icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

frndafrrr
10. zář 2018

@skretik Tak to budu držet palce, ať se ukáže.. Nejhorší variantu jo? Už je veliké, stejně si moc nevyhrají, zato jako velké brácha princezny tam by přece byl kápo. 😀 Co ty by sis přála víc? Já tak nějak vnitřně čekám kluka?! Ale já u kluků vždy tvrdila, že je to holka a u malé jsem zas počítala, že to bude potřetí zase kluk. 😀 Jdu v pondělí na screening a pak rovnou k mému dr, tak snad se taky ukáže.

jednaholkaa
10. zář 2018

@skretik Ja sem prave taky zmanipulovana tim HCG a vysokym tepem apod. Jestli to bude kluk tak budu teda cumet..

vilmic
10. zář 2018

@skretik Já myslim, že to úplně možný neni, vzhledem k uložení placent, ale jistá si tím tedy taky úplně nejsem. Jak jsem to pochopila, tak ačko by mělo být vždy to blíž k porodním cestám. Teď za týden se chci na všechno víc poptat. Pač vim, že jedno má placentu vepředu, druhý vzadu, ale nevim který to má jak. Podle toho jak cítím to dole, tak myslim, že to jí zrovna vzadu, ale třeba se pletu.

frndafrrr
10. zář 2018

@andelka Taky si myslím do nosu mořskou vodu, vincentku, nebo mi doporučili nasivin pro miminka 2x denně, na kloktání klidně vincentku, vodu se solí doma, šalvějový čaj a ty cucací tabletky co doporučí, na kašel případně jitrocelový sirup a brala jsem i stopkašel, ale tam si nejsem jistá trimestrem..

arielka222
10. zář 2018

@andelka mořskou vodu a stříkat pořádně do nosu. A na krk podle mě můžeš Septilen, ale radši se zeptej v lékárně co ti poradí.

mattonimeloun
10. zář 2018

@vilmic taky zítra 20+0 😁😁 půlečka za mnou 👏
Mě zase docela tvrdne nepříjemně břicho, vím že u předchozích mi tvrdlo taky ale mnohem později😕

skretik
10. zář 2018

@frndafrrr no to ja mu to taky tak vysvetluju, ze stejne bude fut nekde pryc a tak je to jedno, ale je to "chlap", je to marny :D .Taky jsem mu rikala, ze se o nej ona bude starat az budou velci, stejne jako ja o brachu. Vcera u nas byla 5leta neter a tak si vyhrali, i fotbal ji ucil. On se s tim smiri, ma rad maly deti, takze se s tim popere a ve finale mu to bude jedno. Ja? ja vubec nevim co bych chtela, asi spis asi kluka, prijdou mi nejaci lepsi :D , ja sama vyrustala porad mezi klukama 🙂. Ale jinak je mi to samozrejme jedno, i za holcicku budu stastna, hlavne at uz se to narodi :D .

skretik
10. zář 2018

@jednaholkaa a ty kdy se to dozvis :D ?

skretik
10. zář 2018

@vilmic no ono je to jedno A B, sranda s nima bude uz cely zivot :D

jednaholkaa
10. zář 2018

@skretik Ja si prave jeste pockam, az na zacatku rijna nekdy 🙂 Ted jsem zacala 18tt.. Ani necitim pohyby, tak snad to tam jeste zije 🙂 Ty uz jo?? A bricho taky moc neroste..no kdybych si "nevychutnala" ten prvni trimestr tak bych mozna zapomela ze jsem tehu 🙂)

andelka
10. zář 2018

Dík. No teď tu po létě nic nemám,byli jsme zdraví. Jak pojedu pro děti tak zajdu do lékárny. Zatím jenom dýchám lístek rymovniku.
A též už pomalu pulim tehu,dneska podle ms 19+3 🙂

jednaholkaa
10. zář 2018

@vilmic Gratuluju k pulce 🙂 !!

skretik
10. zář 2018

@jednaholkaa ja uz pohyby citim, ale jsem podruhe tehotna. O vikendu mi zacalo byt dobre, ale v sobotu jsem stala cely den na nohach a vcera cely den uklizela po rekonstrukci, tak me dnes pekne boli bricho, tak taky doufam, ze je vse ok. Myslim, ze i kdyz clovek citi pohyby, tak stejne neni v klidu, pak se to chvili nehybe a uz je clovek ve stehu :D

jednaholkaa
10. zář 2018

@skretik Fakt? Jaj, takze ta paranoia neskonci nikdy, super 🙂 Doprcic, tak doufam, ze uz taky brzo zacnu neco citit. Vcera kdyz jsem se zvedala z postele tak me tam neco jakoby louplo, jako kdybych zmacla kosticku 🙂) Snad jsem tomu diteti treba nezlomila ruku.

