Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@mattonimeloun
@jednaholkaa No máme noci veselý.😀 Hlavně, že si z něj moje podvědomí udělalo 2metrýho fešáka, charakterem se asi netrápilo. 😂 Ale taky už to je ze spaním zajímavý, šla jsem spát v 9 a 23:20jsem ještě už značně otrávená čučela do zdi, kontrola lednice, jestli světlo svítí, čůrání a vytuhla jsem po půlnoci... 😑
Holky, teď nevím která to byla, ale s některou jsme se bavili, že máme tukové zásoby a že si napíšeme jak se to vyvíjí, tak hlásím, že i po těch 14.dnech lehára, kdy jsem polovinu času vymýšlela co sežeru mám zatím pořád - 5,5kg, ale pořád je kde brát a to ve velkém, takže bych se klidně mohla paradoxně prožrat o pár kilo míň, ale iluze si nedělám.
@frndafrrr jo a s tím spaním to bude horší a horší že 😁 ještě že ty poslední týdny před porodem s mega břichem budou v zimě a ne v těch hicech 😉
@mattonimeloun No já sem si už teď musela dát polštář z gauče pod nohy, byly hrozně těžké v noci, u dcery jsem měla syndrom neklidných nohou, poslední týdny jsem noci probrečela, obávám se, že bude repete..
@frndafrrr tak snad neee ! Ty taky chuděro si musíš vyzkoušet všechno 😖 co tě tak čtu.
@frndafrrr :D :D :D jo tak to jsem na tom jeste dobre :D , to bych se snad i bala usnout :D
@mattonimeloun presne tak, spani na prd, ja s tim mam teda sileny problem a pak jsem unavena a je mi z toho zle . Shrek je taky vybornej :D
@andelka ja uz se taky na vahu bojim stoupat :D , vubec nechapu kde se to bere , ale tak prsa maji minimalne pulku na sobe :(. Drzim palce na kontrole
@mattonimeloun Se prezentuju, jako hypouš co. 😀 😀 Ale mimo tyto chutovky spojené s těhotenství, nebo občasnými pády na držku madam šikovné, jsem zdravá jako rybička. 😀
@skretik 😂😂😂
@frndafrrr to mi nepřijde jako hypouš to ne, jen že si těhotenství " užíváš" pěkně se všim všudy
@mattonimeloun To se zdá, to je něco tam, něco menšího tady a za 4. těhotenství se to násčítá. Ale upřímně obdivuji všechny co se rozhodnou pro opravdu velkou rodinu, mi to dává zabrat čím dál víc.
Holky kdy je cukrovka 25tt?
Tak já taky zatím ani kilo 😀... Ale to přijde... Máte některá takové tupé bolesti v podbřišku? A takové tlaky po čůrání? ...
Ja jsem byla z ty vahy teda taky prekvapena..mam 2 kila nahore a to jsem mela stabilni vahu pred tim. Navic, i podle pritele, to nevypada ze bych nejak ztloustla, proste jenom to brisko se vytahuje dopredu..
já mám teda brisko uz paradni na 15tt ale jsem cca 6kg v minusu, s prvni jsem zhubla -8kg a pred porodem jsem mela stale - 2kg z puvodni vahy tak doufam ze tentokrat to budu mit cca stejne ale po porodu jsem to zas nabrala, to co jsem zhubla :(
Holky ja Vám závidím já jsem konec 17tt a mam nahoře už 5kg. Ale je fakt že pořád něco jim 😂😂
@arielka222 no alespoň někdo😂já už mám nahoře taky tak 4-5 kg🤪 ale já vždycky dost priberu ale naštěstí potom i rychle zhubnu🙂
Tak hlásím že miminko je v pořádku🙂❤️ A už vím proč ho necítím i když sebou mele. Mám placentu na přední stěně,to jsem nikdy neměla. Takže vše ok. , Další kontrola za 2 týdny a za 3 týdny velký utz u jiného doktora. Na pohlaví jsem se neptala, zeptám se na tom velkém utz 17.9.
@jessulka moc vám to oběma sluší a pěkné bříško🙂
@beruska125 já u syna nabrala 19 kg a sotva to zhubla tak už kynu zase 😂😂 ale co, myslim že s 2 malými dětmi to půjde dolů raz dva 😀
@arielka222 tak to jsme na tom zhruba stejně jen mám tedy mezi dětmi větší věkové rozestupy😅
@dominika963852
Domi ahoj,před 14 dny jsi me psychicky podpořila,tak teď je zase rada na mě!nenech se vystrašit a bojuj🙂urcite bude vše dobre!budu držet vše co mám,aby vám to dobře dopadlo.minuly týden jsem vás tu ani moc nečetla,nebyla nálada a kapacita,bohužel mě potkalo to samy co tebe,vsak jsme si i psaly...já na té geneticke konzultaci skončila hned po tom prvním screeningu -spatna krev,hraniční nález
šedá zona.zaver počkat na triplly, a co z nich vyleze...mě to ale nedalo,obratila jsem se na konzultaci k jine mudr.znovu podrobne NT,kvalita provedení nesrovnatelná!!!pečlivěji prepocitano mě ale vysla jestě vyšší rizika,okamžitě jsme se s přítelem rozhodli podstoupit placený dna test,sileny nervy,10 dní cekani,ale včera konečně zprava že prcek ok.takze ono to nejspíš bude problém jinde než jak strasi,příští týden mám opět objednánu kontrolu,určitě se dozvím vic tak klidne napisu-dostala jsem mimo jiné kvůli těm nalezum prasky-tlak,placenta,riziko preeklampsie atd.
@andelka no to je fajn 😊
Holky, vyrazily byste na Vanoce do zahranici? Nebo je to blbost? Tchyne chce stravit Vanoce v Tatrach.. byli jsme tam i minuly rok, ale ja tak pocitam osmy mesic, to uz me nikdo nepojisti ne? Navic ta dlouha cesta autem.. cely me to prijde v mym stavu jako nesmysl. Chci ji to o vikendu zamitnout, jenom jestli nejsem mimo misu?
@seveneye ahojky 😊 . Pamatuji si. Tak to jsem moc ráda, že je všecko v pořádku.
Testy z krve jsis platila sama? Kolik stojí? . Já myslela, že jsou hrazené pojišťovnou, když je člověk v té zone.
Už jsem se radovala,že je vše teď ok a dneska tohle. Ale taky se jen tak nenechám odbít 😉 děkuji ti a určitě se i potom ozvy. 🌷♥️

Ahoj holky dnes zacinam 16tyden. Po ránu mám úplně plochy bricho . A za celou dobu jsem vůbec nepribrala 😕☹ myslíte že i tak je vše v pořádku? Na ult jsem byla naposled před 3.tydnama a na další mě neobjednaly ☹ jen jdu 11.9. Do poradny ale bez ultrazvuku... docela se bojím že neco není v pořádku...