Kolikátý den po císaři vás pustili?
Kolikaty den,vas pustili po cisari domu?
5. den po akutní sekci. Na JIP jsem byla asi 15 hodin, pak už na normálním pokoji...
dvakrát 5. den (první porod v pátek a šla jsem domů ve středu, druhý porod v úterý, domů v neděli). Je to tak akorát - neměla jsem s tim problém a byla jsem ráda, že nic nemusím a můžu si odpočinout :o)
4.den (císař proběhl ve čtvrtek ráno a v neděli jsem šla domů). Ale já se vzbudila už 1 hod po narození dcery a ještě ten den jsem se začala sama starat o dceru. Takže moje rekonvalescence byla superrychlá a bez kompikací. Standardní je pouštět ještě o den později.
V úterý císař, v neděli jsem už vozila kočárek po městě. Všechno proběhlo v nejlepším pořádku. Teď čekám dvojčata, takže mě to čeká prakticky jistě znova. Douifám že dopadneme stejně.
Po císaři už 3 den! Ale já prosila už druhý, že chci domů. Není to standard, tak si na mě museli zavolat nějakého docenta, aby to podepsal. 😀
Já byla v porodnici 9 dní, byly trochu komplikace a nakonec malej měl žloutenku ještě
V sobotu císař,ve středu domů.
7. Den
ve čtvrtek SC a domů v úterý
V pondeli cisar,v patek dopoledne domu! 🙂 (brno- obilny trh, leden 2014)
V pátek císař, ve čtvrtek domů (z důvodu nepřibývání malé, já byla ok)
ve čtvrtek císar a v pondělí domů
Ve stredu cisar, v nedeli domu (zadne komplikace); unor 2012, FN Ostrava.
Obnovuji diskuzi..
Sekce v úterý velmi brzy ráno, domů v pátek.
@nazka obě dvě sekce jsem šla pátý den domů, chvilku trvalo než se mi spustilo mléko a obě dvě děti žloutenka a nepřibíraly. Jinak bych šla čtvrtý den. 2017 a 2018 Mělník

u obou sekcí 5. den ... první byla akutní, druhá plánovaná ...