Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@zuzekk Já dodržuju takový ty základní věci, tzn. nejim cokoli v syrovém stavu (tataráj, sushi, roustbeef). Dál si nedávám houby a přemýšlím, jestli ještě něco.. Těžko říct, napíšu když si vzpomenu. Já jim netěhotná tak nějak normálně, žádný přeháněčky na žádnou stranu. A v těhotenství to dělám vlastně stejně. Dám si na co mám chuť. V době nevolností jsem to neřešila vůbec, byla jsem ráda, že mi něco chutnalo.
@zuzekk Jako kvůli nákazám? Mi tam nesedí ty ryby.. Zmrzlinu jsem neřešila přes léto, tatarák jsem neměla, spíš, že jsem na něj jako na speciální nabídku nenarazila, tatarku si dám tak 3x do roka i netěhotná kupuji jen jednorázové sáčky, otevřené ve sklenici nevěřím nikdy, fastfood tu nemáme a když někam jedeme nevyhledávám ho, max. Číňany/Vietnamce, ryby ťápu 2x týdně těhotná i netěhotná.
Já taky jim vše na co mám chuť. Dnes k svačině paštika s rohlíkem třeba 😂😂
S prckem jsem se taky neomezovala.
Holky je tu někdo, kdo poslouchá přes angelsound?... Dnes jsem zkoušela poprvé, jsem v 18 TT a napočítala jsem si 145 úderů za minutu úplně dole těsně nad ochlupením... Tak jestli jsem to našla dobře? 😀
@zuzekk na co ma moje mimino chut, to snime😃 😹 Me ve 13tt chytly teprv tehotensky nevolnosti a tak muzu snist jen to, co mi prijde na mysl, nic jinyho😃
Tatarak a sushi ted nejim, ale je to peklo, strasne odolavam:D a alkohol nene, ani pivo, dvakrat jsem si lokla alka omylem a nejelo mi...
@arielka222 70 a kluk jo? Ty jo, kdo vi kde se to ma lamat, jestli kolem 50 nebo kdy.. Ja tak nejak uz pocitam s tou holkou, tak to jsem teda fakt zvedava, mam asi 89..
@seveneye 64 to je mozna jeste to nizke? No uvidime. Je to vtipny sledovat.
@1nelinka Tak to by sedelo tech 136 🙂
Syrovemu masu se vyhybam.. tuhle jsem mela strasnou chut na parmskou sunku, i jsem ji koupila ale nakonec jsem se bala tak ji snedl pritel. Ale treba syrovy vajicka, no to neresim.. Tiramisu uz jsem mela nekolikrat, majonezu taky, blby noo. Ale zase alkohol vubec napriklad..
@silwiin Sushi jim teda bez ryby, to zeleninovy.. Nekdo ho neji vubec.
Holky tak kdo kouká na malé lásky? Já asi naposledy...
@frndafrrr Koukala jsem a koukat zas budu 🙂 Já jsem blázen, já si porody užívala, i když první byl hroznej 🙂 Ale prostě je to jen "jednou" s tím konkrétním dítětem, tak proč nad tím zkufat, že to nejde lehce a podle představ... Ven se dostat musí :D A upřímně už se těším na ten třetí, doufám, že bude tak super jak ten minulý 🙂 Ale chápu, že někdy má z toho člověk obavy a strach...
@silwiin Reagovala jsem na to,jak se tady holky bavily o vyšetření v těhotenství.To,jak si s informací naložíte,je na každé z nás. Já sama jsem za to,že do mě lékař zbytečně nehrabe, ráda.Pokud to někomu nevadí,je to v pořádku a věc každé ženy.Jen jsem.poskytla informaci podpořenou studiemi.
@frndafrrr
@basice
Já na takové pořady radši nekoukam (i když 4vtom jsem shlédla všechny a to se mi líbilo), ale holky z porodu mám hrůzu strašnou. Já totiž obecne hrozně špatně snáším bolest :( a když si představím, jak mě dokázaly vždycky zničit "obyčejné" menstruační bolesti, tak je pro mě porod věc úplně nepředstavitelná...
@frndafrrr jojo taky jsem koukala,těšila jsem se na nové díly ale moc mi to dobře teda nedělalo 😁
@misak48 mně bývalo při ms tak zle,že ex když to poprvé viděl tak chtěl volat záchranku. Porody c pohodě,asi i proto že mi to furt přišlo normální,kontrakce byly jak ms bolesti,ale bez průjmu,pocitu na zvracení a studeného potu. Jako ke konci mi už veselo nebyloe,ale skoro celá 1 doba porodní poměrně v pohodě. Byla jsem vždycky dost dlouho doma.
@andelka taky chci tentokrát pokud to půjde vydržet co nejdéle doma.
@basice
@renulkka
@misak48
@andelka Mi nešlo ani tak o ten porod, mě čeká 3.sekce a jeden přirozený mám taky za sebou, tak vím do čeho jdu, ale spíš o tu politiku novy, že tahák diváky přes příběhy, ta paní, bez otce, co vyprávěla celá na měko, to jak tam dali, jak otci z toho 2.paru několikrát spadly nemocniční kalhoty...Celkově mi to nebylo vůbec sympatické. Předchozí řady jsem neviděla teda.
@mattonimeloun no já jen doufám že dojedu. Minule jsme vyjeli po 23 h,a 00.14 se malý narodil.
Strategicky jsme se přestěhovali blízko nemocnice. Přinejhorším můžu jet i busem 😀 stojí mi před barákem a o 4 zastávky dál u hlavního vchodu nemocnice.
Manželovi to z práce trvá i hodinu než dojede sem. Brácha pracuje na směny,musela bych se trefit. Minule zrovna ve 23 h přijel z odpolední,sotva zabouchl dveře a sundal bundu,volala jsem mu ať přijede.
Ja malé lásky videla jen kousek a myslím, že už koukat nebudu a to ne kvůli strachu z porodu, na ten se taky těšim stejně jak píše @renulkka a koukat nebudu ze stejného důvodu jako @frndafrrr .. prostě Nova no.
Za to jsem koukala odpoledne na francouzky film "Než odejdu" , to byl nápad :( , bylo to o matce čtyř dětí, malých, která umírala na rakovinu a hledala pěstounské rodiče pro všechny 4děti, aby byly spolu. Řvala jsem skoro celý film jak tur :(
@jednaholkaa jojo prý kluk. A já teda taky čekala, že to bude holka. I to všichni tipovali a nakonec dalsi pindik 😂
jinak koukam, ze HCG nefunguje, tak jsem zvedava na nas :D

@zuzekk tatarák ani plísňové sýry nejím ano netěhotná,takže já kromě alkoholu ( i ten si dám tak 1x za 2-3 týdny 1dcl vína) neřeším nic. Akorát nic nepřeháním.