icon

Jak dlouho jste zůstaly v nemocnici po druhém porodu?

niki9191
14. lis 2022

Ahoj, čeká mě druhý porod , pravděpodobně v nejbližších dnech. Mám doma osmiletého syna,chtěla bych být doma co nejdříve zpět. Samozřejmě pokud bude vše bez komplikací. S prvním jsem byla 5 dní ( nechtěl mu upadnout pupík a já ještě dostávala injekce, protože jsem se špatně čistila). Je tu někdo,kdo šel domů třeba za dva dny?

Strana
z3
chlapecektehu
15. lis 2022

@niki9191 3. Den

mdch91
15. lis 2022

Za 6 hodin od prijezdu do porodnice, 4h porodu

kevi1
15. lis 2022

Porodila som v nedelu 22:45, v stredu rano sme isli domov s druhym. Svagrina stihla porodit cca o 13:00 v stredu a piatok po 14tej isla uz domov. S prvym som bola o den dlhsie

jana31990
15. lis 2022

@niki9191 mě propuštěli po porodu po 72h . Syn se narodil v pátek ve 12:02 a v neděli po obědě jsem jela domů. A u dcery to byla středa v noci 00:10h a v pátek jsem také odpoledne jela domů

ferda90
15. lis 2022

@niki9191 ahoj, porodila jsem v sobotu v 17:21 hod a v úterý odpoledne nás pustili domu. Porod byl přirozený

niki9191
autor
15. lis 2022

@jjasmina pro mě to bude spíš stres než že bych si to tam nějak užívala. Přítel si vezme volno,bude doma dva týdny se mnou, takže já se budu věnovat malému a on obstará zbytek

lachtanice86
15. lis 2022

Poprvé po 8dnech, ale já na tom byla zle. Velká ztráta krve, problémy atd.
Podruhé 3.den po CS

niki9191
autor
15. lis 2022

@patypresdevaty neříkám že prostě půjdu domů druhý den a tak to bude. Samozřejmě pokud bude nějaký problém,budu tak po dobu,pokud to bude nutné. Přijde mi ale zbytečné,jak dlouho mě tam vlastně drželi při prvním...a úplně de facto zbytečně...To budu raději doma v klidu se synem a přítelem, který pak po otcovské dovolené odjíždí na měsíc pryč.

patypresdevaty
15. lis 2022

@niki9191 tak standard je 3 dny, kdyz nejsou zadne komplikace. A odejit lze na reverz kdykoliv

angelinie
15. lis 2022

@niki9191 Se třetím prckem jsme šli domů na druhý den ráno, narodil se v 8 večer. Byl to ambulantní porod, bez komplikací a doma čekali starší děti 🥰

me_druhe_ja
15. lis 2022

První se narodil nemocný, takže to bylo jiné, ale u dcery jsem chtěla taky co nejdřív domů (syn měl teprve rok a čtvrt). Porodila jsem v pátek večer a v pondělí v poledne jsem byla doma. Takže dva dny v Nemocnici vlastně. 🙂 To mi přišlo tak akorát u zdravého dítěte. Zase ambulantní bych neriskla, byla jsem ráda, že ty první hodiny byla pod kontrolou a navíc všechna vyšetření proběhla v klidu. 🙂

daasqua
15. lis 2022

Oba jsem rodila v neděli a při obou šla domů ve čtvrtek. Podle propočtů jsem měla správně ve středu, ale oba málo přibírali, i když mlíka jsem měla hafo, tak mě tam nechali ještě jeden den navíc.

merope
15. lis 2022

@me_druhe_ja Podle některých definic jsi měla ambulantní porod 🙂. Prý to je, když jde dítě a matka domů dřív jak 72 hodin po porodu. Proto je dobré se dívat, kde je umí, pokud matka chce jít domů dřív - že se pak nebude divit, že ji nechtějí pustit dřív.

