icon

Srpnovky 2019

malinkaelinka
22. pro 2018

Ahoj holky, je tady některá z vás taky čerstvě těhotná a vychází jí termín na srpen 2019? Já jsem z těch dvou čárek pořád v šoku a ráda bych s někým sdílela tyhle pocity. Doufám, že se nás tu pár najde 🙂

Strana
z7
editao
22. led 2019

@lucinkamarecek Pan doktor Marek je moc fajn, já s ním byl vždy spokojená, je moc příjemný a vše krásně vysvětlí... pohlaví mi teda nikdy neřekl, ptže utz mi dělal jen v 8tt, pak už jen poslouchal srdíčko... Já tam jdu zítra. Jinak dneska v Prenatalu u Vlašína - moc toho sice nenapovídá, ale ukáže a sdělí vše podstatné, je vidět, že je to opravdu profík, bylo to rychlé, přesně věděl kdy, jak moc a kam s tou sondou pohnout, nic nemusel složitě hledat (což, rozhodně nemůžu říct o doktorce, která mi screening dělala u malé, té všechno trvalo hrozně dlouho, byla strohá a nepříjemná)... Když jsem ho poprosila, jestli by se podíval na pohlaví, tak nejdřív přes to přejel, že to problesklo tak na vteřinku - hned mi proletělo hlavou, že jsem zahlídla pindíka 😃 ale říkala jsem si, že to třeba mohla být pupeční šňůra, takže na otázku "Tak co, pochválíme tatínka?" jsem neodpovídala... pak prý, "No, v každým případě určitě pochválíme, že? Tak co myslíte" a najel tou sondou přesně na rozkrok - to už nebylo pochyb - kluk jak vyšitej... I přítel to poznal, tak hned nadšeně "Joo, je tam pinďour!" a doktor jen "Přesně tak - pinďour!" 😅😅😅

lucinkamarecek
22. led 2019

@editao jeee krásný , budeš mít aspoň páreček 😊

editao
23. led 2019

@lucinkamarecek No, ja to musim trochu vstrebat, tak nejak jsem si zvykla na tu peci o holcicku, ze si ted vubec nedovedu predstavit, ze se mam ted starat o kluka :D :D :D Ale tak hlavne, kdyz bude zdravej 🙂 Jinak jsem byla dneska v poradne, byla tam ta doktorka Popovicova - nevim jestli jsi ji tam nekdy potkala... Ptala se me, jestli nam pan doktor Vlasin rekl uz pohlavi, tak jsem rikala ze jo a ona na to, ze jemu urcite muzeme verit 🙂 Takze i mezi doktorama je asi hodne znamej 🙂

lucinkamarecek
23. led 2019

@editao znám taková starší dáma, tak doufám že mě toho chlapečka potvrdí

slunicko1551
25. led 2019

Zdravím, holky 🙂 chci se zeptat. Dnes jsem byla na kontrole, jsem 10+6 tt a prcek měří 3,7 cm(CRL). Všude čtu, že by měl mít už přes 4 cm. Doktorka ale neříkala, že by bylo maličké.. Tak nevím. Je to moje první těhu a vůbec nevím, jestli i těch pár mm je nějak zásadních nebo to je normální. Co myslíte?

andieraur
25. led 2019

@slunicko1551 Pokud doktorka nic nerikala, neresila bych a negooglila. Malo co je tabulkove 😉 A on to muze behem chvilky dohnat.

malinkaelinka
autor
25. led 2019

Mě ve středu sám doktor říkal, že teď naměřil něco a když mi ten ultrazvuk udělá za 5 minut, naměří to klidně úplně jinak. Že jak není vývojová odchylka aspoň 14 dní, tak to neřeší, milimetr sem, milimetr tam. Jsme lidi ne stroje podle tabulek

slunicko1551
25. led 2019

Dobře, díky holky 🙂 nebudu to teda řešit. Podle doktorky je vše v pořádku, tak by snad jinak řekla.

lullu2011
31. led 2019

@hannnnnka dobrý den,ráda, bych se přidala do skupinky.

slunicko1551
31. led 2019

@lullu2011 Vítej 🙂 kdypak máš termín?

lullu2011
31. led 2019

@slunicko1551 14-17srpen

slunicko1551
31. led 2019

@lullu2011 Tak to máme úplně stejně

lullu2011
1. únor 2019

@slunicko1551 opravdu?paráda..

