icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

mattonimeloun
8. zář 2018

Mě se právě ty sladké růžové líbí 😊
A je fakt že ten výběr je na ty princezny větší 😊

silwiin
8. zář 2018

Ale narazila jsem na tohle dneska v Globusu, body za 80,- a dracek za 250,-, mava s kridýlkama<3

misak48
8. zář 2018

@silwiin no já to nakonec nejspíš vyresim asi tak, že si toho co nejvíc ušiju. Jsem na neschopence prevdepodobne až do nástupu na MD, tak na to budu mít čas snad 🙂

basice
8. zář 2018

@silwiin já hodně kupuji přes Vinted. Je to sice bazarek, ale dají se tam nakoupit krásné věci, některé jako nové a někdy i za pár korun. Ty děti z toho tak rychle vyrostou, že se to snad ani jako nové nevyplatí koupit.

silwiin
8. zář 2018

@misak48 jooo kdybych umela sit... muj nedavny pokus usit saticky dopadly tak, ze jsou tak na velikost 25:D a vzhledem k blbe zvolene nepruzne latce budu muset saticky zboku rozparat, mimino do nich zasit a pak zase vystrihat:D

misak48
8. zář 2018

@silwiin ještě totiž taky bojuju s tím, že bych v těch nejmenších velikostech chtěla pokud možno všechna body zavinovací, abych nemusela aspoň že začátku nic tahat přes hlavu. A tam se ten výběr vůbec zužuje...

basice
8. zář 2018

Dnes jsem třeba ulovila na Vinted tento fusak/kombinézu H&M.

misak48
8. zář 2018

@silwiin je potřeba cvicit 😀 já zatím na dítě nešila, jen dospělé oblečení, tak uvidím jak to půjde 😀

silwiin
8. zář 2018

@misak48 prace ani nemam ten mustr, takze nevim jak presne velke atd atd, myslim ze to si nacvicim at bude na svete:D

ajdamajda
8. zář 2018

@jessulka No a vykoupis mi to 😀
Nakupuji z online second handu kourimacek. Za vse jsem dala 1500 Kc vc.posty

frndafrrr
8. zář 2018

@mattonimeloun Že já se po nákupu dvojí klučičí výbavičky nemohla nabažit těch růžových hello kitty kousků, tutu sukýnek a čeleneček. 😍K tomu drsňáckou trhanou džízu a nemá to chybu. 👌
@basice Ten je super!! Na kolik vyšel? Ten by se mi taky líbil, ségra dělá v Hm, má zam. Slevu 25% a poštu mají zdarma z eshopu, tak jak budu znát pohlaví hodně se tam vyřádím, na vinted musím mrknout.

basice
8. zář 2018

@frndafrrr na 500 Kč i s poštovným, ale vím, že se pak bude dobře prodávat. Pokud se tam nějaky podobný fusak objeví, tak je hned pryč. Jinak u H&M nakupuji když mají nějakou tu slevu 20%a třeba ještě dopravu zdarma, ale i tak je to někdy drahé.

mattonimeloun
8. zář 2018

@frndafrrr taky jsem se na holkách vyřádila 😊 čellenky , šatičky , sukýnky.
@basice ten se mi taky líbí.

jednaholkaa
8. zář 2018

@basice Jezis tak ten je perfektni! Ja si tam nakoupila super dziny, tak ted se musim preorientovat na tohleto :D A jaka je to velikost? Fakt peknej, a jeste unisex!

andelka
8. zář 2018

@misak48 taky preferuju zavinovací. Kupovala jsem v sekáči a teď budou mít v Lidlu.

misak48
8. zář 2018

@andelka díky 🙂 já s tím Lidlem právě teď čekám, jestli se dozvím v úterý to pohlaví už konečně. Tak snad tam pak ještě něco budou mít, když už ta akce poběží...

basice
9. zář 2018

@jednaholkaa taky z něho mám radost. Je to ta nejmenší velikost 50/56,ale za prvé H&M dělá větší věci a za druhé ten fusak bude maximálně tak na 2 měsíce a pak už nebude taková zima, proto jsem vzala ten nejmenší. Sice víme, že to bude holčička, ale i tak jsem chtěla něco neutrálního.

michaelarei
9. zář 2018

@basice Krasnej fusak je neutrální moc hezký. ..Taky jsem vzala 50/56 kombinézu a pak jsem ještě objevila neutrální a ten jsem pro jistotu vzala větší kdyby byl velkej chlapak 😊 Už se mi pomalu kopi oblečení v komode sice bych radši holčičku oblékala ale tak i kluka se dá. ..

vilmic
9. zář 2018

@michaelarei můžu se zeptat odkud máš tu šedivou kombinézu?

michaelarei
9. zář 2018

@vilmic Tu šedivou jsem objednala s Pidilidi.cz je hebká a teplučká ..

