Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jednaholkaa já mela 13+1 mimi 7 cm. A dr říkal ze odpovídá přesně. Každý to má jinak.
@renulkka takové brisko sem neměla ani před porodem tyjo 😀 jde vidět ze se miminko u tebe pěkně daří ;)
Holky kdo už cítíte pohyby, v které části břicha je cítíte?
@vilmic
@andelka
@smigli díky 🙂 já vzhledem k tomu, že jsem prvorodičky s nadváhou a placentou vpředu nepředpokládáme, že bych něco cítila dřív než v tom 20 týdnu, ale dneska jsem měla takovou divnou depku odpoledne a přepadaly mě myslenky, jestli mimi vůbec žije a tak... A pak když jsem večer ležela na gauči tak jsem měla takový zvláštní pocit nalevo vedle pupíku... Břicho mě poboliva tak nějak pořád, hlavně střídavě levý a pravý podbřišek (zhruba jako vaječníky), ale tohle bylo jiné...
Holky,v Bonprix teď mají slevy,a mají spoustu těhotenských věcí.
@andelka To určitě užiješ, já takový věci nosim normálně, takže tohle mám. Vůbec nedokážu předikovat, jak bude vypadat moje břicho na pozdim/v zimě a jediný, co v těhotenským nemám je zimní bunda. Ale popravdě se mi jí kupovat nechce. Mám softsheelovou bundu s vsadkou na nošení, tak tím asi budu řešit pozdim a v zimě se nejspíš zabalim do deky. Ale já teda předpokládám porod na přelomu roku, tak to bych snad mohla zvládnout.
@misak48 já jsem u prvního cítila pohyby v 16tt a teď taky už občas něco cítím 🙂
@misak48 mas-li jen male pochybnosti, strach nebo podivne bolesti, tak jed na pohotovost, minimalne te to uklidni ze je vse ok.
A na pohotovostech jsou zvykli, ze tam maminy jezdi kvuli kazdymu zarazenymu prdu, takze se nwboj ze by te vyhodili.
@andelka Hrozny ta nevedomost. Premyslela jsem o tom Angelsound ale zase nechci zbytecne k miminku vysilat nejake vlny. Ja mam kontrolu za 14 dni, puvodne jsem si nechtela nechat delat ten UTZ, ale ted zas jak jsem na screenignu zjistila jak je mimi hodne male, tak si asi necham udelat..uz mam zase vetsi bobky z toho jestli je ok nez z utz. Pak si zas budu vycitat utz. Je to psycho, nejlepsi to maji ty holky co nic neresi. Tak by to melo byt... me to teda jde dost blbe. Mozna kdybych neabstinovala 🙂)
@billie_jean já vím, byla jsem tam takhle někdy v 8 týdnu kvůli drobnému zakrvácení. Ale nemyslím si, že by tentokrát bylo něco špatně. Spíš jak jsem byla včera sama doma a myslela na to, že mám dva měsíce rozestup mezi kontrolními UTZ, tak jsem zapomněla myslet pozitivně a napadaly mě hororové scénáře... Dneska už je zase všechno ok 🙂
Ahoj holky, tak mi Verunka odletěla do Bulharska. Zvládly jsme to statečně, na slzičky naštěstí nedošlo. Držela se mne jak klíště, pořád mne objimala a pusinkovala, hladila brisko a říkala miminku, at na mne dává pozor 😍 Byla jsem se na jejich vzlétnutí pak podívat u plotu, tak jsem mávala a bulela jak želva ještě i po cestě domu. Doletěli v pořádku a mamka psala, ze to Verunka v letadle zvládla. Tak čekám, kdy dorazí na hotel a zavolají mi. A ted týden bezdětná. To je divný pocit.
Holky, já se vám onlouvám, ale prostě zase začínám šílet. Máte některá takový táhlý výtok? Prulhledný do bíla? Vlastně mi to připomíná ovulační hlen. Je mi trapný se tu takhle ptát, ale já zkrátka nemhak nedokážu najít vnitřní klid a pořád se něčeho děsim. Pamatuju si, že jsem u syna měla taky pořád nějaký výtoky, ale už nevim jak vypadaly. Ach joo, tohle mě přivede do blázince. 😭😔
@vilmic to sem měla u syna porad, bylo to teda dost nepříjemné a přešlo to asi až ve třetím trimestru 🙂 vytok bílý je prý v pořádku

Holky, tak konečně jsem se vyfotila :D Dnes jsem 13+0, ve čtvrtek konečně screening, už se nemůžu dočkat, snad vše bude ok, teď bylo a je dost stresu, manželovu dědečkovi zjistili rakovinu, tak snad se to na miminko nepodepíše :( Je to dost náročný na psychiku :( Manžel je z toho v háji (mají opravdu skvělý vztah) a já jsem z toho taky v háji, je mi líto jak dědy, tak manžela, když vidím, jak se trápí :( Jinak tady ten náš pupík 😂 Spíš vana 😂 4. těhotenství, 3.snad úspěšné 🙂