icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

skretik
11. zář 2018

@frndafrrr to je blby s tim sexem, asi by to mel slyset primo od dr., ale pudy jsou asi pudy :(. To ja bych treba kolikrat i chtela ted jak se mi udelalo lip, ale jak jsem ho nekolikrat odmitla pred tim,tak ted zas nejak nechce on, nebo jen uspokojit sebe.

@val333 ono kdyz se clovek premaha tak to toho chlapa pak taky stejne nebavi, to zname

No jo no, nejkrasnejsi obdobi zeny :D :D :D

silwiin
11. zář 2018

@val333 ja sama si rikam hypochondr, muz se mi akorat smeje, ze nejsem, jinak bych sypala hromady prasku:D Jeho babicka je totiz desnej hypochondr a na vsehno ma prasek:D
Naopak se stara, kdyz me picha v zadech ze ani stat nemuzu tak hnedka masaz (co mu mam vysvetlovat, ze kosti mi nenamasiruje:D)
Je mi spatne tak me rychle zene do postele spat, pro cocacolu mi zabehne naproti do trafiky i o pulnoci, no mohla bych jmenovat jeste dlouho, az si nekdy pripadam jak uplnej kripl:D

frndafrrr
11. zář 2018

@val333
@skretik No jo, v tomhle asi umí být sobečtí a né tak se dotknout jejich ješitnosti, ale když se nedá nic dělat, těch pár měsíců snad nebude takový problém překlenout. A věřit, že pak se to dá zase do pořádku.

skretik
11. zář 2018

@frndafrrr no snad jo, drzim palce!

frndafrrr
11. zář 2018

@skretik Taky, taky. 🙂 Snad nás potom neodrovnají maličkatí nespavci. 😀

jednaholkaa
11. zář 2018

@frndafrrr Ja jsem ted nasla zajimavou nahradu za kafe, teda jedno kafe si davam kazdy den - to uz jsem vzdala. Makove nemleko.. delam si z nej kakao. Je to super zdroj vapniku. Ja si ho doma teda vyrabim, ale da se i koupit..

vilmic
11. zář 2018

@frndafrrr Je to od něj docela hnusný, můj by mě tím teda naštval. U nás je to jiný, jsme pořád opařený z toho, co nás potkalo minule a zákaz jsme si nařídili sami už na samým začátku, jako prevenci, aby se zase neudělal hematom (nevěděli jsme z čeho minule byl) a ten se stejně udělal. Chybí nám to oboum, muži určitě víc, ale ani nepípne. Jestli bude všechno v pořádku a já na to budu mít pomyšlení, tak po tom 30. tt bychom to mohli zkusit, ale pokud ne, tak se prostě nedá nic dělet a počkáme si po šestinedělí. Oba to berem tak, že chcem, aby se děti narodili zdraví a sex je teď prostě druhotnej.

jessulka
11. zář 2018

Ahoj, koukám, že řešíte kafe a sex 🙂
Já si dám s chutí odpoledne jedno malé kvalitní kafe z čerstvě namleté kávy ze stroje v práci. Doma si kafe nevařím, nechutná mi kupované rozpustné. Jinak jsem dřív pila Caro, ale teď mi smrdí, tak si vařím 1x čaj pro kojící matky.
Co se sexu týče, tak u nás se nesexuje od úplného začátku. Nesmím a i kdybych směla, tak já na to zkrátka nemám chuť. Změnil se mi hrozně čich a mne ten můj chlap prostě teď nevoní a tak pro mne není ani přitažlivý. Vadí mi jeho vůně pižma, dechu, když přijde z práce a zuje se, tak cítím jeho nohy (musí hned do sprchy, jinak bych se pozvracela). Dáváme si jen takovou letmou pusu, když přijdeme z práce a nebo na dobrou noc. Tak snad se to po porodu vrátí zase do starých kolejí.

skretik
11. zář 2018

@frndafrrr hele nas odrovnava do ted ten 8lety nespavec :D, ja jen doufam, ze to druhe dite mi to vynahradi a bude spave... malej tak do 4let byl vzhuru po 1-2h nekdy klidne 2hodiny, ted je vzhuru tak jednou dvakrat za noc :/ . Kdyz byl malinkej, tak jsem rikala, ze chapu psychicky labilni matky co hodi dite z okna, to bylo taaak vycerpavajici, jestli me to ceka znova tak potes :/

jessulka
11. zář 2018

@frndafrrr Já se před tím mým radši ani nesvlíkám 😃 Protože si mermomocí musí sáhnout na ta prsa. Jenže mne bolí. Takže se už raději svlíkám a nebo převlíkám v zamčené koupelně.
Včera mne strašně naštval. Byly jsme si po V. kroužku tancování sednout na pivku na zahrádce v restauraci. Viděl se tam s jedním svým kamarádem, s kterým hrál fotbal. A ten zíral, že čekáme miminko. A můj přítel si udělal takovou vtipnou poznámku, že doufá, že je teda jeho. Strašně mne naštval, tak jsem s ním pak už nemluvila. Celý večer pak drtil telefon a furt někomu psal. Tak jsem mu řekla, že jestli má milenku, ať mi to řekne narovinu a nedělá ze mne blbce, že já nefunguju jako mamahotel. Asi mne teď chlapi prostě víc se*ou svýma debilníma poznámkama.