basice
9. zář 2018

@michaelarei krásné kombinézy 😉. Taky se mě to už začíná trochu kupit a to jsem si říkala, že s tím nebudu pospíchat. To máš pravdu, že holčička se obléká lépe, ale když jsou ti kluci větší, tak v tom oblékání nejsou tak nároční jako holky.

michaelarei
9. zář 2018

@basice Prěsně to jsem si pak rěkla :D protože to vidím na ty moji pubertiačke těd :D Taky jsem nechtěla moc ale když vidím hezké ... a to ješte jen moje mamka chce začít a kamarádky už taky vyhližejí co kde..:D

jessulka
9. zář 2018

@michaelarei Krásné kombinézky. Také dcerku od malinka oblíkám u Pidilidi. Jen se zeptám, nepřijde ti ta šedá chlupata kombinéza ve velikosti 50 moc malá? Ja tedy beru vse radeji velikost 56, aby v tom miminko nebylo narvané. Na Verunku jsem měla 50 kdyz byla miminko a měla ji 14 dní a byla ji hned malá. A to měla 48cm, kdyz se narodila.

bombat
9. zář 2018

@ajdamajda Tak to je radost. Taky jsem v jednom těhotenství, v tom třetím, kdy jsem pak prvně rodila doma, přišla o doktora: Nutil mě do amniocentézy. Doslova mi řekl, že "buď ho budu ve všem poslouchat a nebo se ke mě bude chovat, když mě uvidí v čekárně, jako bych tam nebyla". Takže jsem pak hledala nějakou slušnou doktorku, protože jsem věděla, že od ní v průběhu těhotenství nebudu moci odejít a do poradny jsem chodila až od konce čtvrtého měsíce. Našla jsem si porodní asistentku a ta mi doporučila fajn doktorku, které jsem dokonce i mohla říct, že bych chtěla rodit doma - právě ta mě tehdy poslala na profi pracoviště na "velký ultrazvuk", aby byla co největší jistota, že dítě nebude potřebovat speciální péči po porodu. Bohužel je už teď v důchodu, tak už jsem zas u jiné. Kdybys měla nějaké hodně konkrétní, speciální otázky ohledně domácího porodu, napiš mi klidně do soukromé pošty. Odkud si? Myslím, že je nejvyšší čas si porodní asistentku sehnat, mívají dost plno, neodkládej to.

michaelarei
9. zář 2018

@jessulka Nevím proto jsem raději vzala menší i když jen na chvíli, moc pod to oblékat nebudu ...a ještě na venku má fusak aby zas nebylo moc . A proto sem koupila ještě větší a ještě jednu chlupatou mamka 62 .A předpokládám že velký nebude mála mněla 47 a málý 49cm , kámoška koupila větší a pak šla s porodnice kupovat menší se ji to nelíbilo ze mimi bylo stracene v kombinéze ,tak ja to udělala raději takhle lebo nevím 😊

frndafrrr
9. zář 2018

Holky kdo by chtěl nějakou lehčí do fusaku, do sedačky, v Kiku jsem koukala na krásnou bílou chlupatku s oušky za 189kč, na hrudníku měla modrou drobnou vločku. Hned bych ji brala, ale my Budem určitě potřebovat menší, než 56.

bombat
9. zář 2018

@jenny888 Takové ty obecné rady určitě znáš... a kdyby ses chtěla zeptat na něco konkrétního, tak mi napiš do soukromé pošty, ono by to ostatní asi nezajímalo 🙂. Nebo si i klidně můžeme jen tak "popovídat" o porodech, když si prvorodička a rovnou chceš rodit doma, tak by sis třeba o tom chtěla s někým, kdo to chápe, trochu popovídat. Jediné, co bych Ti rovnou napsala (ale co nejspíš stejně víš) je to, abys neodkládala vyhledání a domluvení porodní asistentky (pokud už jsi to neudělala) - porody doma jsou stále žádanější a mohly by mít na tu dobu plno.

bombat
9. zář 2018

@seveneye Skutečně nejsi sama, dokonale jsi popsala i moji noc - nejdřív spíš v pohodě, pak se v brzkých ranních hodinách vzbudím, jako bych už byla vyspaná, a už nezaberu. Přitom jsem pak od rána ospalá a nedostatečně vyspaná... Neumím si představit, jak budu spát v třetím trimestru, když spím už teď s ještě docela malým bříškem tak špatně...

seveneye
9. zář 2018

Ahoj holky nestíhám vas ani docitat,včera jsem byla v práci,dnes dohanim veci doma,ale odpo chci určitě vypadnout ven,takový krásný počasí,to se musí využít.jinak vím že se člověk nemá moc srovnávat,možná plasim,ale zdá se vám v poho týdenní přírůstek váhy 0.7kg,jsem se nějak rozjela🙂ale celkově mám zatím v 17tt nahoru 3.5 kg.ceka mě kontrola na gastru ohledně meho střeva tak se taky poptam.

vilmic
9. zář 2018

@seveneye Já mám ve 20. tt 6 skoro 6 kilo. Mě to málem položilo.

Strana