icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

silwiin
9. zář 2018

17.tt a mam porad stejnou vahu,nejsem ani tlustoch, ani extra hubenour, takovy prumer🙂

basice
9. zář 2018

@seveneye jsem právě v 17 TT a mám nahoře 4 kg přičemž ty 2 kila jsem přibrala za poslední měsíc, ale je pravda že si teď víc dopřávám😣

jenssy
9. zář 2018

Ahoj holky, dočíst Vás byla opravdu šichta 😀 vypadla jsem teď na pár dní kvůli svatbě, ale teď už máme svůj velký den za sebou a už se můžu plně soustředit na věci a činnosti kolem miminka 🙂 Děkuji za tipy, kde nakupovat!!! Já mám v 17 TT nahoře přesně 3 kg, snad je to zatím v normě 🙂 na kontrolu jdu až příští úterý, tak snad mi mimčo doktorka ukáže a řekne mi pohlaví...to čekání na další poradnu mi připadá nekonečné, teď jsem objednaná po 4 týdnech a připadá mi, že to vůbec neutíká...

seveneye
9. zář 2018

@vilmic ahoj nj mas tam ty poklady dva,klidně se ti poptam svíce a mamky kolik toho v dvojkach nasadily,já právě zase od nich nemam moznost srovnání...

val333
9. zář 2018

Tak já jsem ve 20 TT a kila mám nahoře zatím jen dvě... Začít jsem ráda, protože s mýma 158 cm nechci vypadat hned jak kulička 😀

andelka
9. zář 2018

@jenssy blahopřeju k svatbě❤️ jak jsi nakonec dopadla s šaty?

andelka
9. zář 2018

@val333 já mám 160 i s botama,teď jsem též 20 tt a nahoře asi 4 kg. Začalo to asi před měsícem, skokově. To mi taky víc vylezlo bříško.
Mně to v každém těhotenství naskakuje víc. První sotva 8 kg, druhé 11kg, teď když bude dobře tak snad pod 14 doufám. Hubla jsem vždy hned porodem a potom kojením. Tak snad i teď.

mattonimeloun
9. zář 2018

Taky 2 kg zatím , jsem 20 tt. Ale poslední 3 dny jím jak šílená, mám pořád hlad,tak jsem zvědavá jak rychle to poletí teď 😁 druhá půlka těhu.

misak48
9. zář 2018

Já zatím -1kg (20tt), ze začátku jsem 3 shodila. Ale začínala jsem na váze o 10-15 kg víc, než bych měla mít dle tabulek, takže jsem doufala, že by to mohlo jít ještě pomaleji. Ale zajímavé je, že bříško roste a váha nic a vždycky když mi poposkoci prsa, tak je hned kilo nahoře 😀

jenssy
9. zář 2018

@andelka Děkuji 🙂 dopadla jsem dobře, do šatů jsem se vešla i s bříškem, jen jsem po tříchodovém svatebním menu vypadala jak v 7. měsíci 😀

cuccinka
9. zář 2018

Holky, ženy 😊 jak to vidíte se zimnima kombinezkama když čekáme ty unorňata? 😉 velikost (56/62 a i vetsi ?)a myslíte že 2 by mohli stačit?

basice
9. zář 2018

@cuccinka já mám jednu slabší a druhou silnější a obě mám ve velkosti 56. Je to max na 2 měsíce, takže, takže větší bych asi ani nekupovala.

bombat
9. zář 2018

@cuccinka Já mám v plánu koupit napřed kombinézu velikosti 62 (měla jsem všechny děti poměrně veliké, tak myslím, že snad budu moci dát rovnou trochu větší) a myslím že velikost 68 by potřeba už být neměla. Ale zimní miminko jsem ještě neměla, tak si nechám taky poradit.

mattonimeloun
10. zář 2018

Já mám zatím 1x56 hrubší a 1x62 trochu tenčí 😊 zatím stačí, jak se prcek narodí když tak přikoupím. Uvidím jak bude veliký , obě dcery jsem měla 4 kg ☺

vilmic
10. zář 2018

@cuccinka Můj plán je koupit asi v 56 a doufat, že z toho nevypadnou. Větší si myslim, že my potřebovat nebudem a zase se trochu bojim, že 50 by nestačila na celou dobu. Ale ještě to úplně promyšlený nemám, nicméně už po nich koukám.

