Co zaručeně spustilo porod? Sdílejte své zkušenosti!
Holky, co vam na 100% spustilo porod? Sup sem s radama, uz jsem vyrizena🤣
Mne asi zabral ricinovy kokteil. Na porod to nevyzeralo ani omylom a po nom som proodila. Ale mozno zhoda okolnosti..
Vyvolávací tableta :D
Ale u druhého jsem si večer dala Maliník a druhý den se syn narodil.
Mně nic nepomohlo. Přenášela jsem týden (podle UTZ, podle MS 3 dny). Šla jsem pak na vyvolání, a od prasknutí vody byl malý za 15 min venku, celkově porod trval 2,5 hodiny.
@karol1996 no mě pomohl sex a plechovka kompotovaného ananasu 😁👍. Na radu PA, která mi poradila ananas nebo aloevera 🤷♀️. Aloe u nás na vesnici neměli 😂. A u první jsem zkoušela prerovnat knihovnu, dat si horkou vanu a víno. No pomohlo to asi taky, ale porod byl o dost horší takže bych šla do sexu a ananasu 😁👍
Měla jsem od 7:30 rána snad 4 Hamiltony , 🥺už jsem byla úplně bolesti mimo a porod se rozjel až druhý den ráno .🙄 Takže za mě prostě nepomůže nic. Miminko nemá v bříšku kalendář . A hold když se nechce tak se.mu nechce a můžeme se stavět i na hlavu 😂
@kevi1 tak zrovna ten ricinový koktejl bych si osobně já nedala , ale jen můj názor
Ja jsem byla zrovna ten den na fyzioterapii se zády, dostala jsem tejpy na bedra a krásně se mi ulevilo, takže jsem odpoledne ještě posekala zahradu a v noci mi prdla voda. A to jsem si ještě plánovala, že druhý den upeču koláč a umeju si vlasy a shodim ochlupení, co kdyby náhodou že jo 😃 no to už jsem nestihla 😃
STIMULACE PRSNÍCH BRADAVEK: Stimulace prsních bradavek je již známá spoustu generací a u porodních asistentek považována za velmi účinnou. Masáž se provádí následujícím způsobem – žena si dvě až tři minuty silně tře obě bradavky, poté následuje tak tři minuty přestávky a potom se postup zopakuje. Toto dráždění obvykle vyvolává děložní kontrakce. Jestliže je děloha připravená na porod, kontrakce by měly nastat do půl hodiny.
@suzanna123 To jsem zkoušela několik dní a nic. Kontrakce mi nastartovala až vyvolávací tableta.

@karol1996 s 1 malým panákem slivovice