jjasmina
15. lis 2022

@niki9191 Pro mě to právě stres vůbec nebyl bejt v porodnici, takže asi každý člověk to vnímá jinak, hodně záleží i na personálu no 🙂

tinazawacka
16. lis 2022

Tri dny a sla jsem😎 Kvuli neodchazejicim ocistkum mi chteli udelat chirurgicky zakrok a tim padem, bych tam byla dyl.. A to bych uz psychicky nedala. Ale po injekcich na dalsim ultrazvuku to bylo lepsi takze parada.

lenulacek
16. lis 2022

@niki9191 u první jsem rodila v nedeli, domu šla v pátek. U druhé jsem rodila v nedeli a domu sla v úterý. Kluk se narodil ve středu a jeli jsme domi v sobotu 🙂

nikolaa64
16. lis 2022

@niki9191 po porodu dcery jsme šli domů třetí den

janulejean
16. lis 2022

Pokud bych pupík nechala odpadnout, mohla jsem jít hned druhý den domů. Já ho chtěla nechat od dr. Dodělat, tak jsme šli domů třetí den. Porodnice Milosrdných bratří Brno.

j.kriv
16. lis 2022

Šla jsem hned ráno, porod byl v noci, jenom jsem počkala na papíry, ambulantní porod, chtěla jsem to tak celé těhotenství

veroniquecz
16. lis 2022

@merope jsk kde. U nás už je standard 48 hodin.

veroniquecz
16. lis 2022

Uvažovala jsem o odchodu druhy den ráno (malá se narodila v noci), ale nakinec jsem pockala 48 hodin, kvůli vyšetření z patičky. Nechtěla jsem s novorozeneckem někde lítat po doktorech a v porodce jsme stihli krásně vše.

maminkazdenicka
16. lis 2022

@niki9191 rodila jsem před měsícem, plánovaný císař. Malá se narodila v pondělí 12.49 a domů mě pouštěly ve středu v 10 hodin

marselina
16. lis 2022

@niki9191 rodila jsem v únoru a šla jsem domu se synem za tři dny. Pupík nám upadl až doma.
Dá se i ambulantní porod, 2h po porodu můžete domu i s miminkem pokud je všechno v pořádku.
To už je na každé mamince jak se citi

mafulin
16. lis 2022

Syn se narodil ve dvě v noci, v deset ráno jsme byli doma. Nejlepší rozhodnutí. Naše postel, domaci pohoda, všichni spolu ♥️

lvl16
16. lis 2022

Byla jsem v porodnici 10 dní, protože měl syn komplikace. Nicměné pupík mu upadl snad až po dalším týdnu doma, to by mě fakt nenapadlo, že někde řeší 🙂.

deniskaka
17. lis 2022

@niki9191 Zijeme v zahranici. Mate narok na 2 noci v nemocnici a pocita se i ta, kdy rodite. Radi tudiz nastoupit az po pulnoci. Se synem jsem nastoupila pred pulnoci. Narodil se v 7h rano, meli jsme tudiz narok na 1 noc.

terezz1
17. lis 2022

@kris_kubko dobrý den a to ste měla nějaký ten ambulantní porod?a šlo s vámi i miminko?

trpaslicek19
17. lis 2022

@niki9191 Já jsem tedy po obou porodech byla v nemocnici dlouho kluci neměli hladký porod. Ale vím že holky co se vystřídaly na pokoji šly do dvou dnů domů. Obě porodily odpoledne 2x se tam vyspala a následující den odcházely. Dokonce je u nás možnost ambulantního porodu

kris_kubko
17. lis 2022

@terezz1 ano, ambulantní porod. A šlo i miminko 🙂 Muž se synem mne večer zavezli do porodnice a ráno v šest zase vyzvedli. Bylo to super.

msgracia
18. lis 2022

@niki9191 já rodila 10.11. a v sobotu 12. nás pustili. Prej když jsem druhorodicka a není žádný problém. Ale pouští to tak vesměs.

Strana
z3