skretik
10. zář 2018

Tak ja 19tyden a 6kg nahore - nechapu, ale je fakt, ze jsem dost zhubla pred tehu, tak proto to jde asi rychleji, doufam, ze se to trochu zastavi 🙂. Jinak je mi konecne 2dny dobre - jupijej :D.
Kombinezku planuju koupit 56 a jednu teplejsi a jednu tenci. a pak uvidime

arielka222
10. zář 2018

@cuccinka já měla syna koncem září a kupovala jsem rovnou 62. Sice v tom plaval ptz mel 50cm ale vystačilo to na zimu a aspoň ho to neskrtilo. Teď se má mimi narodit leden/únor a nechávám taky 62 🙂 Já mám radši když ty věci jsou větší a mají to volnější. A doteď vždy kupuju vše o číslo větší , dyl to vydrží 🙂

skretik
10. zář 2018

tak vam holky pekne dekuju 🙂, jste mi zas zamotaly hlavu 😃. Jsem vahala jestli kupovat 50 nebo 56 a vy ted rovnou se 62 ?? Tak ja fakt nevim 😃 , nebude jim zima, kdyz to bude moc velke?

andelka
10. zář 2018

@skretik já plánuju jednu teplejší 56 a jednu tenčí 62. Nemívam velké děti ( kluci měli 48 a 50 cm).

skretik
10. zář 2018

@andelka syn mel 3890 a 52cm, tak ted predpokladam, ze to bude neco podobneho, tak mam rovnou objednat 62? nemam s timhle zkusenost, nepredpokladam, ze budem jezdit nekam na hory s tim uplne malym mimcem a pak uz bude jaro a fusak mam.

vilmic
10. zář 2018

@skretik :D Je to těžký no.. Já třeba nemám ráda, když jsou dětem ty věci velký. A vzhledem k tomu, že většina značek šije ty věcičky s vůlí, tak bych řekla, že 56 bude stačit.. Ale.. :D :D

frndafrrr
10. zář 2018

Ono je to těžko radit, naše mladá měla vel. 62 kolem půl roku, 74 do roka a půl. 😃 Ale
@skretik možná být tebou radši vezmu větší 56, než 62, ono třeba lídl a kik mají ty 56 větší. Babo raď. 😃 Já budu brát určo 50 a 56 "odpovídající" vel. (děti jsem měla prťavý a kus od kusů se zmenšují 49-46-47cm a 3,4 - 2,7- 2,5kg)
A taky nemám ráda větší jako @vilmic příjde mi, že volné ani tolik nezahřeje a nesnáším plandavý rukávy a nohavice.

skretik
10. zář 2018

@frndafrrr kus od kusu :D :D :D

frndafrrr
10. zář 2018

@skretik 🙈 Tak prcek od prcka no. 😇😂

jednaholkaa
10. zář 2018

@skretik Tak konecne je ti lip 🙂
Ja vcera dostala od kamaradky nejaky fusak, pry na miminko :D Tak ji budu verit.. Ale je to takovej pytel, tak nevim, asi poridim jeste nakou kombinezku. Ale myslim, ze se vsema nakupama pockam, az budu vedet kdo mi co da. Vcera jsem toho dostala docela kupu, tak jestli se jeste par kamaradek prida, tak by bylo skoda kupovat neco dopredu. A hned sousedka co se rada hrabe v popelnici se ptala - a co to je?? Do vany, na miminko... tak zirala :D

skretik
10. zář 2018

@frndafrrr kdy ty jdes na kontrolu vlastne? ja jdu ted ve stredu, tak jsem zvedava na to pohlavi, jeslti se ukaze :D , pak to tu treba ve velkym rozjedem i my :D , ale ted se synem porad rikame, ze to bude holcicka,ale to jsem spis ovlivnena tady odtud tema "babskyma" radama, vysoky tep, HCG, jinak pocit nemam zadny :D a mozna chci taky syna pripravit na "nejhorsi" :D :D

@jednaholkaa ono se to pak nakupi vid :D

andelka
10. zář 2018

Holky, nevíte co si mám koupit v lékárně když mám rýmu a začínám cítit krk? Vůbec nevím kde jsem se nachladila.

vilmic
10. zář 2018

Teď mi to došlo devčata... Dnes 20+0, takže 140 dní do TP a přesně půlka fyziologického těhotenství.. 👏👏👏 Já jsem teda na 100 % už za půlkou, ale i tak je to super, že už se přehoupávám přes tu dvacítku. Jinak teda musim říct, že včera a převčírem večer mi áčko rajtovalo na močáku, že to bylo dost nepříjemný až bolestivý. Mazec, sotva jsem je začala pořádně cítit a už to skoro bolí.. 😵

skretik
10. zář 2018

@andelka asi se porad v lekarne co muzes, ale videla bych to na nejakou morskou vodu do nosu a cucat vincentku treba

skretik
10. zář 2018

@vilmic acko :D :D :D to je taky bozi :D , co kdyz se Ti tam vymění :D

Strana