icon

Jméno Aranka. Líbí se Vám?

ponikmonik
12. pro 2019

Ahoj holky. Chtěla bych znát váš názor na jméno Aranka.

sudylichozrout
13. pro 2019

@pratensis
@shakira007 Mela jsem na ZS spoluzacku a ta se Aranka jmenovala. Byla to Cikanka. Druha byla Zaneta a treti Iveta.

ai30
Autor odpověď smazal
baris
13. pro 2019

@ponikmonik jméno Aranka se mi nelíbí, ale stejně tak se mu nelíbí další spousta jmen 😀.

To jaké dáš jméno je ale tvoje a manželova věc.

Spíše bych ale dala jméno, které není zdrobnělé. Moje mamka mi chtěla dát jméno Barunka. V dětství je to hezké, ale představovat se tak ve 40ti, s nadváhou, 2 skoro pubertálními dcerami už tak moc hezké není. Dala bych proto jiné jméno.

ponikmonik
autor
13. pro 2019

Další návrhy nebo názory?

sudylichozrout
13. pro 2019

@ponikmonik 6 stran ti nestaci? 🙂 Proste davat diteti jmeno Aranka neni dle 99 procent zdejsich diskuterek dobrym napadem. Bud se tim rid, nebo si to udelej po svem a uz to tu neres 🙂

ponikmonik
autor
13. pro 2019

Čím víc názorů tím líp. Nemusíš se do mě navážet a kritizovat.

miaelle90
13. pro 2019

Jméno se mi vůbec nelíbí.. ztotožňuju se s názory většiny... pracovala jsem na úřadě aranka byla starší dlouhou pohřešovaná Romka... líbí se mi Beáta, Justýna, Stella

llluckaaa
13. pro 2019

@ponikmonik Souhlasím s lichozroutem, názor 99% už znáš, sotva někdo přijde s něčím, co vyměníš za Aranku, aspoň podle toho, jak ji tu obhajuješ. Ty si musíš vyzkoušet, jak se hodí k příjmení, jestli se jméno s příjmením dobře vyslovují, aby z toho nebyl jazykolam. Já třeba chci, aby jméno vypadalo i hezky napsané, aby šlo zdrobnit. Jinak kamarádka má holčičku s jménem Sonya, ale to se mi taky nelíbí.

ponikmonik
autor
13. pro 2019

Beáta je pes od sousedů takže to ne, Justýnu jsme měli ve výběru, ale nakonec jsme ji vyřadily protože se nehodila k příjmení. Ta Stella by byla fajn ale jedině jako Stela.

llluckaaa
13. pro 2019

No a taky to může být Heidrun, Gertruda nebo Greta, když to má být cizokrajné 🙂

ponikmonik
autor
13. pro 2019

Holky děkuju všem za názory. Porod mám za chvilku tak musíme chvátat. Pak písnu co jsme nakonec vybrali.

bonavoxa
13. pro 2019

@ponikmonik Přidám další ne. Ty asociace jsou strašně zažrané, i když není jasné, kde se vůbec vzaly. Kdysi se mi líbila Debora.

sudylichozrout
13. pro 2019

@ponikmonik Ja te nekritizuju, jen pisu, ze nerozumim tomu, co resis. Je tu x stran odpovedi. Pokud jsi chtela radu, mas ji. Ridit se tim nemusis. A nemusis se vuci vsem hned stavet do opozice.

vikinkav
13. pro 2019

@zelenaesmolda ja ji objevila prave v nasem rodokmenu a nadchlo me to

hermanka88
13. pro 2019

@ponikmonik já mám své jméno ráda. Lucie je v pohode. Jsou horší, takže jsem ráda,že mi mamka dala normální jméno. A k Arance: no,nelíbí se mi.Ale to je celkem jedno,pokud se tobě líbí a budeš třeba svou dcerku takto chtít pojmenovat, každému to může být jedno.Mě se líbí Anežka, spoustě lidí zase ne..Ale co,tak to prostě je. Ale je to moje dítě a moje věc. Takže jestli si za tím stojíš..😉

ai30
13. pro 2019

Jeste se mi libi Marlene nebi Heda. Tech jmen je, klidne bych pojmenovala celou malotridku :D

pethaa
13. pro 2019

Ne nelíbí, je cikánské.

martaskaaa
13. pro 2019

@llluckaaa To je všechno nějaký němčourský ne? 😀

llluckaaa
13. pro 2019

@martaskaaa To byla ale první světová jména, co mě napadla a která tu budou originální 😀

shakira007
13. pro 2019

Je zajímavý kolik lidém vadí že je to cikánsky jméno mě zase štrašne vadí český jméno protože si myslím že český národ je hrozně vyčurani

ponikmonik
autor
13. pro 2019

Já vím že se nakonec rozhodneme mi sami jenom jsem chtěla slyšet názory. V okolí bylo víc pěkných reakcí tak mě trochu zarazilo že je tu tolik negativných názorů. Každému se líbí něco jiné naštěstí.

martaskaaa
13. pro 2019

@shakira007 a ty a tvoje děti se nejmenujete vyčůraně česky? 😆

baruz
13. pro 2019

Diskuzi už jsem pročítala včera a udivuje mě, že pořád běží. Za mě Aranka taky ne. Ale co třeba Aria nebo ta Aurelie? A Aranka by se jí dalo říkat, když bude malá...

martaskaaa
13. pro 2019

@baruz nebo Ariana

nafuka
13. pro 2019

@shakira007 A ty jsi co?

shakira007
13. pro 2019

@nafuka napůl slovenka a hispanka

shakira007
13. pro 2019

@martaskaaa ja se jmenují Izabella to není z původem česka, můj syn se jmenuje šimon to není z původem česka, moje dcera se jmenuje violet a ani to není z původem česka

hojda
13. pro 2019

Co Ariana? A po domácku jí říkat Aranka?

jjasmina
13. pro 2019

@shakira007 Mě se třeba tenhle výběr jmen líbí ale

ponikmonik
autor
13. pro 2019

Ariana ne příjde mi divná,Aria taky ne. Aurélie se mi taky nelíbí. Aranka je prostě nejhezčí.

Strana