icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jednaholkaa
20. srp 2018

@martinasip Diky, uz to ctu. Pry taky nepouzitelny do terenu..

beruska125
20. srp 2018

@jednaholkaa bugaboo má taky víc modelu. Do terénu se hodí buffalo nebo novinka fox🙂

martinasip
20. srp 2018

@jednaholkaa ktery myslis?

arielka222
20. srp 2018

@jednaholkaa Stokke Trailz je do terénu ale je opravdu hodně těžký i bez dítěte. Já měla problém ho ovládat se 169 cm. Ale vyzkoušej 🙂

frndafrrr
20. srp 2018

@skretik
@beruska125
@dominika963852 Děkuju holky🌹

Tak mám po kontrole, jak do mě dr.hrábl, tak samozřejmě červená.. Utz dobrý, neříkal nic, až jsem se zeptala, jestli teda to krvácení něco znamená, když je Utz dobrý, nevidí hematom apod., tak je prý vysoké riziko potratu, ale jestli budu doma, nebo v nemocnici, tak prý stejně kromě ládování mě hormonama (utrogestan), nic nemůžou.
Nevím, nálada no ho..., liskla bych se, že jsem včera synovi něco říkala, jednoho bráchu máme v urně na poličce a teď mu zase vysvětlovat...
Jdu se z toho vyspat....
Jinak mě se líbil joolz, ale co jsem se přidala do skupinky na fcb joolz, tak samé reklamace, nebo dokonce stížnosti na vyšisování, což teda u kočáru za ty prachy...

skretik
20. srp 2018

@frndafrrr to oni se jen kryjou, protoze nevedi co se s tebou deje, hlavne odpocivej a ono se to srovna a bude to dobry. Drz se a fakt odpocivej co to jde!!! Moc na vas myslim

andelka
20. srp 2018

@frndafrrr může to být dobré. Oni někdy fakt neví, nevidí. Minule mi dr též tvrdil že je všechno ok a nakonec nebylo. Na druhou stranu jsem několik let krvácela,mimo ms a hlavně po sexu a u Dr všechny kontroly, preventivky,utz v pořádku ( měla jsem malý myom,ale ten to prý nedělal). No,takže babo rad. Odpočívej.

frndafrrr
20. srp 2018

@skretik
@andelka Děkuju holky, taky se tím snažím uklidnit, že nic nevidí-neví, tak neví co jiného říct, uvidíme. Zase mě nic nebolí krvácím už týden a prcek roste, nevypadá, že by byl na odchodu, prostě nebudu řešit ani výbavu, ani potrat.. A počkám.. Někdy čím složitější to vypadá.. Přesně jak psala
@andelka U nas to bylo stejně, když se něco podelalo byla to rána z čistého nebe, takže třeba to teď bude naopak.

jednaholkaa
20. srp 2018

@frndafrrr Presne, nevi nic, tak drzim palce at si hlavne v klidu 🙂 Jolz ma kamaradka a budou ho muset reklamovat. Navic nam v obchode ukazovali, ze v te sportovni casti dite pak lezi s nohama nahoru :D

@arielka222 Diky, ten Stokke uz jsem taky vyloucila..asi budu chtit fakt sportovni, nejspis ten baby jogger elite, da se k nemu dokoupit korbicka.
@martinasip Stokke jako takovy jsem myslela..

skretik
20. srp 2018

Jsem tu jedina kdo jeste neresi kocarek, ani jinou vybavu 😲 ?? Mne prijde, ze na to mam jeste hromadu casu , aspon to budete mit uz vsechno nastudovane a pak mi to vsechno jen schrnete 😅

beruska125
20. srp 2018

@skretik jako je ještě strašně moc času. Ale to vybíráni a nakupování je ta nejzabavnejsi část😅 já se musím strašně krotit abych zatím moc nekupovala😉

skretik
20. srp 2018

@beruska125 no mozna az se dozvim pohlavi bude to jine, nevim a nebo mi to proste porad zatim nedochazi, ze v sobe nosim mimi :D . A nakupujes nebo se drzis?

arielka222
20. srp 2018

@skretik já taky neřeším, ale vše mám po synovi. Koupili jsme zatím jen 3 bodycka prckovi. Zbytek až po velkém utz ve 20tt 🙂

dominika963852
20. srp 2018

@frndafrrr no jo no. Ale určitě to bude dobrý, když prcek prospiva 😉.
Kdy máš dalsi ko?

