icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

dominika963852
28. srp 2018

@jessulka no vy jste kraasnyy ♥️ a koukám, že ani kulicha nepotřebujete 😊 . Užívejte !! 🌻

arielka222
28. srp 2018

@jednaholkaa já byla loni v sedmém měsíci na Slovensku a letos plánujeme Tatry nějak říjen/listopad. Takže to je na Tobě, jela bych podle toho co by ti řekl doktor. Ale kamarádka ještě ve 32 tt lítala letadlem a v poho. Takže toho auta bych se až tak nebála. Samozřejmě se musíš rozhodnut i podle toho jak se na to cítíš, to musíš vědět sama 🙂

arielka222
28. srp 2018

@jednaholkaa jinak my jedeme před Vánoci taky na hory, jezdime každý rok. Ale teda jen Spindl takže sem na to zvědavá jak s tím pupkem budu litat ve sněhu 😀😀

skretik
28. srp 2018

@arielka222 ja jsem na tom uuuuplne stejne, ale to asi ty sladky limonady, ted uz piju magnezii a nejake dobre vody, tak snad se to zastavi

arielka222
28. srp 2018

@skretik já práve jedu na bílých houskach se syrem a burgery 😂😂 to bude asi ono 😀

vilmic
28. srp 2018

@andelka @frndafrrr Koukám, že to je nějaký super datum. Já jdu taky.. v kolik jdete? Já v 10:30.

andelka
28. srp 2018

@jednaholkaa no jako já budu na vánoce už na mateřské dovolené, tašku sbalenou. Sice od nás Slovensko není daleko,ale já už od prosince nikam moc mimo cestovat nebudu. Jen v říjnu chceme do Vídně,ale to budu teprve nějaký 24 tt.

andelka
28. srp 2018

@vilmic já už 7:45.

frndafrrr
28. srp 2018

@vilmic Tak já budu poslední, v 11:00 a by mi to nebylo líto tak ve 12:00 si to zopakuji u mého dr.. 😀

jenny888
28. srp 2018

@andelka ahoj, muzu se zeptat kdy mas termin, ze na Vanoce uz budes na MD? Dekuji

val333
28. srp 2018

Já už budu na Vánoce taky doma 😉 termín mám 1.2.

andelka
28. srp 2018

@val333 já též 1.2. vychází to myslím na 21.12. těch 6 týdnů.

andelka
28. srp 2018

@jenny888 1.2. podle ms a 3.2. podle ovulace. Ani jedno z dětí teda nevydrželo do TP,takže počítám spíš s lednatkem. Ale od Vánoc už fakt budu mít klidový režim.

jenny888
28. srp 2018

@andelka aha..ja mam termin 15.2. a tak si rikam, jestli bych uz taky mohla skoncit k 22.12.

val333
28. srp 2018

@andelka no, já doufám, že půjdu už těch 8 týdnů před... Dělám vychovatelku v družině, takže budu zdrhat co nejdříve to půjde 😀

frndafrrr
28. srp 2018

@andelka jj 7, nebo 21.12 mám v průkazce s tím samým termínem.

jenny888
28. srp 2018

Holky co vlastne ovlivnuje to, jestli jit na MD sest tydnu pred TP nebo osm tydnu?

andelka
28. srp 2018

@jenny888 nic, resp můžeš si vybrat kterýkoli den v tom rozmezí. Já jdu 6 týdnů před,vyjde mi to finančně líp,když půjdu později.

val333
28. srp 2018

@jenny888 já myslím , že to záleží na tobě, jak si to domluvíš s doktorem 😉

jenny888
28. srp 2018

@andelka @val333 dekuju holky :]

bombat
28. srp 2018

@frndafrrr To bylo asi se mnou, že jsme si psaly o tom vývoji naší váhy: Já mám stále -7 kg, už měsíc stojím na váze - takže dál hubnu... Bříško mi roste, miminko taky, prsa mám o půlku větší, ale boky a stehna minimálně o jedno konfekční číslo menší 🙂.

misak48
28. srp 2018

@vilmic
@andelka
@frndafrrr
Je holky já jdu na druhý screening taky 17. 🙂 v 8 hodin ráno 🙂

renulkka
28. srp 2018

Holky, takhle se u nás dnes uspávalo :D Na pupku se spí nejlíp 😍 Jsem si jen v duchu říkala, jen počkej, až tě miminko kopne 😂 To už tak v klidu chrupat nebudeš 😂 Ale ta láska holek k miminku je krásná, ony jsou tak malý a přece jen toho drobka už tak vnímají 🙂 Starší chodí dětským stetoskopem poslouchat, nosí mu jídlo a pití a pořád říká, že chce aby bylo na zemi a hrálo si s ní a s mladší dcerkou :D Mladší ví, kde miminko je, hladí pupík, tulí se 😍 Už se těším, až budu mít všechny 3 pěkně u sebe 😍

basice
28. srp 2018

@renulkka to je krásné, že už to takhle holčičky vnímají a na miminko se těší. To ten náš 2,5 lety to moc nevnímá. Ví, že mám v bříšku mimi, ale to je vše. Ale může to taky být tím, že je to kluk a ty to mají třeba jinak.

enja921
28. srp 2018

@1nelinka ahooj, tak jak jsi dnes dopadlo u Peštovy? 🙂

renulkka
28. srp 2018

@basice Starší jsou 2 roky a mladší rok 🙂 Ale je pravda, že když jsem třeba čekala mladší dceru, starší o miminku nikdo neříkal a sama to vycítila a to ji bylo pár měsíců 🙂 Sama vždycky vyhrnula triko a hladila a pusinkovala 🙂 To podobný dělá teď mladší a starší už miminko krmí, nosí mu pití a tak :D Je to s nima sranda :D Třeba ještě k tomu malej dojde 🙂

vilmic
28. srp 2018

@misak48 Joo? Já měla za to, že jdeš 18. Nějak jsem si vsugerovala, že tam chodíš den po mně.

renulkka
28. srp 2018

Holky, co na bolesti v zádech? Nemáte nějaké cviky? Mě od rána děsně bolí v kříži... Ale neskutečně :/ Stát nemůžu, když dýl sedím, tak to taky hned začne, to stejný při ležení :( Ve dne to šlo, chvilku jsem sedla, zase pak chodila a pořád dokola, ale teď v noci nevím jak spát, jak ležet, hned mě berou strašný bolesti, který vystřelují až ke kyčlím :(

misak48
29. srp 2018

@vilmic Původně jsem měla. Ale minulý týden jsem byla na té první návštěvě porodnice a dohodli jsme se, že to převedení k nim do poradny bude hned po screeningu. Takže mi řekli, ať se preobjednam na pondělí nebo středu, protože to jsou dny kdy dělají diabetičky. Takže jsem dostala nový termín o den dřív hned ráno a pak se presouvam do poradny.

dominika963852
29. srp 2018

Tak 6.9 jsem objednaná na tu genetiku. Měli by mi testy dělat jen z krve (prenascan) a mám je hrazené pojišťovnou. Aspon uvidím mimi o týden dřív 🙂 .
Věta dr co mi uvízla v hlavě: Pokud by jste byla z Prahy,tak si ty testy hradíte sama ( cca 14tis.) zajímavé.

Strana