Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jenny888 http://www.odpovednik.cz/cinsky-lunarni-kalenda...
podle NT screeningu nizke znaci kluka, vysoke holku nebo opacne :D ? uz nevim, nekdo to tu psal, uz taky nevim kdo :D
@beruska125 me u syna bylo spatne a ted je mi taky spatne a ted pry zarim.. ale ted jeste nevim co cekam :D
Nizke znaci kluka a vysoke holku ale me to sedelo pouze u prvniho tehotenstvi ted jsem mela hcg nizke a je to holka takze na to neverim uz 🙂
@jenny888 Je to na zprave z prvotrim. screnningu .. pokud je pod 50 tak to muze byt kluk.. Vyssi, jako mam ja treba 80+ je vetsi sance ze to bude holka.
@ajdamajda Aha, jasny, chapu, nevadi 🙂
@skretik Udelala jsem psovi takovej test. Vysvetlila jsem mu ze je v brisku mimi a zeptala jsem se ho jestli je to holka nebo kluk. Pak jsem zvedla obe ruce a u jedny jsem rekla holka a u druhy kluk. Chvili koukal z jedny na druhou a pak zvedl packu a tukl do ty holcici 🙂)
@plamenak11 Prave nizke muze byt bud a nebo, holka nebo kluk. Ale vysoke spis holka.. na 80%, tedy vetsi pravdepodobnost, takze ale vyjimky jsou. Tzn, u tebe to sedi, nizke je bud a nebo..
@vilmic Mnam, mam z toho hlad! To vypada super :D
@jednaholkaa ja mam vysoke, tak vam snad za 2-3tydny potvrdim nebo vyvratim :D . A s tim psem to dneska teda zkusim taky, pro srandu :D
@vilmic ja byla nejaky 2tydny ujeta na vysocinu - hmm to byla mnamka :D
@seveneye To je taky zajímavé. Mě dnes ukázala čísla a mám 1:280 a papp-0,44 u prcka jsem to měla o trošku horší.
To je moc dobře, že je vše nakonec v pořádku. Špičkový utz mslím,že odhalí taky dost, tak je fajn, že máte i tudle možnost 🙂 .
Jsem ráda za tu neinvazivní metodu, já už bych do plodovky nešla,sice to nebolelo nebo tak,ale jak píšeš to čekání bylo šílený.
@vilmic Tak to máme stejné chutě ! :D
@jednaholkaa to je tady spise normalni...az pujdu na druhy ultrazvuk, objednam se jinam a uvidime...
@jenny888 To je teda zajimavý, 14 dní trnout. Já odcházela s papírem, kde bylo všechno podrobně rozepsaný a tím, že Apolinář posílá na krev brzo, tak jsou výsledky hned kompletní.
Jinak jak už jsem psala. U jednoho chlapečka jsem měla kolem 40, u druhýho přes 90. Teď s dvojčatama přes 150 a první tip byl páreček.
@jednaholkaa @skretik @dominika963852 Já si normálně na uzeniny až tak nepotrpim, ale dneska bych snad zvládla zdlábnout celý to balení. Ňamina
@vilmic jo, to mi povidej...ale snazila jsem se tim nejak nestresovat ale vis jak...stejne na to myslis atd...pak jdu ke svemu dr. a to same...vezmeme Vam krev na tohleto a tamhleto a kdyz Vam do tydne nikdo nezavola tak dobry....no a na dalsi kontrolu jdu 10.9. tak jim to tam hezky reknu, ze se mi tenhle pristup nelibi a ze me to akorat stresuje....je to moje prvni tehotenstvi a tak nevim co a jak ale tohle a neustale vysetreni vnitrni sondou me uz rozciluje...
no tfuj, bohužel přiznám se, že i já podlehla🙂bych to normálně nedala do huby a teď si klidně koupím obložený chlebíček, s chlapem doma občas dlabu i chleba s lovečákem a vcelku mi chutná i maso... no a teda co čekáme už víme stoprocentně, bylo to jediný pozitivum panorama testu, dalo se volitelně nechat určit i pohlaví🙂
@jenny888 myslím, že dostat se k výsledkům by neměl být problém, nevím jak je teď v souvislosti s GDPR sdělují po telefonu, ale na vyžádání nebo při další kontrole by snad mohly být k dispozici. mě zase štve jak můj mudr. zapisuje záznamy do průkazky - je to nechutně nahrabaný, nečitelný, spousta údajů dle mě chybí - poznámky o potížích typu krvácení, výtoky atd. a jako to že se někdy upíše je omluvitelný, ale ty opravy přepisem, škrtnutím - no připadá mi, že tohle může rozluštit jen málo kdo☹
@vilmic s přítelem jsme si přáli kluka, ale oba jsme po screeningu tipovali spíše holčičku, no a nakonec čekáme chlapečka🙂 beta HCG bylo okolo 64IU/l jestli se to teda bere dle těchto hodnot, nevím jak přesně to bylo přepočítané na mol.
máte někdo ještě nějaké další tipy na určování pohlaví, četla jsem něco o metodě s prstýnkem, ale už nevím jak to přesně bylo...
Já měla volně HCG 70IU/ mol a čekam kluka. Takže u nás to nevyšlo 😀
U nás 3 nízké hodnoty a 3 holky :D Hodnoty kolem 30, druhé kolem 20 a teď dokonce kolem 10 a všechny mají božky :D U té poslední to bude stopro porodem :D
Ja mam hcg 136 a pry je to psis holcicka..ale na tuty to budu vedet az za 3tydny na 2screeningu🙂
@jenny888
Já taky nedostala nikdy žádný výsledky na papíře. Vždy buď zavolají nebo nezavolají a pak se až dozvím co a jak.
Mě pokaždé zavolali, tak jsem pak čísla viděla :D
Já jsem měla to hcg asi 51 a měla by to být holka🙂
@vilmic 😃 Hlavně když chutná, já jím normálně jen šunku 2xdo roka Herkules, ale před pár dny jsem si normálně koupila, jinak naprosto hnusnej a nechutné gothaj a za 2dny sťápala 25dkg s chlebem a hořčicí. 🙈
U dcery jsem zas snídala. 10dkg vysočiny vcelku se sojovým rohlíkem denně.
@jenny888 Tak to je napínák fakt, ve Zlíně v Baťovce berou taky krev až v den Utz, ale volají max do 14, nebo 16:00 tentýž den pokud něco nesedí a pak papíry posílají ke gyndař, ten mi jeden dá.
No a mám ho mít v průkazce, tak mi jej pokaždé v porodnici sebrali a teď to hcg u dcery a kluků nemám jak porovnat, jestli to sedí. 🙂
Co se týká toho Čínského kalendáře, tak 2x to sedí a 1x ne 😀
Zrovna jsem se chtěla ptát, jak moc ještě řešite dietní jídelníček - koukám, že minimálně sekci uzeniny moc ne 😀 a co ostatní? Zmrzlina, tatarák, tatarka, fast food, ryby,...?

@jednaholkaa Ja nemela jeste zadna vysetreni. Byla jsem odejita z pece gynekologa a nikdo me ne chce, testy se nestihly protoze mi gyndar odmito vypsat aspon zadanky.