jednaholkaa
20. srp 2018

@skretik Ja nic jinyho zatim neresim nez ten kocar..ani tomu totiz nerozumim :D Takze v klidu.. Ted se budem s pritelem mesice vrtat v kocarech a pak stejne budu shanet vsechno ostatni na posledni chvili 🙂

beruska125
20. srp 2018

@skretik ale jako zatím se docela držím🙂 už jsem teda koupila par latkovych plen a vymýšlím jak děti poskladame do auta, tak už shanim autosedacku a základnu do auta a jinak jen koukám po bazarcich, interatech... oblečení mě zatím nebere (něco malinko mám ale jinak jsem většinu mimi věci rozdala)😄

jjituli
20. srp 2018

Taky ztm neřeším, mám všechno po malém schované..pár věcí se koupí 😀 kočárek mám Jané muum v hluboké byl do 8 měsíců (byl drobek),kvůli skladnosti a lehkosti jsme koupili Valco Snap 4 sport s nafukovackama a ten nedám z ruky, sporťák od Jané muum stojí jen na chodbě 😀

silwiin
20. srp 2018

Ja jsem dneska vyfasovala neschopenku, hm, jako osvc teda nevim, co s tim. Na ossz a pojistovnu? A vlastne ani nevim co me ted ceka/neceka, tady v tech vecech dost tapu a kolikrat jsem rada, ze jsem schopna vyplnit danovy priznani a poslat platbu pres internetovy bankovnictvi:D

skretik
20. srp 2018

@jjituli ja mam taky plny sklep veci po synovi, ale tomu uz je 8, takze vubec netusim v jakem to bude stavu, pak tam mame veci jeste po neteri, vcetne kocaru, ale jeste me to nepohltilo natolik, abych to sla prohrabat, asi to prijde az budu vedet co cekame.

@jednaholkaa :D , pak to vsechno pripadne nakoupi pritel vid :D

@jjituli ja mela trojkombinaci Jane Slalom a byla jsem naprosto nadsena, meli jsme jeste takovou autosedacku, ktera se dala dat nalezato nebo jako vajicko-naprosta bomba.

@beruska125 ja ted shanim neco pro sebe/na sebe, zatim porad cekam, kdy se zacnu citit krasne :D , zatim si pripadam spis jako tlustoch :D

lindikova
20. srp 2018

@silwiin Na VZP stačí myslím zavolat a poslat jim to ofocené (s jinými dokumenty mi to tak v pohodě funguje), na příslušné OSSZ bych si cinkla, jak to chtějí. Platíš si na sociálce nemocenské extra pojištění?

jednaholkaa
20. srp 2018

@skretik Jane Slalom vypada taky pekne sportovne! Ten byl do terenu ok?

beruska125
20. srp 2018

@skretik no sebe radši ani nekomentuji. Zatím nosím skoro pořad šaty obyčejný do kterých se to břicho vejde. Ale jak se ochladí, jsem vyřízena neboť téměř žádné své původní kalhoty neobleknu. Zatím jsem sehnala jednu super těhotenskou sukni a kalhoty přes bazarek, ale ty ještě nepřišly, snad mi budou😉

silwiin
20. srp 2018

@lindikova jojoo, platim to dobrovolne nemocenske abych dostala materskou a mohla si pak vybrat delku rodicovske...

Platila jsem si to zari-prosinec 2017 a ted od cervna znovu

skretik
20. srp 2018

@jednaholkaa no ja s nim jezdila vsude, i v terenu a fakt jsem byla strasne spokojena, byl po sousedce a ke konci mi zacali odchazet kolecka, ktera se nam nepodarila opravit a ja uz to pak neresila, uz jsme poridili jednoduchy sportak.

@beruska125 ja zatim taky chodim v suknich a satech jeste, ale az se ochladi budu mit stejny problem, dziny pres bazarek se bojim objednat :/ . Do plavek uz odvahu vlezt nemam

jednaholkaa
20. srp 2018

@beruska125 Ja si koupila uz troje tehu dziny pres Vinted.cz. A jsou vsechny super.. za cca 200, takze doporucuju 🙂 Nechtelo se mi za ne davat 1000, navic kdyz jich budu chtit vic.. HM ma pekne.

dominika963852
20. srp 2018

@jednaholkaa Taky nakupuju na vinted :D Jen to těhotenský tam jde teda na dračku :D

frndafrrr
20. srp 2018

@skretik A mrkáš teď na nějaký Jane? Já měla cocncordy fusion a wandráky, chtěla ten joolz, ale ty stížnosti na ně mě odrazují, tak by mě zajímalo zda se Jane nezhoršily.. Protože ty nové cocncordy těm starším třeba nesahají ani po kotníky..

jednaholkaa
20. srp 2018

@dominika963852 Jojo, asi docela jo. Ale super levny. Davam si limit patery dziny 🙂 Koupila jsem dvoje dziny a legyny za 400 total. A pak dalsi dziny a kratasy za 300 Kc. Proste nekup to :D

frndafrrr
20. srp 2018

@dominika963852 Zase za týden, zajímavé, že po tom co jsem mu zaprasila celou ordinaci vůbec ani nešpiním. Snad to nezakřiknu. 🙈

jednaholkaa
20. srp 2018

@frndafrrr Ten Jooltz je pekny, ale vcera v obchode nam ukazovali, jak v ty sportovni verzy ma dite porad nohy nahoru kdyz lezi, a nemuze se ani otocit. Navic kamoska ho ma, a uz nam ukazovala, ze ho bude muset reklamovat. Ma zas mimino hlavou dolu 🙂)) Takovej mensi detail ;)

Strana