andelka
11. zář 2018

@misak48 hlavně že je všechno v pořádku. Též jsem přišla z kontroly,mimco odpovídá, měřil hlavičku a stehenní kost a pak jak tak koukal zespodu,tak se ptá,jestli už mi říkal pohlaví. Zatím jen tip ve 12 tt,ale vypadal přesvědčene. A ono ji,i já jsem viděla dvě kuličky. Takže na 95% je to kluk jako buk. Placenta vepředu,vody akorát, srdíčko tluče perfektně. Za týden jdu na velký utz,i s manželem.

andelka
11. zář 2018

@jessulka no jo,teď jsme nastavené spíš na jiné věci než na chlapy.
Já jsem trochu netýkavka před kontrolami,tím že jsem nervózní z nich. A taky když mi je blbě,jako teď. Včera jsem s Danem dělala úkol,pak přišel muž, poslal mě ať si lehnu a postaral se o děcka, včetně dalšího úkolu. Vzbudila jsem se v 19h. Dneska mi bude vařit vývar. Já nemám vůbec energii Váni chuť.

skretik
11. zář 2018

@jessulka me ted celkove taky stvou vsichni chlapi, jsou to sobci... na jedne zahradni party me treba jeden balil , rekla jsem mu, ze jsem tehotna a pro me neco neuveritelneho, jeho to rajcovalo jeste vic ?? nedavno mi zas psal.. sice je to mile, ze i presto, ze si prijdu otekla a oplacana nekdo projevi zajem, ale...

misak48
11. zář 2018

@andelka tak gratuluju ke klukovi 🙂 mě dnes jen zkouknul srdíčko a pohyby, byla to fakt rychlovka. Ale já nakonec byla i ráda, že nebude prcka vystavovat záření zbytečně dlouho, když jdu taky na velký hned v pondělí. A pak budu chodit nejspíš každé 3 tydny. Navíc v pondělí tam bude manžel se mnou, tak mě napadlo, že by bylo hezké se pohlaví dozvědět společně, tak jsem se dneska nezeptala 🙂

andelka
11. zář 2018

@misak48 já jsem to nevydržela a řekla jsem mu to, říkala jsem mu teda i tip z minula. Kdyby to byla holka,tak by to bylo velké překvapení. My jsme teď kontrolovali růst,zda odpovídá a je vše ok. Velký utz mám v pondělí a echo srdíčka v úterý. Pak nějakou dobu utz nebudou.

jessulka
11. zář 2018

@andelka Mám z tebe radost. Moc gratuluju, že kontrola dopadla v pořádku a jsem ráda, že ti opět potvrdili chlapečka.
Já si počkám do 24. a už se vysloveně nemůžu dočkat. Chtěla jsem tam vzít přítele, ale jsem na něj po včerejšku opravdu hodně naštvaná. Jak může prohlásit takovou "debilitu" ve 40 letech? Tak co by měl vidět dítě, o kterém tohle řekl? Tsssss. A just mu zase neřeknu pohlaví. Nechám si ho hezky pro sebe.

andelka
11. zář 2018

@jessulka chlapi někdy přemýšlejí nevím čím. A největší seky padají když jsou s ostatními chlapy.

misak48
11. zář 2018

@jessulka já to chápu, ale to se na něj vydržíš zlobit tak dlouho? Já už bych do 24. byla dávno vychaldla a s sebou ho vzala 😃

frndafrrr
11. zář 2018

@vilmic Jako naštvat mě nachvilku naštval, ale zape úplně za zlé mu to mít nemůžu, nechce mimču ublížit, spíš (si to nechtěl) asi úplně uvědomit. Nadruhou stranu jsem si říkala, že můžu být ráda, že řekne, že se mu to a to líbí, vylít z takovýma mega prsama bez šprndy do ulic, tak se spíš lidi asi počůraj, než že někoho okouzlím. 😂 Hold nějaký ten měsíc se s tím bude muset smířit, dala jsem dost jasně najevo, že mi nic jiného nezbude.

