Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Pak se vyfotím a poslu 😀 ale mám fakt hodně...
@garfa4 Fakt u holčičky a jsi chlupatá? Tak to ja vůbec. Holim se jednou do týdne, chlupy mi v těhotenství nějak nerostou. Vim, že jsou holky chlupaté hodně u chlapecku. Rostou jim vlasy, mají kvalitní vlasy a nehty.
@val333 Tak to jsem zvědavá. Ale vyfotit ses nahá nechat mohla, ona by ty chlupy vyretusovala 😂
@jessulka jako kluci když jsou nemocní,tak k H jdou,pokud nemají horečku. Ale on tam nemá další děti. Pokud by byli kluci hodně nemocní,tak bych ex od manžela řekla co a jak. Ona k nám dceru se střevní chřipkou taky nedávala. Kdysi jsem dávala i Dana stonat k babičce,protože s malým Dominikem neměl klid doma.
My se zatím držíme. Dr říkal,abych se šetřila a hlavně se nenachladila.
@jessulka no vidis a ja cekam kluka a nejdriv jsem mela vlasy na me super a ted to slo razantne dolu, zacly se mi zase hrozne mastit a padaji mi :(, ale 2trimestry to bylo super, nemastily se a nepadaly, tak aspon chvili jsem mela klid :D , to same s nehtama. bricho mam taky chlupaty, ale mam svetlounky chloupky, tak to neni uplny kozich :D
Holky, přišla mi zasilka z Pilulky a neni kompletní. Chybi tam jeden Weleda kojenecká koupel a Aviril olejicek. Uz jste se s tím někdy setkaly, že vám neposlaly vse? Ja jsem jim to vyfotila a poslala s přiloženou frakturou, ale nevím, jestli mi to bude k něčemu platné. Ale jako olej za 290Kc teda chci zpátky. To mám ale smůlu.
@val333 Jeee, tak to koukam! To ti i nejak pribyly ty chlupy.. nemela si jich na zacatku min? To nevadi, to pak zmizi ;) Ja teda nechapu ze to nemam taky! Jsem normalne hroznej chlupac, ale bricho se mi neochlupatilo. Jinak ja mam treba mnohem vic chlupu nez pritel, strasny 🙂) Ale zase si rikam, alespon mam hodne vlasu, chlupy se daji oholit. Holky, kdy je idealni doba na takove tehu foceni? Trosku me to taky laka, ale casove bych se k tomu dostala az v tom lednu asi. To uz bude bricho moc velke? Pritel nesnasi naaranzovany fotky, takze ten by se mnou nesel, vetsinou se tem tehu fotkam, srdicko na brisku a tak smeje. Ale ja bych si mohla zajit sama nekam na par fotek. Brisko zatim celkem ok, pupik me nevylezl, tak nevim. Nebo jestli ten pupik jeste muze vylezt? Snad ne..
@val333 Já mám taky pupík chlupatej :D Ale naštěstí bílýma chloupkama, tak to není tak výrazný... :D Mívám to v každým těhotenství :D A hlavně mám jeden těhotenský chlup 😂 Ten by mi těhu mohl ukazovat dřív než test :D Vždycky vyroste na tom stejným místě jeden takovej extra dlouhej a silnej chloupek 😀😂 Po porodu prostě zmizi s ostatními 😀😂
@jessulka mne dneska pilulka privezla vse a ani predtim se mi to nestalo, myslim si ze by meli bez kecu to doposlat, budu drzet palce
@smigli byli jsme u Suchomastske prehrady, taky to tam je moc pekny 😉 az na to pocasi, kdy nam trochu prselo a foukal velky vitr, tak to bylo fajn 😉 mam rada fotografy, co diktujou, co mame delat, nejak to s manzelem jinak neumime 😀 mame snad docela dost fotek asi ve 4 modelech, tak snad se neco z toho vydari 😉
Tak vám holky díky za uklidnění, že to máte taky...i když ne v takové míře. 😀 Tak snad se pak že mě zase stane člověk. 😂
Dneska slavime my. Můj prcek a segra dohromady .
Bezlepkovy a bezlaktozovy
Tak mi napsali z Pilulky, ze mi chybějící zboží zaslou. Tak jsem ráda 😉
Holky, tak mě se ta malá prďola snad otočila zas nohama dolů 🙄 Ráno kopance v levým boku, pochvilce vlevo dole, pak chrněla a teď se vzbudila a už tak půl hodiny se mě krásně strefuje do čípku, že mám pocit, že ji brzy vyjede noha spodem 😏 Tak jsem zvědavá, jak dlouho se ji tak bude líbit 😂 Naposled tak vydržela 3 dny a šinula se zpět hlavou dolů 😀 Tak snad se nebude dlouho rozmýšlet, místa v pupíku ubývá 😏😀

@val333 Tak ted jsi me rozesmala!! :D