icon

Porodnice Bulovka. Jak jste byli spokojeni?

area
24. říj 2006

Ahoj maminky (i tatínkové 😀 ).
Vy, kteří jste přivedli na svět své děti právě v této porodnici, jak jste byli spokojeni? Ráda bych znala co nejvíce detailů, na co si dát pozor, co je dobré, co není, atd.

dadla
13. lis 2007

jejda leni neděkuj 🙂 ráda tě budu informovat pokud to budu vědět, to je jasný. Já jsem akorát ráda, že ti to pomůže 🙂 ale zachvililinku to zjistíš sama 🙂 a pak budeš vyprávět ty 🙂 Je to dobře, že máš tak chápavý rodiče a s tou tchýňkou si nedělej starosti, když máte připravenou takou řeč 🙂 bude to oki!

lenkazdenek
13. lis 2007

Deni,jj bezezměny,lacláče ,bílí rolák a pozor nové botky 😀
Dadla ,ne opravdu jsem ti moc vděčná 🙂 nebít tebe tak se utápim v zbytečných starostech 😒

lenule25
13. lis 2007

ahoj holky, nevim, jestli si na me jeste vzpomenete, dlouho jsem tu nebyla - stehovali jsme se a upravovali bytecek.. uz taky chodim do poradny na Bulovce a jsem rada, ze jsme vydrzely nez nam domalovali porodni saly 🙂 Leni preju abys to mela uz brzy za sebou a mela malou u sebe.. ja se taky strasne tesim, ale zatim nic nevypada, ze bych porodila sama od sebe - asi jsme tu fakt particka prenasecek 🙂 takze preju vsem krasne spani, resp. aspon nejake spani 🙂 a zdrava krasna miminka..

lenkazdenek
13. lis 2007

Leni,díky ,snad to brzo příjde,holt nejpozději příští týden,to bude 10 po termínu a vzít už mě musí 🙂 ! No když seš tady tak je to jako by ses mezi ty přenášečky rovnou zařadila 😉 😀 ne dělám si srandu,už to někdo přeci musí obrátit 🙂

mocinda
13. lis 2007

Ahoj holky!! 🙂
konečně jsem se dostala na net!!heuréka!! 😉
Musím zkontrolovat Klaudinku a její maminku jestli jsou stále dohromady!! 😀 😀 a jde vidět ,že poctivě držíí 🙂
Pomalui nestíhám dočítat,tak jen co si vzpomínám tak děkuju dagmi za odpvoědi ohledně lůžka ,taky jsem se díky dadle dozvěděla něco víc o Bulici ,všechno cenný info!! 😉 no a na závěr než popřeji krásnou ,dobrou...tak jsme dneska začali kurzík,tímto zdravím únorovky!! 😉 konečně jsem se poznaly!! 😎 Taky nás tam uklidnili ,že rekonstrukce vypadá na bůhví kdy, takže úleva a ted už jen porodit v termínu jako každá tady 😀 😀
TAk dobrou noc všem a hlavně klídek bez čůráníííí 😉 🙂

ao
13. lis 2007

čus bus, těhule 🙂
jsem v těsném závěsu za Mocindou, jako vždycky jí pronásleduju z diskuze únor 2008 až sem 😎 dnes jsme se na kurzíku konečně viděly lajf a je to takové křehké stvoření, až mě to překvapilo 😅
příští úterý můžeme zaskočit před kurzem na oddělení, jestli tam už některá budete užívat prvních mateřských radostí 😅 Leni... co? 😅
jinak pí. Šímánková nám říkala, že na Bulovce nechají přenášet max do 41+3 tt a pak je hospitalizace a vyvolání.

mocinda
13. lis 2007

😀 Andy, to je rozkošné jak jsi mě popsala 😀 a ještě rozkošnější jak mě pronásleduješ 😀 doufám ,že se sejdeme i u porodu ,to ti teprve předvedu jaké jsem křehké stvořeníí 😎 😀

leni : nejsi náhodou už víc jak 41+3? 😉

ao
13. lis 2007

moci 😀 porod, myslíš něco na způsob řevu nosoroží samice? 😀 😀 😀
tak to budeme asi všechny 😅

lenkazdenek
14. lis 2007

Dobré ránko,tak holky moje,já za hodinku vyrážim,ale nják jsem si přivstala abych si udělala čaj,asi na mě něco leze 😒
Tak to jsem ráda,že se vám kurzíky líbí 🙂
Já jsem dnes přesně 40+4 🙂 takže nástup nejpozději příští úterý 😉

lenkazdenek
14. lis 2007

Ahoj holky,tak změna žádná,tak v sobotu monitor a v úterý ráno nástup na příjem 😅 tak nevím jestli mám být šťastná a nebo smutná 😅
Jinak jsem se konečně setkala s Denis ,bohužel teda já už letěla na bus a ona do poradny,lae je moc a moc příjemná a milá i naživo 🙂

mocinda
14. lis 2007

Bré ranko maminy!!
Koho to vidím!!! 😀 Lenuško ,opět si vás neudala? 😀 Ale smutná utčitě nebuď, jistý je ,že jednou porodit musíš!!!! 😉Hlavně ,že jste v pohodě holky!!!Do úterka tě tady podpoříme my, nastávající samice a pak už to bude v rukou božích 😉

