icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

arielka222
6. zář 2018

@jessulka nedivím se ti. Já na to taky nemůžu koukat, mě to přijde nechutné. Vím že porod by měl být zázrak, ale mě to fakt nepřijde vhodné ukazovat se v takové situaci v televizi a nic pěkného a dojemného na tom neshledávám 😀

misak48
6. zář 2018

@arielka222 Mě úplně stejně překvapuje, jak snad všichni měli v 16 tt UTZ. Já měla jen poradnu bez. A UTZ u mého dr. v 10 tt s tím, že další bude až v tom 20...

arielka222
6. zář 2018

@misak48 já bych taky mela poradnu bez utz, ale zaplatila jsem si těhu balíček. Takže mám utz s fotkou každou poradnu, byla bych bez toho utz nervózní, takhle vím jak hezký roste ;)

mattonimeloun
6. zář 2018

@jessulka 😁😁 potvůrky malé
Je to krásné 3 princezny 💛 budou si spolu určitě rozumět 😊

jessulka
6. zář 2018

@mattonimeloun Snad si budou rozumět. Bude mezi nimi 5 let rozdíl. To snad není tak hrozné.
A pak vymýšlely jména a samozřejmě že jedna překřikovala druhou svým nápadem a nikdy se neshodly. To bude boj 😀 A přítel ještě k tomu špatně vyslovuje "R", takže to musí být prý jméno bez "R". A ta moje malá mu říká "Tak se ho nauč, já už ho umím od 4 let. Kolik že ti je?" 😂😂😂 Jsem brečela smíchy a musela jsem se jít vysmát do koupelny. A do toho začala žvanit něco Ellinka a Verunka jí říká "Ty už by ses taky mohla konečně naučit normálně mluvit a nešišlat jako malý mimino". (Asi mají v rodině nějaký handicap, ale Ella vážně šišlá jako 2 letý dítě a není jí kolikrát vůbec rozumět).

jessulka
6. zář 2018

@arielka222 Já jsem to nikdy dřív neviděla a právě vím, že to tu někdo psal, že to bylo vloni hezké, tak jsem si minulý týden na dovolené pustila první díl, který jsem spíš přepínala, protože se mi to zdálo takové všelijaké. A včera jsme na to koukali s přítelem, ten se rozčiloval, že tam zase nasaděj samý sociálně slabý, smažky, cikány aby jim dali vydělat. Takže příště jdu radši v devět spát a krásně se vyspím, než koukat na takovou kravinu.

mattonimeloun
6. zář 2018

@jessulka jee taky mam holky od sebe o 5 let 😊 ale už jsou trošku větší no 11 a 16 let, ale rozumí si parádně. Jako ta starší mi pomáhala jak jsem přivezla z porodnice tu mladší i přebalovat , strašně jí bavilo se starat o živou panenku😊

1nelinka
6. zář 2018

@vilmic ja to taky porad nevim a pekne me to sere😂😂 byla jsem na ultrazvuku v 18tt a mudr tam toho moc nevidela:( ve finale rekla ze tam nic nevidi tak je to asi nejspis devce ale ze tam ma pupecnik a blbe sedi..take jdu na screening 17.9 jsem obednana do gennetu tak tam uz to musi videt🙂 nemuzu se dockat 😍

skretik
6. zář 2018

@misak48 ja v 16tt nemela kontrolu, mela jsem nekdy v 15 a ted jdu v 19 a v tom 15 zkontroloval jen srdicko chtel mrknou na pohlavi, ale nic nevidel, tot vse.

dominika963852
6. zář 2018

@jessulka Radost je veliká 😁 . Bude to Dominik po mě 😂
Tak ještě, že to bude holčička. Ale oni by si i z toho kluka holčičku udělali 😂😂

jessulka
6. zář 2018

@mattonimeloun Tak to jsi mne uklidnila, děkuji. JJ, taková živá panenka. Snad je neomrzí 😀 Ale zase si říkám, že o to víc se pak k nám bude Ella těšit. Doma u mamky má ročního brášku, ale holčička je hold holčička 😍

jessulka
6. zář 2018

@dominika963852 No věřím, že by ho navlíkly do princeznovských šatů, namalovaly ho dětskýma šminkama a na nohy mu nasadily střevíce. Chudák kluk. To mu snad ani nemůžu udělat.
Krásné jméno Dominik 🙂

andelka
6. zář 2018

Můj mladší chce hlavně miminko. Starší chce bráchu. Nejstarší dcera bude chudák mezi 4 klukama ( od mamky má ročního brášku). No aspoň budeme snad jako holky držet spolu.

jessulka
6. zář 2018

@andelka Určitě budete a chlapy budete mít zmáklé raz dva 😉

seveneye
6. zář 2018

@dominika963852 ahoj velka gratulace!

