Kdy jste rodily? Před termínem nebo po něm?
Vím, že je to snad i hloupá otázka, ale zajímalo by mě, jestli je více porodu oněch 14 dní před termínem nebo spíš po...jsem teď 39+0, porod se nechystá, bříško mi vůbec nepřekáží, vlastně mi ani nevadí, že jsem těhule, ale mám dvě malé děti - 21 měsíců a kvůli péči o ně posledních 14 dnů pendluji mezi mými rodiči a tchánovci (jinak bydlíme 200 km daleko) a už se mi to zajídá a chci být konečně zpátky doma a v klidu.
První dcerku 41+2 ,ten den jsem nastoupila na vyvolání,ale ani k tomu nedošlo,Terezka se sama rozhodla,že už je čas.Druhou dcerku jsem přenášela jen 3 dny a přesto jsem měla zkalenou plodovou vodu,kdyby jsme čekali na termín vyvolání,tak to prý nemuselo dobře dopadnout.Adélka se naštěstí o Štedrý den rozhodla,že se stane naším nejkrásnějším dárečkem🙂
Dcerku 12 dní před termínem a synka 2 dny před termínem.Oba si sami řekli že chtějí ven 🙂
10 dní po termínu(měla jsem jít na vyvolání a nakonec mi začali bolesti a stejně jsem musela na císaře) 😢
prvni dite-39+3 ale vyvolavany porod skrz teh cukrovku
druhe dite-39+3 prirozene..o pul2 odpolko me odesla zatka a ve 21.04 byla mala na svete
treti dite-ve 20tt bylo nemomocinkaty 😔
Desátý den po termínu dle MS...všechny čtyři 😀 ...tři po vyvolání a poslední porod se rozběhl sám 😉
40+5 začali kontrakce, 40+6 po 38hodinách bez plodovky, a po několika dávkách oxytocinu na vyvolání, po nulovém nálezu, akutní císař..... 🙂
Ještě doplním, že mi nezabrali ani 3 Hamiltony 😀

přesně na termin 24.12.2007 🙂