icon

Jsem těhotná, ale nevím s kým 😞

monci4568
23. kvě 2021

Ahojte miminky chtěla bych se zeptat zda mi můžete někdo poradit i když si zasloužim par facek!!
Jsem tehotna 11+2 dní . Z kamarádem jsem spala 16.3. A z přítelem 20.3 několikrát za sebou. Cyklus mam od 26-28 mam nepravidelný někdy přijde v čas někdy až o 2 i 3 dny déle . Termín mi vychází na 11.12. 2021 což odpovídá z přítelem ale pořad si nejsem jistá nemáte někdo zkušenost ? . Byly sme z přítelem v krizi kdy sem ho podvedla je mi to líto nevim už kudy kam dat hlavu muže mi někdo pomoci ?

Strana
z3
klokanka31
24. kvě 2021

@marimanta A víš co chlapů může mít dítě bokem, a třeba to ani nevědí?

miana
24. kvě 2021

@klokanka31 to určitě... Ale prostě já zodpovídám za své chování a jednání. Je to moje zodpovědnost, moje svědomí.

miana
24. kvě 2021

@klokanka31 může 😉. Když to tu tak čtu, tak určitě. Jsem ráda že moje děti vědí kdo je jejich otec 😉

marimanta
24. kvě 2021

@klokanka31 vím. Ale to s tím nesouvisí. Mně přijde prostě chucpe hodit si korunou a říct ty seš otec, hurá. Je to nefér vůči chlapovi i vůči dítěti. Nicméně ano, i to se děje a takových kukaček je určitě dost. Jen si nedovedu představit tu zradu, když se náhodou přijde na to, že tohle není moje dítě a tohle není můj otec. A matka / partnerka to celou dobu věděla.

katula94
29. kvě 2022

Jsem fakt rada, ze jsem od mala v sobe mela jaksi zakodovane, ze snazeni o dite patri do zivota po svatbe. Nekdo by rekl, ze jsem nemoderni a mam zastarale nazory, ale ja jsem za svoji moralku fakt vdecna 😄
Diky ni jsem poprve v zivote tehotna v 28 letech s manzelem, ktereho jsem potkala ve 27, a vim, ze to je chlap, ktery ma koule na to si me vzit a nechce z niceho vycouvavat, coz je dulezity predpoklad pro stabilni rodinu.
Tim chci rict, ze ja bych si neudelala dite ani s kdejakym "pritelem". Jedine s manzelem.

orchidis
Autor odpověď smazal
marimanta
29. kvě 2022

@katula94 to jsme rádi, že to víme u rok starého příspěvku... 😉

katula94
29. kvě 2022

@marimanta nejde o to, jak je stary prispevek. To jsou obecne recena temata a ja chci podporit ostatni, aby se nestydeli mit pevnou moralku, protoze se to vyplaci.

fire85
29. kvě 2022

@katula94 to je asi jedno že ses vdaná, ulitnout můžeš i tak a řešit to pak můžeš taky.nikdo nevíme co nám život nachysta.

liynks
29. kvě 2022
gracinka7
29. kvě 2022

@katula94 pevnou morálku můžeš mít jakou chceš, ale ani tak ti nikdo nezaručí, že se ti život neotoči vzhůru nohama.

katula94
29. kvě 2022

@fire85 u me fakt nehrozi, ze bych se vyspala s manzelem a 4 dny nato s kamaradem. Zivot muze nachystat kdeco, ale to, s kym se vyspim, je ciste moje rozhodnuti. A autorka se vyspala se dvema chlapama behem pul tydne proto, ze chtela. Nikdo ji neznasilnil. Se sexem prichazi zodpovednost, a kdo to nechape, musi nest nasledky.

zelenaesmolda
29. kvě 2022

@klokanka31
tak to je vuci tomu chlapovi dost hnusny.navic to muze kdykoliv prasknout pokud otcem nebude pritel.

mamadvoudeti
29. kvě 2022

Teď záleží jestli nejsi svině , řekneš jim to oboum narovinu . Pokud jsi čuba , hodíš to na partnera a budeš mlžit ...

mamadvoudeti
29. kvě 2022

Jenom teda holka už teď to dítko lituji . Mít takovou mámu 🙄🙄🙄

fire85
29. kvě 2022

@katula94 🙂je to je krásný jak jsi ještě naivní, e to usmevny , určitě si taky myslíš že tě manzel nemůže nikdy opustit a takový ty věci co si lidi mysli vid? Však si to mysli, ale nezapomeň že nikdy nevíš co ti život nachysta.

katula94
29. kvě 2022

@fire85 jasne, ze me muze opustit, nejsem naivni. Ale to, jestli si to s nekym rozdam 4 dny potom co jsem roztahla nohy manzelovi, prece neni otazkou nejake zivotni nahody, ale toho, jestli se pro to rozhodnu nebo je to proti mym zasadam a proste takove veci nedelam. Autorka se s obema muzi behem par dni vyspala dobrovolne, rozhodla se pro to. A jini lidi by na tohle proste nemeli zaludek, i kdyby se stalo cokoliv. Proste ne.