seveneye
6. zář 2018

Dočetla jsem skluz,všechny zdravim,snad tehulujeme na pohodove vlne.tem co maji jiz po - gratuluji k úspěšným kontrolám a přidávám náš šťastný konec,dnes jsem nemohla nervama dospat.jeli jsme na echo a geneticky utz do prahy,prcek celkem akční,mával sebou o sto šest,potvrzen negativní nález na downa,vše cím strašily nalezy z krve vyloučeno,ale má mírnou šelest na srdicku,pravděpodobně ještě zcela vymizi,nebo bude bez obtíží,tak musíme doufat (nemáte někdo zkušenost?)jinak přítel zatim stávkuje ohledně jména prý tak co třeba Standa...?no to ne!doufám,že přijde s něčím akceptovatelným.me by se líbil např.Alex,Tomáš nebo David,ale o tom nechce ani slyšet.pry Alex je rusky jméno,David je jeden blbec-kolega v praci,tak snad projde alespon ten Tomasek...co myslíte?

vendelinka08
6. zář 2018

Holky..jelikoz uz mate za sebou 1.screening...pohlavi asi jeste asi ve 13tt poznat nejde..ze? Ja si to nikdy rict nenechala..ale ted bych chtela kvuli vybavicce..kterou uz doma nemam.

tynazezu
6. zář 2018

@frndafrrr Máš “básnické” střevo, Tvoje příspěvky mě častokrát moc pobaví 😂

jessulka
6. zář 2018

@seveneye Gratulace k úspěšné kontrole. Moje dcera má šelest na srdíčku. Nenarodila se s ní, objevila se až časem, jak rostla. Chodíme na kontroly jednou ročně a zatím to vypadá, že se to lepší. Mohu se zeptat, kde jsi na tom echu byla?

tynazezu
6. zář 2018

@seveneye Kdyby Tomík nebyl muj brácha, dám ho taky, Je to krásný jméno

dominika963852
6. zář 2018

@seveneye ahojky. Tak to je super. Já tu budu vědět do 14ti dnů, dnes nám brali tu krev. Ale doktor říkal, že vše vypadá krásně tak věří že to bude dobré.
Většina, co jsem o srdíčku četla bylo v pořádku. Buď to do pár let vymizelo nebo tak. 😉
Já nejdřív chtěla Šimona nebo Jáchymka , ale tak nějak vznikl Dominik 😁.

skretik
6. zář 2018

@tynazezu ja mám doma 2 🙂, je to krasne jmeno, libi se mi jak se s tim jmenem da hrat 🙂. Mam rada jmena, ktera se daji ruzne menit

seveneye
6. zář 2018

@jessulka jj byli jsme u mudr.Frisove,hned jak se objevily ty první šílený výsledky z NT screeningu jsem ji kontaktovala.je naprosto úžasná,pecliva,ochotná,vše detailně omeri,pak rozebere podrobně vysledky celeho vysetreni a navrhne další postup.a její zprávy chvali i muj mudr.pry tak podrobne píše málokdo...a ta šelest malou Verunku nijak nelimituje nebo ano?paní doktorka říkala že to je celkem běžná věc,ale přece jen jsem se trosku lekla,pac můj otec umřel na masivní rupturu aorty a prý to může mít i dědičné dispozice...

dominika963852
6. zář 2018

@jessulka děkuji. 😊
Tak ještě, že to bude slečna. Tatínek by si měl pořídit zbrojak ale 😂

jednaholkaa
6. zář 2018

@skretik Jo, je to dlouhy. Pred tim me alespon tlacilo chvilema v brise, ale ted nic. Tak ted by se me utz hodil. Na posledni kontrole jsem ho ani nechtela, ale doktorka rekla, ze by chtela miminko videt..tak nakonec byl. A pak se slovy, ze to mam bez problemu tudiz dalsi kontrola staci az za mesic a pul, jaj :D A to bude akorat pred druhym screeningem par dni, tak me to prijde spis zbytecny.
A dneska jsem sehnala pediatricku, ma supr recenze, a i kamoska je s ni spokojena.. V Praze na Zizkove, kdyby jste nekdo chtel kontakt. Pry uz se ji to plni..

jessulka
6. zář 2018

@seveneye Neomezuje jí to vůbec nijak. Neměj strach, růstem to zmizí úplně. Verunce jí paní doktorka našla, když jí byly necelé dva roky. Teď jí bude pět a každá roční kontrola je lepší a lepší. A paní doktorka Frisová dělá to echo? A kde má prosím ordinaci?

jessulka
6. zář 2018

@dominika963852 No, přítel se s tím začíná pomalu smiřovat. Pořád kouká na tu poslední fotku a vidí v tom Ellu. Říkal, že jinak by to byl kluk s ženskými rysy.

jessulka
6. zář 2018

@seveneye Já mám třeba u toho druhého screeningu do Gennetu napsáno, že bude probíhat i vyšetření srdce plodu. Myslíš, že to je to ECHO?

seveneye
6. zář 2018

@jessulka děkuju za pozitivní zprávy tech není nikdy dost!jinak paní doktorka má ordinaci na Praze 4;kdyztak si ji najdi na www.profema.cz

seveneye
6. zář 2018

@jessulka mrkni na jejich stranky,měli by mít podrobněji popsáno co je součástí toho vyšetření,tohle jsme měli doporučeno kvůli tomu riziku ze screeningu a znovu jdeme jak je bezne i v tom 20tydnu

Strana