Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@vilmic Děkuji za odpověď 🌹Vím, že se nato pěkně nevzpomíná o to víc si jí vážím. Je fakt sranda, kolikrát neví. Já bych radši slyšela, že je tam hematom jako kráva, nebo nějaké vysvětlení, než vysoké riziko.. Ale sami neví z čeho. No ono to dopadne nějak a stejně to asi už neovlivním.
Teď pro odlehčení...
Když jsem byla naposledy na gynekologii, tak něco vyprávim doktorce a ona se najednou úplně vážně řekne: “Vilmo, vy máte modřinu na puse?” Úplně mě zaskočila, tak jsem tam koktala něco, že o tom nevim a doma s mužem jsme si uvědomili, že mi syn den před tím dal hlavičku a fakt jsem měla podlitinku na rtu. No a zejtra tam jdu zase.. 😂😂 Tak očekávám, že pod stolem dostanu kontakt na centrum pro týrané ženy..
@frndafrrr dekuju dneska to snad bude uz dobry 🙂 tobe drzim palce at je vse brzo take v poradku 🍀
Ahoj holky tak jsem pocitvě dočetla a jsem ráda že se vám i miminkám daří....
My jsme po dovolený a super....let byl v pohodě, bábo celou dovolenou.... začala jsem cítit pohyby a to teda pořadné hlavně v moři se mu líbilo...bříško roste a roste....nevolnosti ustoupili ..kontrolu máme 3.9 tak uvidíme....
@vilmic myslím, že to už u dr neokecáš :D :D :D
@frndafrrr na Tebe jsem zrovna myslela, jak se mate a jeslti odpocivas? Ja u prvniho s kojenim nemela zadny problem, naopak jeste jsem mliko odstrikavala a darovala, vtipny bylo, kdyz jsme se pak s tou obdarovanou sesly v pul roce s detma v nemocnici, obě děti zanet ledvin :D, nahoda :D ? tak uvidime jak to bude ted.
Jdete nektera na EKG? ja dnes byla u obvodni pro razitko do prukazky a dostala jsem zadanku na EKG.
Teda pár dní na chatě bez signálu a internetu a vás dočíst je umění :D
Doufám,že se vám všem s drobečkama v bříšku daří <3
Ahoj holky, jaky mate nazor na barveni vlasu a oboci v tehotenstvi?stale vaham, jsem 16.tyden. A je zde nekdo kdo ma nyni nizky tlak? Je mi casto nanic a to kafe piji temer kazdy den,jedno slabsi teda ....
Holky, sranda. Včera muž po 5 dnech doma,takže sex,a normálně mi začalo téct mlezivo. Takhle brzo jsem to nikdy neměla.
Holky, dneska jsem byla na kontrole a mimi se drbalo na hlave a kopalo si nozickama a otviralo pusinku. Fakt zvlastni pocit, ze vam takhle nekdo bydli v brise :D Chtela bych rodit v Pribrami (i kdyz pro jistotu jsem se zaregistrovala i v Motole, jsem z Prahy) a doktorka rikala, ze tam muzu vyrazit na prohlidku porodnich salu, tak to asi pujdu skouknout. Vy se taky chystate na neco podobnyho? Jo a tipovala holcicku ale ze pry je jeste brzo..v 15 tt. To je mi divny ze to nekdo zjisti uz na prvotrim..
Holky diky, ja jsu strasnej straspytel, ze vseho mam panickou hruzu abych mimcu nejak neublizila 🙂
@jednaholkaa já jsem u prvního byla na prohlídce,v rámci kurzu. Pak jsem vždycky rodila tam, takže jiné nemocnice neznám.
S tím pohlavím to je různé. mně říkal můj Dr ve 12 tt že je to kluk. Ve 14 tt na NT jiný doktor nechtěl ani koukat,že takhle brzo to neříká,netipuje. U předchozích tří NT mi tam nikdy pohlaví neřekli, max tipli. Na kontrole v 16 tt můj Dr říkal,že to není vidět,mělo tam pupečník. U obou synů mi pohlaví na 80% řekl Dr na velkém utz ve 20tt a na 100% to bylo vidět ve 23tt na echu.
@dominika963852 Pěkně si užíj klídek ne chatě. 🙂
@skretik Tak to je mazec, taková náhoda, já nikdy nic, přes elektrické odsávačky, mě dělí calmu.. Prostě se nikdy nezadařilo, už v porodnici jsme vyfasovali první příkrmy. Na EKG jsem byla jen u prvního, když jsem měla vysoký tlak a vyfásla i holter na 24h.
@jancaluba Já se přidám k holkám, je to v pohodě. 😉
@jednaholkaa Pohlaví z 1.screeningu nevěřím, měla bych 3.holky a 2x to byl kluk😉 Ikdyž takový dr. Vlašín z Brna je co jsem četla proslulý, že když to na 1.screeningi řekne, tak to platí a nejede přesto vlak a když si není jistý neřekne nic.
@frndafrrr tak co si budem povidat, o kojeni to neni 🙂 , hlavne zadny stres 🙂
@jancaluba barveni se urcite neboj 🙂
@jednaholkaa u me to ani nezkoumaji to pohlavi a asi jsem rada, i kdyz me to samozrejme zajima, vybirame doma s klukama jmena a nemuzem vymyslet zadnou holcicku :(
@frndafrrr Pojedu do Brna :D Nee, jako pockam si, je to zabavne napinave 🙂
@andelka Na screeningu prave doktor o tom nechtel ani slyset a ted doktorka taky moc ne. Ale mezi nohy bylo videt dost a byl tam takovy pahylek, tak jsem rikala prave, jee, ze by kluk, no doktorka rekla ze tipuje spis holku. Ono to ze zacatku vypada asi jenom jako takovy hrbolek..
@frndafrrr no vidis a muj syn byl kojenej dlouho a stejne byl casto nemocny jako maly, ted uz je ok, neter zas nikdy nemela materske mleko, je ji 10 a ATB jeste nemela, proste si myslim, ze neni pravda, ze se rika, ze kojene deti jsou zdravejsi. Ja chodila cele minule tehu na vakciny kvuli alergii a dnes mi dr.rikala, ze to mohlo byt z toho at radsi ani neberu zadny leky na alergii..nevim, co doktor to nazor
@jednaholkaa mě na screeningu dr řekl, že pahorek maji ze Začátku obě pohlaví a pozná se to podle toho, kam ten pahorek míří a když míří dolů, tak je to holčička a když nahoru, tak chlapeček
Ahoj holky, jdu vás pozdravit. Chtěla bych se zeptat, jestli by vadilo, když bych teď vynechala užívání Femibion 2 a koupila si jen kyselinu listovou. Zapomněla jsem si ho koupit s sebou na dovolenou za zvýhodněnou cenu v internetové lékárně a zítra s Verunkou odjíždím na dovolenou, tak musím vymyslet něco na rychlo z lékárny. 600,-Kč se mi za něj dávat nechce ☹ Poradíte mi?

@frndafrrr Když jsem porodila (miminko jsem viděl nechtěla, to hned odnesli), tak jsem si i tu placentu prohlížela a v jednom místě cca 3x3 cm byla taková divná, jinak červená, jakoby zastaralá. Bylo i vidět, že má v tom místě jinou strukturu, ale teda neshala jsem na to.