eviicka
29. kvě 2022

@katula94 ale nějak nevím, co s tím má společného ta tvoje svatba. I vdaná žena může udělat blbost, stejně tak svobodná může mít pevné zásady.

tahejhula
29. kvě 2022

@katula94 tvoje výrazivo vyloženě odpovídá někomu, kdo má v sobě pevně zakotvenu onu morálku.
No fakt je ten, že tenhle pradávný konstrukt činí lidi nešťastnými i dnes. Protože co by tomu kdo řekl.

marimanta
29. kvě 2022

Ruku na srdce, @katula94, není to první diskuse, kde v tomto duchu píšeš, takže mně trochu přijde, že než podpora morálky se s námi chceš podělit, jak skvělé to máš. Přeju mnoho krásných let bez mráčku 😉

katula94
29. kvě 2022

@marimanta ano, skvele to mam, ale teprve rok. Do te doby to bylo peklo, byvaly me podvadel, druhy byvaly psychicky vydiral a ponizoval...takze jsem si taky prosla svym a chci podporit ostatni, aby kaslali na to, co si kdo mysli, a aby meli na prvnim miste svou dustojnost a ciste svedomi. Zivot nebude bez mracku ani tak, ale takovymto problemum minimalne se vyhnete.
Kdybych si sebe vazila uz tehdy, vyhla bych se spouste bolesti.

tasimia
29. kvě 2022

@katula94 a já bych si třeba nedělala dítě s někým s kým jsem teprve rok a pořádně ho neznám. Pokud si ho tedy neznala déle ;).
Takových případů kdy moje kamarádky poznaly chlapa, hned s ním bydlet, svatbu a dítě znám dost a už je většina z nich rozvedená. Jedna ve 25 letech dokonce po třetí, celkem mazec.
Takže ono mit dítě v manželství není záruka, že všechno bude růžově zalité 🙂.

katula94
29. kvě 2022

@tasimia to neni. Ale porad to ma vetsi nadeje na uspech nez se nechat napustit kamaradem a pritelem behem 4 dnu. To je recept na katastrofu.

tasimia
29. kvě 2022

@katula94 to mohla udělat i klidně manželovi.
A tak samo, to můžeš udělat i ty za pět let, až třeba opadne ten prvotní opar.

orchidis
29. kvě 2022

@katula94 To jsou tak hloupé řeči 🙂. Moje nervy. Jakože tobě manžel nezahne, protože je ženat? 😅 Nemám s nevěrou zatím, Bohu díky, žádnou zkušenost, ale tak naivní a povrchní řeči mě točí do vrtule. No, přeju, aby bylo procitnutí aspoň trochu milosrdné 🙂.

katula94
29. kvě 2022

@orchidis ja se ale nebavim o tom, ze mi manzel nikdy nezahne, ale o tom, ze at uz udela cokoliv, to jestli roztahnu nohy behem 4 dnu jeste nekomu jinemu, zavisi na mych zasadach a ne na tom, jak se chova okoli.
Prijde mi ze tady je pomalu clovek kamenovany ze si mezi vsema rozhodnozkama rozhodl zachovat dustojnost. Jestli nekoho vic nez zenska, co se necha napustit za 4 dny dvema chlapama, stve takova, co se poctive vdala a az pak chtene otehotnela, pak to nevypovida nic o me ale o mindraku druhych.

tasimia
29. kvě 2022

@katula94 hele to je super, ze ses vdala a pak sis udělala dítě.
Já to mám tak samo, ale rozhodně jsem se nevdavala abych si teda udělala dítě. My se známe patnáct let, z toho skoro 11 let jsme spolu.
Jde o to, že si s někým rok? Pořádně ho neznáš - takže všeho všudy druhý měsíc jdeme spolu bydlet, třetí se zasnoubime, čtvrtý svatba a pátý se začínáte snažit? A píšeš, že si ráda za svojí morálku?
Co třeba toho chlapa pořádně poznat, jaký je v domácnosti, zda je pracující, zda se bude podílet na chodu domacnosti atd.

Aby si totiž za rok nepsala, že ti nepomáhá a je lenoch např.. ;).

marimanta
29. kvě 2022

@katula94 čím víc se budeš prezentovat jako jediná poctivá, vdaná, mravní a uvědomělá a směrem k ostatním používat výrazy jako rozhoďnožky, napustit nebo roztáhnout nohy... Tím víc to bude působit, že nějaké nezpracované bubáky ve skříni si neseš sama...

katula94
29. kvě 2022

@tasimia s manzelem jsme byli prvni 3 mesice chozeni spolu 24/7 a povidali si mnohdy treba do 4 rano, vse si rekli, bavili se i o detech, o tom jak chceme zit, vsechno jsme si vyrikali. A po zkusenostech s byvalymi vztahy jsme vedeli, ze to je to, co oba chceme. Ale ja se tu nepotrebuju obhajovat.

tasimia
29. kvě 2022

@katula94 hlavně, že si šťastná 🙂. To je důležitý.

Strana
z3