icon

Jak se vám líbí jméno Lýdie? Diskutujte s námi!

17. zář 2022

Jak se vam libi jmeno Lýdie? Svatek 14.12.
Na dnesni dobu 🙂 libi se mi osloveni Lido, Lidusko, ale jmeno Ludmila jako takove se mi vubec nelibi 😬

Strana
z2
slecnami
17. zář 2022

Ahojky, za mě moc ne, vybaví se mi značka dámských hygienických potřeb, promiň... Podobné je ale třeba Lada, Laduška, Laděnka a to už se mi líbí 🙂

jaja01k
17. zář 2022

Mně se Lýdie moc líbí 🙂 Ani Ludmila není špatná. Lada se mi nelíbí.

tasimia
17. zář 2022

Líbí se mi. Moje teta je Lidunka 🙂.

autor
17. zář 2022

@slecnami jo no jo, vidis..to mi doslo az ted 😁 (ze je to znacka damskych potreb) 😃😃😃

lv
17. zář 2022

Mně se líbí, maminka byla Lýdie, Liduška, Lidy

slecnami
17. zář 2022

Promiň, doufám, že jsem Tě tím "neotrávila", jen mě to prostě hned napadlo...😘 Každopádně na každé jméno se něco najde a pokud se ti líbí, tak ho dej, však ty jiné tvary toho jména zní moc hezky... 🙂!

gruyerre
Autor odpověď smazal
malanoha
17. zář 2022

Svoji holce bych to asi nevybrala, ale líbí se mi to. Bude mezi vrstevníky originál 👍

monaluza
17. zář 2022

U nás kdysi dávno na gymplu byla protivná ukrajinská učitelka němčiny Lydia, takže za mne ne ;-D.

hope09
17. zář 2022

Pěkné jméno 🙂

angelyn
17. zář 2022

Hezké,🥰 já jsem měla v úzkém výběru Libušku

candat
17. zář 2022

Je to krásné jméno, měla jsem babičku Lýdii ❤️

camelinka
18. zář 2022

Mam spoluzacku ze zakladky Lydii, vzdycky se mi to hrozne libilo, bez ohledu na reklamu na vlozky 😉. V tehle dobe uz si to s tim spoji jen nase a starsi generace, si myslim😉

dianemash
18. zář 2022

Je to moc pěkné jméno 😊

tercasv
18. zář 2022

Své dceři bych to jméno nedala, ale líbí se mi🙂Reklamu na vložky neznám 🙂

zlataberta
18. zář 2022

Krásné jméno❤

petrasipkova1
18. zář 2022

Lydie je krásne jméno, měla jsem kolegyni starší vznesenou krásnou dámu jménem Lydie, krásne k ni šlo. Lada je dcera kamarádky, taky se mi líbí. A my máme Stelu ❤️

varecka246
18. zář 2022

Krásné jméno

2hanah
18. zář 2022

Snad už ani není a každé jméno se dá zhanit, mně se tohle jméno líbí moc, je krásné, ženské a neobvyklé, moje kamarádka ho má jako jediná, koho znám.

malenka3
18. zář 2022

Mně se nelíbí, působí tvrdě, ale i Ludmila není nic moc. Tak dejte holčičce jméno Lída. Bez nějakých nesmyslů okolo.
A máš jich v ČR 130, takže to nebude žádný problém. https://www.kdejsme.cz/jmeno/Lída/hustota/

antoinet
18. zář 2022

Lýdie je překrásné výjimečné jméno, které zazáří mezi všemi těmi módními.

ee.liska
18. zář 2022

Jednu znám a říkají jí Lili 🙂

daisymaminka
18. zář 2022

Mně se třeba nelíbí, ale sto lidí = sto názorů. Mě by zajímalo, jestli jí tak budete říkat? Lýdie? Asi by mi nejvíc vadilo, že by se to jméno mohlo plést s Lídou či Ludmilou, kdybych na malou náhodou zavolala Lidunko, Liduško.

veruuu_kubesovic
18. zář 2022

Krásné jméno 😉 jinak holky vložky jsou = Lidie = jen pro ujasnění...

ronyx
18. zář 2022

Mě osobně se to jméno nelíbí 😕 navíc ano, když jsem ho přečetla, okamžitě jsem si vzpomněla na ty vložky 😁 ale to je pouze můj osobní názor. Důležité je pouze jak se líbí vám 🙂👍

ronyx
18. zář 2022

@veruuu_kubesovic to jedno písmeno ten efekt bohužel vůbec nezmění. Vím, že je rozdíl v y/i ale zní to stejně a pro ty, co je znají to bohužel ty vložky evokuje 😕 stejně jako mě 🤷‍♀️

shirilka
18. zář 2022

Dala bych spíše tu Ludmilu, můžeš říkat Lidko, Liduško, Liduško, Dušičko... Lydie je jméno za trest, děcka se jí budou smát.

antoinet
18. zář 2022

@ronyx jenže dnešní mladá generace žen už vložky nepoužívá 😃 Nikdo z dětí už nezná Létajícího Čestmíra, Adélu, která ještě nevečeřela, Kristiána, který odchází, když zavřete oči, strašidýlko Emílek ani Denise postrach ulice... takže směle do oprášení krásných jmen 🙂

ester_ka
18. zář 2022

Lýdie byla dcera doktorky Kálalové DiLottiové z knihy Doktorka z domu Trubačů 👍🏻👍🏻

ronyx
18. zář 2022

@antoinet tak s tím úplně nesouhlasím, ale jak už jsem psala, můj názor je zcela nepodstatný. Záleží na názoru tazatelky a upřímně se vždy divím, proč to ti lidi dělají. 🙈😁 ptát se na názor cizích lidí. Za prvé, mě osobně je úplně jedno, zda se nějaké cizí ženské z koníka líbí, či nelíbí jména mých dětí a za druhé to často končí právě tím, že mi tyhle ženské svými názory to jméno zprotiví. PS: Kriatiana mám doma, teď čekám holčičku, která bude mít taky netradiční jméno a názory ostatních jsou mi u sedinky 😄

Strana
z2