Po kolika dnech Vás pustili po sekci?
Tohle se dopredu rict neda. Me poprve pustili po 9 dnech a po druhe po 7 dnech. Nikdy nevis co se vyskytne za problem. Jinak bezne porodnice po CS pousti 4-5 den.
Poprve po 6 dnech kvuli nizke vaze miminka, podruhe po 4.
Po cisari z porodnice po 3 dnech , ale jeste další 3 dny sem byla na novorozenecke jip s mladou a pak sme šli domu .😉
Sekce v pátek, domů v úterý. Já chtěla domů už v pondělí, byla jsem uplně v pohodě, ale syn měl žloutenku, tak jsme museli počkat do úterý na výsledky.
Sekce v pondeli, domu jsme sly v patek.
Běžně pouští 4-5dní po sekci, my museli zůstat 9, čekali jsme na jedno spešl vyšetření...nebýt toho strachu jak to dopadne, bych si ten dlouhý full service užívala 😀 domů jsem přišla jako "ostřílená" matka, která už má takřka vše v malíčku...ségra rodila klasicky, pouštěli třetí den a skoro je přemlouvala, že to přeci nejde, že je nemůžou jen tak pustit samotné s tak malým dítětem domů 😀😀😀
Sekce v neděli, ve středu po obědě domů (dvojčata).
Malý se narodil v sobotu večer, šli jsme domů ve ČT odpo po kardiovysetreni.
Mě se synem i dcerou posteli 5ty den
Prvni sekce v pondeli a domu v patek. Druha v sobotu a domu ve ctvrtek.
Sekce v stredu vecer a v nedelu na obed sme uz boli doma
Sekce středa před půlnocí, v neděli bych já mohla jít domů. Kvůli novorozenecké žloutence jsme byly ale až do středy.
Mě dělali sekci v úterý před třetí odpoledne,v neděli v poledne sem šla domů
Planovana sekce v utery v poledne, pustili nas v patek.
72hod po sekci a dyl bych tam nebyla ani za zlate sele 😉
Po 5 dnech
Po 6 dnech, ale císař byl akutní kvůli ozvam a ještě že tak u mě zjistili rupturu dělohy proto jsem tam byla déle jinak bych šla po 4 dnech
První po 8 dnech a druhá po 5.Je to individuální.
První cisař ve čtvrtek a v pondělí domů, druhý o půlnoci z neděle na pondělí a pouštěli nás v pátek-malý šel ven 23:30,ale operace dokončena až po půlnoci (přičemž prý kdyby byl operace dokončena ještě v tu neděli, tak bych byla brána, jako že jsem měla CS v neděli a šla bych domů už ve čtvrtek, takhle výjimečně malej byl už ve čtvrtek "propuštěn", ale čekalo se na mě, až uvolní mě (většinou to bývá opačně, že je propuštěna matka, ale domů nejde kvůli miminku)
Dik .. ja rodila v piatok a v stredu ma pustili mali bol uz 3 dni prepusteny mal 51cm a 3620g
1 CR v sobotu, púštali ma v piatok. Druhý CR v piatok, púštali ma v utorok
Po 75 hodinách 😉

@mala18 Sekce byla v pondělí, v pátek nás pustili domů.