Jméno Aranka. Líbí se Vám?
Ahoj holky. Chtěla bych znát váš názor na jméno Aranka.
@ponikmonik jméno Aranka se mi nelíbí, ale stejně tak se mu nelíbí další spousta jmen 😀.
To jaké dáš jméno je ale tvoje a manželova věc.
Spíše bych ale dala jméno, které není zdrobnělé. Moje mamka mi chtěla dát jméno Barunka. V dětství je to hezké, ale představovat se tak ve 40ti, s nadváhou, 2 skoro pubertálními dcerami už tak moc hezké není. Dala bych proto jiné jméno.
Další návrhy nebo názory?
@ponikmonik 6 stran ti nestaci? 🙂 Proste davat diteti jmeno Aranka neni dle 99 procent zdejsich diskuterek dobrym napadem. Bud se tim rid, nebo si to udelej po svem a uz to tu neres 🙂
Čím víc názorů tím líp. Nemusíš se do mě navážet a kritizovat.
Jméno se mi vůbec nelíbí.. ztotožňuju se s názory většiny... pracovala jsem na úřadě aranka byla starší dlouhou pohřešovaná Romka... líbí se mi Beáta, Justýna, Stella
@ponikmonik Souhlasím s lichozroutem, názor 99% už znáš, sotva někdo přijde s něčím, co vyměníš za Aranku, aspoň podle toho, jak ji tu obhajuješ. Ty si musíš vyzkoušet, jak se hodí k příjmení, jestli se jméno s příjmením dobře vyslovují, aby z toho nebyl jazykolam. Já třeba chci, aby jméno vypadalo i hezky napsané, aby šlo zdrobnit. Jinak kamarádka má holčičku s jménem Sonya, ale to se mi taky nelíbí.
Beáta je pes od sousedů takže to ne, Justýnu jsme měli ve výběru, ale nakonec jsme ji vyřadily protože se nehodila k příjmení. Ta Stella by byla fajn ale jedině jako Stela.
No a taky to může být Heidrun, Gertruda nebo Greta, když to má být cizokrajné 🙂
Holky děkuju všem za názory. Porod mám za chvilku tak musíme chvátat. Pak písnu co jsme nakonec vybrali.
@ponikmonik Přidám další ne. Ty asociace jsou strašně zažrané, i když není jasné, kde se vůbec vzaly. Kdysi se mi líbila Debora.
@ponikmonik Ja te nekritizuju, jen pisu, ze nerozumim tomu, co resis. Je tu x stran odpovedi. Pokud jsi chtela radu, mas ji. Ridit se tim nemusis. A nemusis se vuci vsem hned stavet do opozice.
@zelenaesmolda ja ji objevila prave v nasem rodokmenu a nadchlo me to
@ponikmonik já mám své jméno ráda. Lucie je v pohode. Jsou horší, takže jsem ráda,že mi mamka dala normální jméno. A k Arance: no,nelíbí se mi.Ale to je celkem jedno,pokud se tobě líbí a budeš třeba svou dcerku takto chtít pojmenovat, každému to může být jedno.Mě se líbí Anežka, spoustě lidí zase ne..Ale co,tak to prostě je. Ale je to moje dítě a moje věc. Takže jestli si za tím stojíš..😉
Jeste se mi libi Marlene nebi Heda. Tech jmen je, klidne bych pojmenovala celou malotridku :D
Ne nelíbí, je cikánské.
@llluckaaa To je všechno nějaký němčourský ne? 😀
@martaskaaa To byla ale první světová jména, co mě napadla a která tu budou originální 😀
Je zajímavý kolik lidém vadí že je to cikánsky jméno mě zase štrašne vadí český jméno protože si myslím že český národ je hrozně vyčurani
Já vím že se nakonec rozhodneme mi sami jenom jsem chtěla slyšet názory. V okolí bylo víc pěkných reakcí tak mě trochu zarazilo že je tu tolik negativných názorů. Každému se líbí něco jiné naštěstí.
@shakira007 a ty a tvoje děti se nejmenujete vyčůraně česky? 😆
Diskuzi už jsem pročítala včera a udivuje mě, že pořád běží. Za mě Aranka taky ne. Ale co třeba Aria nebo ta Aurelie? A Aranka by se jí dalo říkat, když bude malá...
@baruz nebo Ariana
@shakira007 A ty jsi co?
@nafuka napůl slovenka a hispanka
@martaskaaa ja se jmenují Izabella to není z původem česka, můj syn se jmenuje šimon to není z původem česka, moje dcera se jmenuje violet a ani to není z původem česka
Co Ariana? A po domácku jí říkat Aranka?
@shakira007 Mě se třeba tenhle výběr jmen líbí ale
Ariana ne příjde mi divná,Aria taky ne. Aurélie se mi taky nelíbí. Aranka je prostě nejhezčí.

@pratensis
@shakira007 Mela jsem na ZS spoluzacku a ta se Aranka jmenovala. Byla to Cikanka. Druha byla Zaneta a treti Iveta.