myska084
1. únor 2019

Dobrý den, mohla bych se k vám také přidat do skupinky? Termín mám 30.8.:-)

malinkaelinka
autor
1. únor 2019

@myska084 Konečně taky někdo na konci srpna 🙂 Já mám termín 23.-27.8.

andieraur
1. únor 2019

@myska084 Jsem na tom taky podobne, termin 24.8. Ale mozna se bude posouvat na drivejsi, na prvni casti screeningu vypadal pry prcek vetsi 😁

lucinkamarecek
4. únor 2019

Maminky tak dneska klasická kontrola v poradně opět nejspíš recen kluk , ale neposeda mění polohy v st screening tam snad potvrdí. Myslíte , že toto je pindík? Divná fotka vím na přání pro tatínka 😆, aby viděl že prcek ma dlouhé nohy a po mě určitě ne😆 manžel má 196cm já 164. Co myslíte maminky je to pinďourek?

denuliin
5. únor 2019

@malinkaelinka my máme termín 22.8.😊

lullu2011
6. únor 2019

@lullu2011 odkus jsi?

slunicko1551
7. únor 2019

Já se v určování pohlaví teda ani za má nevyznám, ale jsem asi jako většina nedočkavá. Nevidí tam někdo onen hrbolek, podle kterého by se dalo pohlaví tipnout?

lucinkamarecek
8. únor 2019

@slunicko1551 ahoj bohužel nevidím to máš z Veveří z Prenatalu? My čekáme stoprocentně podle pana doktora Vlašina a dle mého gynekologa kluka třeba najdeš podobnost, ale pindík u nás byl viděn vícekrát na snímku to taky nepoznám v této poloze. Já u toho mého kluka vidím jen pokrčené nohy

lucinkamarecek
8. únor 2019

@editao editko tak máme taky kluka😊

lullu2011
Autor odpověď smazal
andieraur
8. únor 2019

@slunicko1551 Tady je v poloze, ve ktere to neni poznat. Zkus se zeptat na dalsi kontrole, jestli uz dr vidi, zda je to kluk nebo holka.

89peta
8. únor 2019

Ahoj,tak ja bych se k vam taky rada pridala. Termin mam 30.8,na screening jdu az 27.,tak uvidime,zda je vse v poradku. Jinak mam syna rok a 4 mesice 🙂

slunicko1551
8. únor 2019

@slunicko1551
@lucinkamarecek Nene, z Predika ve Zlíně 🙂 Já bych si už nejraději udělala radost a koupila nějaký roztomilý obleček pro holčičku, ale doktor si pohlavím jistý nebyl, tak prostě budu muset ještě počkat. Jinak ke kloučkovi gratuluji

lucinkamarecek
8. únor 2019

@slunicko1551 děkuji moc na klasické kontrole to uvidí , u nás pindíka viděli hned to bude děvčátko věřím v to😊

slunicko1551
8. únor 2019

@lucinkamarecek A v kolikátém pindíka viděli? No kéž by to bylo děvčátko, tajně doufám 🙂)

klerik19
8. únor 2019

ahojte, já byla na screeningu v 12+3 a doktor se snažil odhadnout pohlaví podle pohlavního hrbolku, který prý když je rovnoběžně s páteří (?) tak to spíš svědčí o holce a když trčí směrem nahoru tak to bude kluk. nejdřív se mu to zdálo jako holka, ale kluk by to taky prý ještě mohl být :D nicméně to taky odhadoval z tohoto pohledu (jako je tady na fotce) ne toho "mezinožního spodního" :D tak jsem pak pátrala na netu a našla jsem tady tu stránku http://www.ingender.com/forum/forum.aspx?ID=95 kde lidi dávají fotky z 13. týdne po tom, co už mají potvrzené co skutečně čekají. Tak jsem prohlížela holky a říkám si no tak to je jasná holka, nevím co ten doktor řešil. No a pak jsem otevřela kluky a zjistila jsem, že to vypadá úplně stejně :D takže já si ještě počkám na verdikt 🙂

lucinkamarecek
8. únor 2019

@slunicko1551 u nás pindik trčel už asi v 11.tydnu doktor řekl nejspíš kluk pak se stalo , že na dalším klasickém v pondělí viděl opět a pak na screeningu mě doktor doslova nadal😀, že když jsem se zeptala na pohlaví ,,Vy Jste nedávala pozor? '' a šup pinďourek jak Brno

Strana
z7