lenkazdenek
14. lis 2007

Mocinda,no to je fakt,že porodit musím,doktorka mě ujišťovala,že v kuse mě pak odejít už nenechaj 😉 😀 třeba se to rozběhne ještě normálně,i když o tom teda dost pochybuju 😒

mocinda
14. lis 2007

jo a propóóó´už se na Tebe chystáme s ao, jak tě popdpoříme na šestinedělí 😀 😀

lenkazdenek
14. lis 2007

Mocinda,no tak to jsem zvědavá jestli mě hoklčiny poznáte 😀 Tam budu tvrdnout minimálně do čtvrtka než malá vyleze 😝

mocinda
14. lis 2007

no jak psala DAgmi ,že taky cítila ,že to prostě samo nepůjde, asi ty instinkty fungujííí! Já občas taky jako bych věděla ,že to bude tak a né jinak a i když ostatní přesvědčují ,že né ,tak jo ....panimáješ? 😀 prostě tělo napovídá 😎
V pohodě, máme čas a my tady na Klaudinku všichni počkáme!! 😉 ¨
Ale chtělo by to ,aby aspon jedna podorila tady v termínu ,jinak to tady fakt zavání přenášečkováním!!! 😀 😀 a já beru kramle 😝

mocinda
14. lis 2007

😉 neboj ,dáme si poznávací znamenííí,ale myslím ,že už budeš vypadat jako mischelin-víš ty pneumatiky, jak budeš oteklá ,tak to tě bezpečně poznáme 😀 😀

lenkazdenek
14. lis 2007

Mocindo,se obávám,že už je kapku pozdě na to brát kramle 😀 no po mě je na řadě Denisa,se tam s ní možná fakt potkám na pokoji 😀 no já pořád ve skrytu duše doufám,že to bolení břicha a píchání je přeci jen k něčemu 😕

mocinda
14. lis 2007

leni máš nějakej porodní plán v plánu?? 😉

lenkazdenek
14. lis 2007

Mocinda jasan,můj plán je v úterý ráno přijít,nejdéle ve středu porodit a v sobotu šup domu 😀 😀
Jinak jediný co bych u porodu nechtěla jsou medici,jako u vyšetření mi nevaděj,ale u porodu je nechci

mocinda
14. lis 2007

hmm, rozumný plán!Mám podobný, přijít, vidět ,odrodit a jít!! Medici mi až tak nevadí ,kdyby hooooooodně prosili ,tak ať se tam posadí 😀 Ale možná ještě změním názor!!Jo a vpřípadě ,že to půjde ,tak chci epidurálek,jako abych nebyla za hérečku 😉 🙂 nebo jak napsala ao: aby neslyšeli řev nosoroží samice 😀

dagmik
14. lis 2007

dobré ránko, holky, ale já fatk přísahám, že jsem tu klub přenašeček nezaložila 😀 😀 , já taky přenášet nechtěla a ještě skoro do maxima co to jde..., ale myslím, že Léňa to zkrátí a pak už to se bude vyrovnávat, takže třeba Mocinda možná porodní v termínu 😉 😉

mocinda
14. lis 2007

🙂 ahooooooooj dagmi, z toho se už nevykroutíš!!Jsi byla předskokanka a tím pádem jsi tady zanechala i to přenášeníí 😀 😀
No doufám ,že aspon JÁ porodním v termínu 🙂 přeju to sobě jako sůl!! 😵
JAk se máte?? 😎

dagmik
14. lis 2007

Mocinda, epi ti schvaluju, takovou úlevu, co po něm přišla, jsem si ani nedokázala představit...člověku se hned vrátila nálada i síly...

lenkazdenek
14. lis 2007

Mocinda,já se snad toho epiduralu bojim víc než bolesti,já šíleně nesnáším jehly,takže jako na ty kapačky jsem dost zvědavá 😀 se jim tam přitom určitě složim 😅 navíc jsem nikdy v nemocnici neležela,takže to bude zajímyvý zážitek 😲
Dagmi,jen se přiznej zakladatelko 😉 😀 jak to u Kristiána viděla Klaudie tak se hned musí přidat 😀

mocinda
14. lis 2007

dagmi: taky jsem slyšela jen positive na epi a když je ta možnost ,tak jdu do toho!!Nejraději bych byla ,kdybych si to mohla píchnout ještě než pojedu do porodnice 🙂 😉

lenkazdenek
14. lis 2007

Mocinda,ty už musíš určitě zlomit tu kletbu přenášení 😉 🙂

mocinda
14. lis 2007

😎 jen jestli mi holky moc nevěříte!!Já většinou kletby nelomím,já je plním 😀
leni : epi bych se nebála, když máš děsný bolesti tak pak už tě nějaká jehla jen tak nerozhodí ,naopak budeš prosit aby ti jí píchli 😀 No uvidíš podle situace! 😉

lenkazdenek
14. lis 2007

MOcinda,to je fakt,já spíš vidím jak na ně budu řvát,drogy,potřebuju drogy hned odedveří 😀 😀

kim
14. lis 2007

Ahojky, Leni co tu strašíš??? 😀 😀 Klaudince se nechce, co ☹
Jsem se právě zaregistrovala na Bulovku a oni mě objednali už tenhle pátek 😲 😲 na 10.40 budu tam čekat i v tuhle hodinu dlouho????

mocinda
14. lis 2007

leni: 😀 😀 😀 tak to tě pošlou na záchytku a zase neporodíš!! 😀

Strana