Srpnovky 2019
Ahoj holky, je tady některá z vás taky čerstvě těhotná a vychází jí termín na srpen 2019? Já jsem z těch dvou čárek pořád v šoku a ráda bych s někým sdílela tyhle pocity. Doufám, že se nás tu pár najde 🙂
@editao jeee krásný , budeš mít aspoň páreček 😊
@lucinkamarecek No, ja to musim trochu vstrebat, tak nejak jsem si zvykla na tu peci o holcicku, ze si ted vubec nedovedu predstavit, ze se mam ted starat o kluka :D :D :D Ale tak hlavne, kdyz bude zdravej 🙂 Jinak jsem byla dneska v poradne, byla tam ta doktorka Popovicova - nevim jestli jsi ji tam nekdy potkala... Ptala se me, jestli nam pan doktor Vlasin rekl uz pohlavi, tak jsem rikala ze jo a ona na to, ze jemu urcite muzeme verit 🙂 Takze i mezi doktorama je asi hodne znamej 🙂
@editao znám taková starší dáma, tak doufám že mě toho chlapečka potvrdí
Zdravím, holky 🙂 chci se zeptat. Dnes jsem byla na kontrole, jsem 10+6 tt a prcek měří 3,7 cm(CRL). Všude čtu, že by měl mít už přes 4 cm. Doktorka ale neříkala, že by bylo maličké.. Tak nevím. Je to moje první těhu a vůbec nevím, jestli i těch pár mm je nějak zásadních nebo to je normální. Co myslíte?
@slunicko1551 Pokud doktorka nic nerikala, neresila bych a negooglila. Malo co je tabulkove 😉 A on to muze behem chvilky dohnat.
Mě ve středu sám doktor říkal, že teď naměřil něco a když mi ten ultrazvuk udělá za 5 minut, naměří to klidně úplně jinak. Že jak není vývojová odchylka aspoň 14 dní, tak to neřeší, milimetr sem, milimetr tam. Jsme lidi ne stroje podle tabulek
Dobře, díky holky 🙂 nebudu to teda řešit. Podle doktorky je vše v pořádku, tak by snad jinak řekla.
@lullu2011 Vítej 🙂 kdypak máš termín?
@slunicko1551 14-17srpen
@lullu2011 Tak to máme úplně stejně
@slunicko1551 opravdu?paráda..
Dobrý den, mohla bych se k vám také přidat do skupinky? Termín mám 30.8.:-)
@myska084 Konečně taky někdo na konci srpna 🙂 Já mám termín 23.-27.8.
Maminky tak dneska klasická kontrola v poradně opět nejspíš recen kluk , ale neposeda mění polohy v st screening tam snad potvrdí. Myslíte , že toto je pindík? Divná fotka vím na přání pro tatínka 😆, aby viděl že prcek ma dlouhé nohy a po mě určitě ne😆 manžel má 196cm já 164. Co myslíte maminky je to pinďourek?
@malinkaelinka my máme termín 22.8.😊
@slunicko1551 ahoj bohužel nevidím to máš z Veveří z Prenatalu? My čekáme stoprocentně podle pana doktora Vlašina a dle mého gynekologa kluka třeba najdeš podobnost, ale pindík u nás byl viděn vícekrát na snímku to taky nepoznám v této poloze. Já u toho mého kluka vidím jen pokrčené nohy
@editao editko tak máme taky kluka😊
@slunicko1551 Tady je v poloze, ve ktere to neni poznat. Zkus se zeptat na dalsi kontrole, jestli uz dr vidi, zda je to kluk nebo holka.
Ahoj,tak ja bych se k vam taky rada pridala. Termin mam 30.8,na screening jdu az 27.,tak uvidime,zda je vse v poradku. Jinak mam syna rok a 4 mesice 🙂
@slunicko1551
@lucinkamarecek Nene, z Predika ve Zlíně 🙂 Já bych si už nejraději udělala radost a koupila nějaký roztomilý obleček pro holčičku, ale doktor si pohlavím jistý nebyl, tak prostě budu muset ještě počkat. Jinak ke kloučkovi gratuluji
@slunicko1551 děkuji moc na klasické kontrole to uvidí , u nás pindíka viděli hned to bude děvčátko věřím v to😊
@lucinkamarecek A v kolikátém pindíka viděli? No kéž by to bylo děvčátko, tajně doufám 🙂)
ahojte, já byla na screeningu v 12+3 a doktor se snažil odhadnout pohlaví podle pohlavního hrbolku, který prý když je rovnoběžně s páteří (?) tak to spíš svědčí o holce a když trčí směrem nahoru tak to bude kluk. nejdřív se mu to zdálo jako holka, ale kluk by to taky prý ještě mohl být :D nicméně to taky odhadoval z tohoto pohledu (jako je tady na fotce) ne toho "mezinožního spodního" :D tak jsem pak pátrala na netu a našla jsem tady tu stránku http://www.ingender.com/forum/forum.aspx?ID=95 kde lidi dávají fotky z 13. týdne po tom, co už mají potvrzené co skutečně čekají. Tak jsem prohlížela holky a říkám si no tak to je jasná holka, nevím co ten doktor řešil. No a pak jsem otevřela kluky a zjistila jsem, že to vypadá úplně stejně :D takže já si ještě počkám na verdikt 🙂
@slunicko1551 u nás pindik trčel už asi v 11.tydnu doktor řekl nejspíš kluk pak se stalo , že na dalším klasickém v pondělí viděl opět a pak na screeningu mě doktor doslova nadal😀, že když jsem se zeptala na pohlaví ,,Vy Jste nedávala pozor? '' a šup pinďourek jak Brno

@lucinkamarecek Pan doktor Marek je moc fajn, já s ním byl vždy spokojená, je moc příjemný a vše krásně vysvětlí... pohlaví mi teda nikdy neřekl, ptže utz mi dělal jen v 8tt, pak už jen poslouchal srdíčko... Já tam jdu zítra. Jinak dneska v Prenatalu u Vlašína - moc toho sice nenapovídá, ale ukáže a sdělí vše podstatné, je vidět, že je to opravdu profík, bylo to rychlé, přesně věděl kdy, jak moc a kam s tou sondou pohnout, nic nemusel složitě hledat (což, rozhodně nemůžu říct o doktorce, která mi screening dělala u malé, té všechno trvalo hrozně dlouho, byla strohá a nepříjemná)... Když jsem ho poprosila, jestli by se podíval na pohlaví, tak nejdřív přes to přejel, že to problesklo tak na vteřinku - hned mi proletělo hlavou, že jsem zahlídla pindíka 😃 ale říkala jsem si, že to třeba mohla být pupeční šňůra, takže na otázku "Tak co, pochválíme tatínka?" jsem neodpovídala... pak prý, "No, v každým případě určitě pochválíme, že? Tak co myslíte" a najel tou sondou přesně na rozkrok - to už nebylo pochyb - kluk jak vyšitej... I přítel to poznal, tak hned nadšeně "Joo, je tam pinďour!" a doktor jen "Přesně tak - pinďour!" 😅😅😅