Už chci porodit!
Holky já už to nedávám!
Dnes jsem 36+5 a už proste nemůžu
Bolí mě šílené kříž
Do bricha mám křeče jako blázen
Nemůžu poradně chodit strašně mě bolí chůze( pánev)
K tomu ještě všemu mě trápí inkontinence a to ve velkém
Připadám si jak vorvaň( podotýkám ze mám nahoře 5 kilo)
Už chci proste aby šel maly ven
Doma mám 19 měsíční cacorku, co furt někde leze, šplhá, neposedí.
V noci nemůžu poradně spát
V pondělí jsem byla na kontrole a dle doktora se pry už pristi návštěvu neuvidíme ( tj.2.8)
No nemyslím si, ze by jsme se nemeli vidět
Čípek byl jen 0,5 Cm
Co mám udělat proto aby už sel proste ven !
Nějaké rady ?
Piju maliník
@goovana když jsem se začínala otevírat, tak mi dr na kontrole říkal, že si mám k obědu dát něco z indické restaurace (jejich smesy na kari pomáhají rozproudí krev), večer si dát horkou vanu, k tomu sklenku červeného a nakonec má pomoct manžel/přítel. Bohužel jsem neměla čas to vyzkoušet protože jsem se do porodnice v 19h vrátila ve 2:30 porodila. Jediné co, tak večer před kontrolou jsme s přítelem měli sex 😅
@goovana Bolesti v kříži a břicha - nerodíš už teď?
Ještě máš dost času, já teď syna rodila v 38tt a říkala si, že je to hrozně brzo (ale byl už normálně velký, nevypadal předčasně). Mně fungoval panák lněného oleje a u dcery masáž bradavek (ta 40+4tt).
Taky mi říkali že porodim drive a až jsme se neměli vidět od 36tt, vše přichystáno na příchod , pila jsem maliník , horké vany , pravidelný sex , sem tam ostré .... Procházky i když mě bolel celej spodek malý byl natlačeny už dost nízko , v noci jsem nespala skoro vůbec , chodila jsem na záchod co 5 min hrůza .... Pálila mě zaha ... No a prcka jsem stejně porodila teď před týdne ve 40+1, vydržela jsem vydrží každý 🙂 . Je to namáhavé ten konec. 🙂
Ja Te chapu.. tehotenstvi jsem si nikdy neuzivala.. ted to prozivam nejlepe ze vsech 4 tehotenstvi-mozna protoze vim, ze je to naposledy..ale vzdycky kdyz jsem prelezla 37+1tt tak jsem si uz prala detatko vyhnat ven.. I tentokrat doufam, ze hned jak bude dopeceno tak se mi podari porodit co nejdriv.. zkus palive jídlo, opravdu dlouhou prochazku.. a nekde jsem cetla i o nejakem "koktejlu" z ricinoveho oleje, ale to jsem nikdy nezkousela-to uz mi prislo moc drasticke.. preji ti at porodis co nejdriv..
Haha taky jsem to tak měla a rodila až v 41tt
To ze uz nedorazim na dalsi prohlidku mi rikaj uz 14 dni...dneska sem 40+1tt a musim rict ze s tebou soucitim pac ja trpim uz jako prase...zadna babska rada na me nepusobi...malinik piju od 36tt 2-3denne...na vcerejsi kontrole hrdlo volne prostupne krasne mekke..prej sem na rozpadnuti kazdym dnem ale jak rikam to mi rikaj uz 14dni...a mam pocit ze snad nikdy neporodim...
A jinak uz chci taky porodit😂😂😂
@sylvka muj druhy syn se narodil 39+0tt tzn., ze byl donoseny a stejne mel tak silnou novorozeneckou zloutenku, ze mu zanechala dozivotni nasledky.. takze pani bych kvuli tomu, ze by nejradeji porodila uz ted 2 nebo 3 dny predtim nez bude detatko brane jako donoseny normalni novorozenec opravdu nestresovala.. proste co se ma stat se stane.. muj prvni syn se narodil 40+0tt a prvni den a pul stravil na JIP protoze mel problemy s dychanim.. takze rodit na den terminu proste nemusi znamenat uspech bez starosti...
36+5 🙈 to te lituju, já obě děti rodila po termínu, to znamená ze máš klidně ještě měsíc čas 😂😂 dej si nohy nahoru, mazli se s holčičkou a relaxuj, zacvicte si spolu tehu jógu, ta pomáhá na bolesti.
Já rodila 36+6 a věř mi, že bych radši rodila dýl. Malej byl/je sice ok, donošený (3230 g), ale nervová soustava nebyla a není dozrála. Tak buď ráda, že mas mrne ještě u sebe.
Ahoj, ja zacinam 33.tt a zacala jsem trpět v noci dusnosti, sem asmatik, takze nespim, poloha v leze mi to dost zhorsuje, nevydrzim chodit, stat uz vubec ne, pokec s kamoskou je pro me natolik vycerpavajici, ze se po chvilce začínám hodně zadýchavat a funet a sem hotova. Nohy boli jak mam zborcenou klentbu, jeste do toho vyhrez plotynky a uz asi měsíc spím na gauci, takze pro zada fakt supr.. Je to cim dal horsi a momentalne me chyta panika s tim dychanim... Uprimne, nebudu si rozhodne delat druhé dítě za sebou, nezvladla bych se fyzicky o nej postarat... Valím se jak sud a nemuzu lezet, sedet, stat, chodit. Vse jen krátkodobě, takže si člověk opravdu za 24h moc neodpocine...břicho se nafukuje jak balon, pne a mam pocit, ze prasknu, mala se tam dost vrtí a snad i pretaci... Navic se i šíleně potim... Tehotenstvi je opravdu neco příšernýho... Ale musime to vydrzet, zensky sou silny, zvladnou všechno! Pak uz bude lip, ja proste verim, ze porodem tyhle hrůzy skončí... Všichni na mě, ať si to užívám, ze po porodu to bude masakr, to si ale nemyslim, to budu moct bez bolesti lezet, chodit, fungovat, ted stejne nic nenaspim, takže se spaním to bude asi stejně na prd...
@skarma007 Ten problém s dychanim jsem měla taky, hruza a teda cele tehotenství masakr. Nicmene u porodu při zatlačení mi cosi prasklo v oblasti hrudniho koše, takže dychani zase horší a nemohla jsem chodit, kulhala jsem,strašně natekle nohy jak dinosaurus a to jsem si myslela, že to porodem skončí. Kolikrát jsem se nemohla zvednout po porodu ani z gazče, přes bolest noh, zad a dychanim. Takže za mě hruza těhotenství až dokonce, stav po porodu a do toho nespave díte, kdy to děvče do roka nespalo dyl než hodinu v kuse, parada, ale žiju, malou miluju, bylo jí 17 měsícu a začala konečně spat 🙂
Škoda že není dislike ke komentům “ buď ráda, že je ještě u tebe” jako kdyby si chtěla rodit třeba v 32tt, Ok, ale v 9.měsíci? znám několik kamarádek co rodilo 3týdny před termínem a všechny mají zdravé děti.. klidně si to přej 🙏 já si to taky budu brzy přát 😁
@crejzy on se ten zádrhel může objevit až ve škole, ne hned. Ale samozřejmě to není u každého, jako všechno i tohle je individuální.

Chápu, že ke konci je to už blbé a táhne se to, ale buď ráda, že je ještě malý u tebe.