Jméno pro holčičku. Jaké se líbí vám?
Čekáme druhou holčičku, jsem už 30 týden, ale jméno pořád nemáme:D
Budu ráda za vaše názory, jaké se Vám líbí jmena pro holčičku, ráda se inspiruji, snad mě něco padne do oka 🙂).
První dcerku máme Viktorii.
Moji kluci měli být Anežka,Stella a Magdalena.
Ještě se mi líbí třeba Helena, Adriana, Antonie..
Máme doma Laurinku (jméno jsme vybraly až 35tt kdy mě vezla sanitka k “porodu” ) teď čekáme Stellinku a jméno víme od doby co jsme čekaly syna Matyáška.
Krásných jmen je plno, my hledaly aby nebyly brzo po narození a hodilo se k našemu přijmení.
Mě se ale moc líbí Natálka,Ella , Zoe
Ja původně chtěla Tamarku. To mi chlop zamítl s tím, že je to jakýsi americký radar nebo co 😂 Pak jsem chtěla Matyldu. Také zamítnuto, že se nebude malá jmenovat jako krava 😂 (přitom jsem se inspirovala stejnojmenným filmem). Nakonec máme tedy doma Leontynu 🙂
@karolinkacernaa téměř nikdo nedává Veroniku. To je má sestra. Nebo vymizely Aleny, jsou max Eleny. Iveta, Jitka, Lucie, Kateřina, Květa, Jolana, Kristýna,... Vše jména bývalých spolužaček
Dceři jsem dala jméno Daniela a pořád se mi moc líbí, má hodně variant a moc Danielek není.
My máme Euniku, je to super, nepotřebuje příjmení a má spoustu tvarů, všem se líbí
Máme Magdalénu a Kláru, teď čekáme třetí holku a asi bude bezejmenná :( Líbí se mi Anna, ale tu má švagrová, a ta by to asi nepřežila...
Mam Lindu a je super, ze to jmeno nema tolik holcicek. Je hodne variabilni a i pro dospivajici holku bude hezky znit..
čekáme Anitku Marii,ale kdyby mi babička (Marie) 28.10.20 neumřela na covid,tak bych vybírala z Melanie,Anny Mari (bez E),Natali (bez E).a manželovi se ještě líbí Julie 🙂

@karolinkacernaa Mně se líbí třeba Adéla, Anežka, Laura, Sandra, Rozálie.