skretik
10. zář 2018

@jednaholkaa :D :D :D a treba Te zrovna to mimi louplo 🙂

jednaholkaa
10. zář 2018

@skretik Mozna jo prave. Nebo zatahalo za snuru 🙂)

andelka
10. zář 2018

@jednaholkaa to určitě ne,vždyť má kolem sebe plodovku a obaly.
Je to tak, člověk nebude úplně v klidu asi nikdy.

skretik
10. zář 2018

@jednaholkaa presnee, Te zatahalo za snuru jako "Heeeej mami ja jsem tadyyy " :D :D :D

skretik
10. zář 2018

Me dneska desne picha v podbrisku na obou stranach jako nad stytkou kosti, nemuzu pomalu ani vstat, snad jsem si tim vikendovym zahulem nejak neuskodila :( , jeste ze jdu ve stredu na kontrolu

dominika963852
10. zář 2018

Potřebuju radu ohledně focení ve školce :D
Příští čtvrtek mají první focení na téma POLÁRNÍ EXPEDICE a já jsem úplně mimo,nevím do čeho ho navléct :D Někdo nááhodou nějaký nápad? 🙂 🌹

jednaholkaa
10. zář 2018

@skretik Tak odpocivej, asi to chce klid 🙂 Snad ty miminka neco vydrzej sakra.. Ja mam ted mezi dvema kontrolama mesic a pul rozestup, docela vzruso 🙂

skretik
10. zář 2018

@jednaholkaa tak to je strasne dlouhy :( , ale ono to ve finale utece. Me ted vsichni tlacej at jdu na rizikove, ale me se moc nechce, moc nevidim duvod proc bych mela, nedelam zadnou fyzicky narocnou praci a unavena budu stejne at budu doma nebo v praci, uz nejsem nejmladsi 🙂

lindikova
10. zář 2018

@andelka septilen nebo vincentkove tablety na krk, mořská voda do nosu. Ať je brzy lip!

jessulka
10. zář 2018

@andelka Kup si Septilen, ten se cucá a mne pomohl hrozně rychle. Jinak do nosu určitě také něco bude pro těhulky. Zeptej se v lékárně, oni ti doporučí.

andelka
10. zář 2018

Díky,už vyrážím do lékárny.

misak48
10. zář 2018

@andelka taky doporučuju Septilen, v tehu se může a zabírá perfektně 🙂

Jinak holky já už jsem po 5 letech "utrpení" konečně Ing. 🙂 tak ještě doufám, že se zítra na kontrole dozvím pohlaví a pomalu se vrhnu na zařizování vybavicky 🙂 nejdřív si teda musím udělat jasno v tom, co vlastně budu potřebovat a chtít než začnu nakupovat 🙂

jessulka
10. zář 2018

Ahoj holky, zdravím vás po víkendu. Jak jste se měly? My byly s mamkou v Praze na nákupech. Tak jsem si v H&M koupila jedny úzký rifle do kozaček a triko s dl. rukávem a v Orsay jsem si koupila šaty. Jinak se mi nikde nic nelíbilo, děsná hadrárna. Miminku jsme koupily háčkované capáčky na zimu, čepičku a sametový overálek. Až budeme za 14 dní vědět pohlaví na 100%, tak se začneme dívat po něčem už barevném. Mamka pořád chtěla koupit nějakou chlupatou kombinézku, ale držela jsem ji zkrátka, aby počkala, že pak bude mít větší radost, když bude moct koupit nějakou veselou holčičí, nebo nějakou víc klučičí.
A taky jsme se vydaly na průzkum hraček a her do hračkářství. Tak jsem si udělala takový cenový odhad, kolik ty letošní Vánoce pro holky asi budou stát. Šílenost. U nás teď frčí Barbie a panenky Baby Born a Baby Annabel. Tak Už jsem dnes do toho zahučela skoro za 3tis. Kč. Ale raději jsem něco objednala už teď. Jsem hned klidnější, když mám už něco do začátku.
Jinak u nás nic nového. Miminko už pěkně kope a dává o sobě vědět. V. pořád poslouchá, pusinkuje bříško a povídá si s ním. Večer čteme pohádku na dobrou noc a V. mi leží v klíně a hladí mi bříško a dělá "ššššš šššššš šššššš" Je úžasná.

jessulka
10. zář 2018

@misak48 Huráááá, tak velká gratulace paní inženýrko. "Nojo inženýrka, auto má z tuzexu, peněz jako šlupek" 😂 .......úryvek ze Slunce Seno a pár facek

beruska125
10. zář 2018

@misak48 gratuluji k Ing. Musí to být úleva mít to za sebou🙂

skretik
10. zář 2018

@misak48 gratulace velika a ted uz v klidu uzivej 🙂)))

Strana