@jessulka Joo nečil ženskou s rozbouřenýma hormonama mu nikdo neříkal? Mě by takový vtípek asi neurazil, ale chápu, že někoho ano. Ovšem, že ti ta pifka vydrží až do 24. To ti moc nevěřím. 😀

@skretik Tak to je pro mě dost šílená představa a hodně těžko bych to nešla, stačili mi probdělé noci u zubů, nemám žádný tréning, moje děti od příchodu z porodnice vstával max 1x na mléko a spalo se dál (tedy na UM) a od 6neděl chrněli oba dvanáctky. Tak držím palce, ať je druhé miminko klidnější a dopřeje ti spánek. Přála bych to každé, když čtu o nocích a letech nevyspání a vzpomenu si na tu mou pohodičku, o to víc se bojím, že to příjde teď, už po synovi jsem se bála, ale malá byla zlatá.

frndafrrr
11. zář 2018

@andelka
@misak48 Vám holky gratulace k úspěšným kontrolám a Mišákovu teda obdiv, protože mě by to nedalo se ne zeptat. 😂

jessulka
11. zář 2018

@misak48
@frndafrrr Dokážu být naštvaná dlouho, když se mne něco dotkne. A tohle se mne dotklo teda opravdu hodně. Zrovna tak, jako když mi v létě, když jsme řešili koupi nového většího auta a pak výbavičku na miminko, tak mi dvakrát po sobě asi během půl hodiny řekl jménem jeho bývalé s kterou má Ellu. Když to řekl poprvé, vyjela jsem po něm, jestli si vůbec uvědomuje s kým mluví a s kým čeká dítě. Když mi to pak ale řekl ještě jednou, tak už jsem na něj začala hystericky řvát, jestli je tak tupej, nebo jestli to myslí opravdu vážně. Byla jsem naštvaná asi týden a nemluvila s ním, spala jsem v obýváku a nevšímala si ho. A teď zase tohle? Divná sranda. Tak proč bych ho vůbec měla brát s sebou? Nezaslouží si to za ty kecy. A smáli se tam s tím kamarádem jako dva blbečci.

jessulka
11. zář 2018

@andelka Divné stvoření "chlapi". Ale bez nich to prostě nejde. Zkusily jsme si to s V. skoro dva roky a lezlo mi to na mozek. Ale proč někdy říkají věci, které dokáží tolik ublížit?

andelka
11. zář 2018

@jessulka jsou z jiné planety no.

skretik
11. zář 2018

@jessulka a ty si jak dlouho s novym partnerem?

silwiin
11. zář 2018

@jessulka kdyz oni si takovy veci neuvedomuji, pro ne je to prkotina. Pro tehotnou ne. Me dneska jen tak nasealo ze me veze chlap do mesta, potrebovala jsem v praci uklidit a nakrmit rybicku. A ve chvili kdy mel zastavit, tak odbocil a jel si do obchodu, ze nevedel ze jedu do prace:D a ze mam teda pockat na parkovisti v aute, ze je za 5 min zpatky a ja ze mam hlidat kdyby nekdo prudil - no nechtelo se mu kvuli tem 5ti minutam platit za parkovaci listek a chtel po me, abych to pak musela resit. Ten si teda v tu chvili uzil hysterak:D

jessulka
11. zář 2018

@skretik Necelé dva roky
@andelka To máš pravdu 😀
@silwiin 😀 😀 😀 A teď si vezmi, kdybychom tohle chtěly po nich my. Aby čekali na parkovišti, než my si nakoupíme. To by byl konec světa 😀

skretik
11. zář 2018

Jo a pak je nejlepsi reakce "delas si to vsechno sama" ... tvl ja bych mu taaaak prala, kdybysme si to mohli vymenit...

silwiin
11. zář 2018

@jessulka no tak zrovna ten muj je ztelesneni budhy v tomhle... posledne me doktorka drzela v ordinaci vic jak hodinu, nez si procetla zas nejaky papiry atd... plus taky cekani v cekarne... a on nic, sedel v aute, obcas si zapalil... a klidnej. A to ani nema smartfoun, ze by si kratil cas na netu.

jessulka
11. zář 2018

A to mu ještě říkám, že jsem si teda objednala nějaké to oblečení z Lidlu, jak říkal, že nemá pro mne nic k narozeninám, ať si něco vyberu. Tak mu to včera říkám a on, že prý už pro mne dárek ale má. Jsem si připadala jako magor. Takže mi na to jako nepřidá nějakou kačku, nebo jak to mám "po chlapsku" chápat? Neptala jsem se, abych nevypadala za blbce.

skretik
11. zář 2018

@jessulka a kdyz se zeptam blbe? mimi jste takhle brzy planovali?

Strana