Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jednaholkaa já byla loni v sedmém měsíci na Slovensku a letos plánujeme Tatry nějak říjen/listopad. Takže to je na Tobě, jela bych podle toho co by ti řekl doktor. Ale kamarádka ještě ve 32 tt lítala letadlem a v poho. Takže toho auta bych se až tak nebála. Samozřejmě se musíš rozhodnut i podle toho jak se na to cítíš, to musíš vědět sama 🙂
@jednaholkaa jinak my jedeme před Vánoci taky na hory, jezdime každý rok. Ale teda jen Spindl takže sem na to zvědavá jak s tím pupkem budu litat ve sněhu 😀😀
@arielka222 ja jsem na tom uuuuplne stejne, ale to asi ty sladky limonady, ted uz piju magnezii a nejake dobre vody, tak snad se to zastavi
@skretik já práve jedu na bílých houskach se syrem a burgery 😂😂 to bude asi ono 😀
@jednaholkaa no jako já budu na vánoce už na mateřské dovolené, tašku sbalenou. Sice od nás Slovensko není daleko,ale já už od prosince nikam moc mimo cestovat nebudu. Jen v říjnu chceme do Vídně,ale to budu teprve nějaký 24 tt.
Já už budu na Vánoce taky doma 😉 termín mám 1.2.
Holky co vlastne ovlivnuje to, jestli jit na MD sest tydnu pred TP nebo osm tydnu?
Holky, takhle se u nás dnes uspávalo :D Na pupku se spí nejlíp 😍 Jsem si jen v duchu říkala, jen počkej, až tě miminko kopne 😂 To už tak v klidu chrupat nebudeš 😂 Ale ta láska holek k miminku je krásná, ony jsou tak malý a přece jen toho drobka už tak vnímají 🙂 Starší chodí dětským stetoskopem poslouchat, nosí mu jídlo a pití a pořád říká, že chce aby bylo na zemi a hrálo si s ní a s mladší dcerkou :D Mladší ví, kde miminko je, hladí pupík, tulí se 😍 Už se těším, až budu mít všechny 3 pěkně u sebe 😍
@basice Starší jsou 2 roky a mladší rok 🙂 Ale je pravda, že když jsem třeba čekala mladší dceru, starší o miminku nikdo neříkal a sama to vycítila a to ji bylo pár měsíců 🙂 Sama vždycky vyhrnula triko a hladila a pusinkovala 🙂 To podobný dělá teď mladší a starší už miminko krmí, nosí mu pití a tak :D Je to s nima sranda :D Třeba ještě k tomu malej dojde 🙂
Holky, co na bolesti v zádech? Nemáte nějaké cviky? Mě od rána děsně bolí v kříži... Ale neskutečně :/ Stát nemůžu, když dýl sedím, tak to taky hned začne, to stejný při ležení :( Ve dne to šlo, chvilku jsem sedla, zase pak chodila a pořád dokola, ale teď v noci nevím jak spát, jak ležet, hned mě berou strašný bolesti, který vystřelují až ke kyčlím :(
@vilmic Původně jsem měla. Ale minulý týden jsem byla na té první návštěvě porodnice a dohodli jsme se, že to převedení k nim do poradny bude hned po screeningu. Takže mi řekli, ať se preobjednam na pondělí nebo středu, protože to jsou dny kdy dělají diabetičky. Takže jsem dostala nový termín o den dřív hned ráno a pak se presouvam do poradny.
Tak 6.9 jsem objednaná na tu genetiku. Měli by mi testy dělat jen z krve (prenascan) a mám je hrazené pojišťovnou. Aspon uvidím mimi o týden dřív 🙂 .
Věta dr co mi uvízla v hlavě: Pokud by jste byla z Prahy,tak si ty testy hradíte sama ( cca 14tis.) zajímavé.

@jessulka no vy jste kraasnyy ♥️ a koukám, že ani kulicha nepotřebujete 😊 . Užívejte !! 🌻