icon

V kolikátém týdnu těhotenství vám řekli pohlaví?

jamborecka
22. bře 2016

Maminky jsem v 16 tt v kolikátém týdnu Vám řekli pohlaví? Čekám první dítě 🙂

Strana
z4
andreaandrejka
27. dub 2016

Dneska nás čeká ve 13.tt screening tak doufám, že něco řeknou 🙂

lenista78
27. dub 2016

mě to řekli až na kontrole měsíc potom, dost záleží na momentální poloze mimča, navíc u holky to na 100% řeknou ještě později

mariehrncarkova
27. dub 2016

Ve 12tt 🙂

zuzapra
27. dub 2016

@lenista78 me dr. rekl holku na 100% uz ve 12.t.t. Asi je pan doktor mooc sikovny a dcerka byla hezky otocena. 😉

properjoey
27. dub 2016

Kluka řekli ve 12tt a holku sice už taky viděla, ale řekla mi, že mi to potvrdí raději až v 16tt, u obou se trefila

lucieta7
27. dub 2016

Tak já jsem se holky naštvala, objednala jsem se do Prenatalu, tak tam mi snad KONEČNĚ řeknou 😀 už mně to štve, všechny to víte brzy, já jsem 22tt a nevím nic. V pátek, konečně! 😀

domca89
27. dub 2016

@lucieta7 může být sebelepší doktor a sebelepší ultrazvuk, ale miminko se rozhodne, že nic neukáže a nebude pohlaví vědět až dokonce.

lucieta7
27. dub 2016

@domca89 nestraste mne! ☹ 😀

domca89
27. dub 2016

@lucieta7 Nestraším, kamarádka hrozně chtěla nakupovat, ale jen modrou nebo růžovou, nakonec musela ve 38tt nakupovat béžovou, žlutou a zelenou, protože miminko bylo otočené a na žádném ultrazvuku nebylo vidět, co má mezi nožičkama, páč se koukalo jen na prdelku.

lucieta7
27. dub 2016

@domca89 je mi jasny, ze ne vzdy to jde videt a holt si clovek pocka pekne az do porodu... No, uvidíme, co nam reknou v patek. Ja mam totiz opravdu pocit, ze ten muj dr.to prostě

lucieta7
27. dub 2016

*prostě odbyl.

lenista78
27. dub 2016

Opravdu se to stava, ze to nevidi... My jsme chteli natocit 2D ultrazvuk, ktery mame moznost obcas vyuzit a dopadlo to tak, ze mame hodinovy zaznam hlavy ze vsech stran a obcas tam problikne pater... Tocilo se to napul s hodinovou prestavkou a nepomohlo to. Nekdy si proste mimco rekne "tudle nudle, nic vam neukazu"

jankavranova
27. dub 2016

Nám to řekl pan doktor ve 21tt.

anicka1802
29. dub 2016

Mě to oznámil dr poprvé v 11tt a v 16tt potvrdil a teď v 21tt pořád holčička 🙂

pythia
29. dub 2016

My to nevěděli až do porodu. Prcek na nás na ultrazvuku vystrkoval jenom prdelku 😉 Ale já stejně tak nějak vnitřně cítila, že to bude kluk jak buk 🙂

misenka94
29. dub 2016

Ve 20tt bylo zmíněné, že by to mohl být kluk, s minimální jistotou, nebylo vidět přes nožičku :D. Pak v 37tt tak na 50%. Úplně najisto se ukázal až 3 dny před porodem, když jsem se byla hlásit v porodnici v den termínu 🙂. Ale na sále jsem stejně čekala co mi řeknou :D

anicka1802
29. dub 2016

@pythia to my si s přítelem přáli chlapečka a nějak před tím 11tt než sem šla na kontrolu tak jsem mela pocit že to bude holčička a taky to tak je 🙂 a mě malá zase pořád zakrívá půlku obličeje nebude moc fotografická po mamince 🙂

pythia
29. dub 2016

@anicka1802 Gratuluji k holčičce. Manžel si taky přál holčičku a na jménu pro ni jsme se shodli téměř okamžitě, ale pro kluka jsme nějak nemohli nic vybrat. Manžel mi říkal, že to jméno pro kluka moc řeším, ale já věděla, že musíme vybírat pečlivě 🙂 Akorát mě mrzí, že jak nechtěl v bříšku vůbec pózovat, tam mám jen 2 fotky z utz a to hned ze začátku, kde není skoro nic vidět. Ale originál je stejně nejlepší 🙂 Akorát má pořád svoji hlavu a je to silná osobnost. Když si něco usmyslí, tak s ním nikdo nehne.

bielanevesta
29. dub 2016

U dcéry v 21 tt a trafili sa a u druhého si budem musieť ešte počkať. ☺

leikkka
29. dub 2016

vždy to řekli ve 20tt, u prvního to bylo na 100%, u druhého na 90% a strefili se až na 34tt a úplně jiné pohlaví.

kacculindda
29. dub 2016

Ahoj holky 🙂 My si moc přáli s manželem kluka 🙂 Na screeningu ve 13+0 nám řekl dr. že to bude na 90% holčička a dnes 17+3 by tam musel prý pindíka leda přimalovat, že z toho kluka fakt neudělá 😀

serenna30
29. dub 2016

Nam rekli v 13+3 na 80% kluk, a na utz ve 20 tt to potvrdili na 100%

zlatkavlk
29. dub 2016

@anicka1802 to znám, nám dcerka na UZ taky nechtěla vůbec pózovat, poslední snímek máme z prvotrimestrál.screeningu a pak až do konce nic, a to se doktorka taaaak snažila... taky si pořád šmudlala ručkama kolem obličeje 🙂

gepe
29. dub 2016

Cca do 22tt kluk, pote holka. A je holka.

zrofka
29. dub 2016

ve 13tt mi dr řekl,že to nejspíš vypadá na kluka..ale není to na 100%...ale bylo..pak další a další utz mi kluka jen potvrzoval 😉

prostejina
29. dub 2016

Holky, dělala vám ultrazvuk dr v 16tt? Mne ho odmítla ve 12tt udělat, pak jsem byla na screeningu a ted mám jít v 16tt a byla bych rada, aby mi malou zkontrolovala... Nebo ho nedelaji a čeká se na druhy screening ve 20tt?

saries
29. dub 2016

@prostejina bOHUŽEL ASI SE VAŠE DOKTORKA DRŽÍ ULTRAZVUKU KTERÉ JÍ POJIŠTOVNA PROPLATÍ.... to jsou celkem abych nekecala 3 během těhotenství, já měla u první dcery doktorku která mi dělala každou kontrolu ultrazvuk, pak jsem přešla a musela jsme si zaplatit 500kč balíček abych měla ultrazvuk každou návštěvu + zdarma zrcadla a nějaký 2D záznam....Je to na doktorovi no 🙂

markiss21
29. dub 2016

Ve 12 tt

raduska21
29. dub 2016

Kluka mi rekl gyndar ve 12tt a u prvniho tehu holcicku v 21tt su v nemocnici na "velkem ultrazvuku"

anomisv
2. kvě 2016

Nám v 12tt na 95%holka tak sem zvedava😆

Strana
z4