Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@skretik No už je naší hlídali, ale teda byla jsem opravdu jak na trní... Jde vidět že se mamky chování teď dost zlepšilo... Po svatbě ten rok byl ještě děsný... Samý telefony, smsky :( Ale teď když napíše sms, tak v ni nic nevyčítá, nevydírá... Jde vidět že se snaží, protože ví, že taky by holky nemuseli vidět vůbec... Což zas nechci, protože taťka je zlatej, nikdy mi nic škaredýho neřekl, neudělal... Mám v tý vesnici babičku a kmotřenku, který jsou nejzlatější na světě 😍 Tak ten kontakt utnout člověk nechce a ani tak nějak podvědomě nemůže... Rodiče má každý jenom jedny 🙂 Manžel je úžasný 🙂 Jsme spolu 5,5 let, to co se mnou musel vydržet skrz naše... Nemohli jsme se vídat akorát chvilku po moji škole, jezdil za mnou z práce skoro hodina cesta, viděli jsme se půl hodiny a zas jel domů... No těžký časy to byly... Teď jsme 3 leta manželé a máme všechno co jsme si přáli, vysnili 🙂 Jsme tu jeden pro druhýho ve zlém i dobrém 🙂 Třeba potrat bych bez něj vyloženě nezvládla...
@jessulka Ty jo, ten je taky peknej ten Thule, diky za tip. Neco si on nem nactu a mozna ho taky zaradime do vyberu 🙂
@renulkka Uf, tak to je teda drsny :/ Navic bez kamaradek to musi byt taky tezky. Ja prave kvuli kamaradkam chci zustat v Praze v byte, mam jich asi pet taky na materske. Pritel ma dum na mensim meste, ale zatim jsem si Praha obhajila..i kdyz tam bysme meli zahradu a tak. Ale jako ja se bojim, ze bych tam byla uplne izolovana. I kdyz je to 60 km od Prahy, ale stejne. Vsude autem jezdit, se mi moc nechce. Radsi skocim na tramvaj 🙂)
@jessulka Akorat teda koukam, ze ten Thule nema madlo, to je takovy divny.. asi i trochu neprakticky?
@frndafrrr ten je hezký 💙
Jo, a jinak holky doporucuji zapinaci kos pod kocarkem. Nemusite porad sledovat, jestli neco nevytratite..
@frndafrrr No jooo, to je ten hezounek 😁
Já měla na syna červený sporťák Quinny buzz a moc se mi líbil.
Jinak holky na kontrole naštěstí všechno ok... Čípek drží a má skoro 4 cm, uf 🙂 Placenta už není v brance, je vpředu a proto teď nejspíš ustaly i ty pohyby 🙂 Na ultrazvuku jsem viděla jak si hraje s ručičkami, tak se má snad dobře 🙂 Na tvrdnutí mi nic víc bohužel nedala... Maximálně ty dva sáčky Magnosolvu... Akorát si mám zkoušet dávat teplou sprchu navíc a dneska ležet, pokud to nepřejde a v noci zas mě to nedovolí spát, tak do nemocnice na injekci nebo kapačku... Prý dráždivá děloha co roste v kombinaci s dvěma dětma a domácností, tak to tak zlobí... Ale hlavně, že čípek drží a malá je v pořádku 🙂 Kontrola za 3 týdny nebo dřív podle problémů... 🙂
Tak holky. Dneska me vzali odbery na genetiku tak snad vse bude Ok. No a podle utz se nam ukazal kluk. Takze budu mit doma dalsiho 🙂)
@renulkka Tak super, tak odpočívej aspoň co ti holky dovolí, ať natu pohotovost nedojde. 🙂
@dominika963852 😀 U staršího jsem měla červenou nunnu, ale tenhle mi ke klukovi prostě nesedí no. 🙂
@mattonimeloun Díky, no hluboká se mi taky líbila, sporťák nic moc a tak to mám u všech. 🙈
Ja mam v prukazce napsano ze cipek ze 2cm. Tak bud je to chyba a hozene od oka nebo to tak opravdu je. Ale ja mam tlaky na cipku porad zvlast kvuli tezsi deloze na ktere mam krecove zily. Obcas mam pocit ze mi neco vypadne mezi nohama. Snazim se podkladat panev a moc nestat ale aspon sedet protoze stani je neprijemne
Tak já byla včera na velkém UTZ v 20tt .. a malej byl otočeného zadama 😀 takže jsem neviděla skoro nic... Tím pádem teď ani necítím pohyby, které už jsem cítila... ale výsledky negativní, míry souhlasí, takže aspoň tak 😊
Ahoj dámy. Tak my budeme mít bráchu, jupiiii 😁
@andelka
@dominika963852
@jessulka
Přesně, červená je super, my čekáme kluka a půjdeme do červeného (červeno-černého). Manžel ho dokonce sám navrhl se slovy, že Ferrari je přeci taky červené 😜 a kdyby druhé bylo holčička, tak tím líp
@dominika963852 juuuu,to je príma.
@dominika963852 Super, tak budou kluci parťáci! 🌹
@val333 Výborná zpráva.
@andelka Taky třeba 2 dny necítím a jindy už opravdu dost, asi je to fakt na poloze, podle angelsounds je o. k. 🙂
@val333 Ale já nechápu proč s tim jsou takový problémy. V předchozích těhotenstvích jsem to už dávno věděla a byli si tim jistí. Teď jsem chodila na UTZ hrozně často a pořád to bylo takový “no tohle by mohla být holčička”, “tohle asi bude chlapeček”, “ no, příště už to bude vidět líp”. Jako zatim to vypadá na holku a kluka, což tipovala moje gyn hned v tom 16. tt, ale od tý doby slyšim jenom tohle a to jsem byla 2x na UTZ u Apolináře.

@dominika963852 Wanderer, ale jen sporťák, korbu už jsem dala pryč, je v rezervaci do 16. paní se snaží prodat svůj,.. Tak, že kdyby ho neprodala do toho 16, nevzala si ho a 17.by se ukázala na screeningu holka, tak bych možná jen koupila korbu?! Ale to se mi moc nechce, radši bych změnu. 😀 foto i s korbou, ale tu už nemám. A chybí na fotce madlo, to jsem zapoměla. 🙈 A na kluka bych ho nechtěla určitě..