icon

Termín porodu v červnu 2013

luckamb
20. zář 2012

Ahoj holky,
objevila jsem // včera, podle poslední MS mi sice TP vychází 29, 5. 2013, ale myslím, že to nakonec bude červen :D Přidá se někdo?

barusmackova
27. zář 2012

@hayete to mi ani neříkeeeej já už se tři noci nevyspala jedou v půl 3 včera ve 4 a dneska v půl pátý a pak už neusnu a přez den jsem jak po flámu a večer tuhnu v půl devátý teď bych šla taky spát

petramarie
27. zář 2012

@barusmackova já to vydržím.. přítel to taky ještě neví a to už jsem měla na testíku dušíka cca 4dny před MS (minulý pátek). 😉 Takže zítra to bude týden, co testík promluvil, takže mu to sdělím. Bude sváteček, jdeme na večeři a botičky už jsou nachystané v krabičče. 🙂

Jinak holky u mě nevolnost žádná, podbřišek pobolíval před plánovanou MS, která nepřišla (3 dny zpoždění) a jediné, co mě kurevsky bolí jsou prsa a mám je pevnější a větší. 😅 A trošku záda.

hayete
27. zář 2012

@barusmackova tak to máme stejný ;) vtipné je, že večer usnu dřív než manžel, tudíž má chudák s hrátkama smůlu a pak ho budím v těch 5 :D

martinka87
27. zář 2012

Tak to mame vsechny skoro stejne priznaky, siiiilena unava, bolest prsou a takovy tlak v podbrisku mam.... Jateda jeste beru Utrogestan, takze u nas jsou nejake hratky v tuto chvili odlozene a i tak bych se ted bala.... 😉

barusmackova
28. zář 2012

dneska budíček ve 2 hodinyyyyy to není možný snad a to jsem šla spát v půl desátý pak jsem na půl oka usla a v půl šestý už jsem vstala

martinka87
28. zář 2012

@barusmackova ja taky blbe spim, sla jsem spat po desate a v 3:17 jsem cumela na budik ☹ jestli to takhle pujde dal, tak nevim nevim.... 😉

norma
28. zář 2012

Ahojky holky,tak já jsem měla MS 26.8. a termín vychází na 2.6.2013.Na kdy se má objednat k doktorovi?Jsem asi 4+5,testy pozitivní.

martinka87
28. zář 2012

@norma ja mela MS od 23.8. a jdu k Dr. 4.10. 😉

mar_d
28. zář 2012

ahooj holky, tak jsem hledala nějakou diskuzi holek, které by +- měly rodit v červnu a našla tuto. 😉 . Můžu se k vám přidat? Sice ještě nemám nic potvrzené,ale na netu TP spočítán na 10. června. Je to moje druhé těhu, takže k doktorovi se zatím moc neženu, měla bych být ve 4tt, tak po minulých zkušenostech tomu nechám ještě chvilku 🙂 . Přeju všem tady hoodně štěstí 😉

axonka
28. zář 2012

Ahoj holky, rada bych se k vam pridala, nasla jsem // vcera a podle MS bych mela mit TP 10.6. Je to pro me uz druhe letosni tehotenstvi, to prvni nedopadlo dobre, takze doufam, ze tahle fazolka se poradne uhnizdi a bude dobre rust 🙂. Ja pujdu k lekari na potvrzeni okolo 20.10. rikal, ze to nema driv cenu, nic moc tam neuvidi a ja uz chci videt srdicko🙂

mar_d
28. zář 2012

@axonka ahoj tak to máme stejné 😀

mmirunda
29. zář 2012

Dobré ráno děvčata, jak se zdá i já mám s Váma společný termín 😉

barusmackova
29. zář 2012

Holky ten kasel cim dal tim horsi ja jsem vcera vecer mela uplne strach ze toho prcka vykaslu to neni mozny

martinka87
29. zář 2012

@barusmackova ja uz mam skoro po kasli, ale taky jsem se bala, ze ho tim kaslem vypudim... ☹
@mmirunda gratulace, vitej v cervnu 😉

mmirunda
29. zář 2012

@martinka87 No mám to tak nahraně 😉 možná to bude dřív, ale to je fuk ne 😀 a děkuji za přivítání 😉

martinka87
29. zář 2012

@mmirunda mne vysel termin na 1.6., ale a y se mi dobre pocitaly tt, tak tam musim mit 31.5. 😉 😉 a je mi naprosto jedno, kdy mrne vyleze, hlavne aby nakonec vylezlo zdrave!!!! 😉 😉

mmirunda
29. zář 2012

@martinka87 Tak já jsem to počítala podle OVU ( u mě tedy OPU a oplodnění vajíček ) a vyšlo 1.června. Dneska jsem vlastně začala šestej týden podle PM, jsem 5+0tt

martinka87
29. zář 2012

@mmirunda tak ja jsem dle PM 5+2 😉 a dle IVF jsem to ani nepocitala 😉

mmirunda
29. zář 2012

@martinka87 Tak já bych podle PM byla 5+4 😉 tak jsem to spočítala raději podle OPU, to bylo přesnější 😉

martinka87
29. zář 2012

@mmirunda no uvidime co nam reknou doktori.... 😉 snad bude vse probihat tak jak ma!!!! 😉

Tak jeste pockame 14 dni a pak diskusi zamkneme?? 😉

mmirunda
29. zář 2012

@martinka87 Já ani nevím jestli zamknout jde? podle mě jde leda pak udělat soukromou diskuzi 😉

martinka87
29. zář 2012

@mmirunda jjc presne, pak udelat soukromou diskusi....

mmirunda
29. zář 2012

@martinka87 Ale zatím to tady teda moc nežije 😉

barusmackova
29. zář 2012

A co zalozit na facebooku skupinu?

martinka87
30. zář 2012

@mmirunda verim, ze prijdou nove a nove maminky a pojede to! 😉
Ja to moc nechtela psat, ale bohuzel se cokoliv muze jeste stat, bohuzel zakladatelka teto diskuse jiz tehu neni ☹ ☹
@barusmackova a to je co?

mmirunda
30. zář 2012

@martinka87 Aha, to je mi moc líto ☹ Toto je nejkritičtější období ☹

martinka87
30. zář 2012

@mmirunda snad ho vsechny zvladneme!!!!! 😉

zako
30. zář 2012

ahoj holky...muzu k vam? 😉 termin porodu mam sice 31.5.,ale to jde dle menstruace, mam dlouhe cykly, takze predpokladam, ze se TP posune az na cerven 🙂
je to moje druhe těhotenstvi, mame uz doma kluka 🙂
drzim vsem moc palce, aby se neobjevily zadne problemy 😔

mmirunda
30. zář 2012

@zako Ahojky, já sem nakoukla včera a zatím to tady teda moc nežije 😖 Prý už zakladatelka těhu není ☹ No tak to tady budeme muset trochu rozjet 😵 a hlavně věřit, že bude všechno o.k. 😉

zako
30. zář 2012

@mmirunda cetla jsem ☹ snad opet brzy bude...ano musime verit, ze bude vse v poradku, jinak se z toho zblaznime!
urcite behem rijna pribude plno maminek 😵

Strana