icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

ajdamajda
12. zář 2018

@vilmic ...me to povidej..posledni dobou jsou gynekologove ci sestry v ordinaci prijemne..a po telefonu. A jeste se pak do tebe pusti ze si clovek na chovani stezuje.

seveneye
12. zář 2018

@ajdamajda no mela jsem taky navýšit magnesko akorát mě ten sumivej citronovej právě chutná strašně fujtajbl umele,piju to úplně se sebezaprenim.jinak mudr.zadne doporuceni nedal,takže říkáš šetřit síly ju?no v práci vetsinou sedím,ale doma musim alespoň něco zmaknout a vyběhat hyperaktivního psa😀neni kdo jinej by to za mě udělal....

frndafrrr
12. zář 2018

@vilmic Prď na ně, je to šílený, když je doktor náladový jak prodavačka v krámě, když jsem u dcery zakrvácela trošku a vzbudila dr. v noci na pohotovosti, tak se choval taky jako dobytek, nejsem těhotná snad prý poprvé, žádnou krev už nevidí... Až jsem se já, povaha která nemá problém poslat někoho do prd... rozbrečela jak malá holka. Nakonec se obtěžoval přečíst anamnézu a nakonec byl jak cukřík, idiot...
Hlavně ať je zítra na Utz vše o. k. ! 🍀

frndafrrr
12. zář 2018

@skretik Tak co velké brácha, spokojenej na 100%?🙂
Jinak gratuluji holky k úspěšným kontrolám, dneska nestíhám ani pořádně dočítat.

frndafrrr
12. zář 2018

@vilmic Joo a taky jsem měla přijít už odpoledne. 🙄👌😂

arielka222
12. zář 2018

@jessulka na hlavní stránce na seznamu je 🙂

jessulka
12. zář 2018

@frndafrrr Moc držím palce na zítřejší ultrazvuk. A ať se uz mimi predveve v plné výzbroji 😂

renulkka
12. zář 2018

Holky pomooc 😂 Taky to tak někdo máte? Jdete spát a miminko v bříšku začne řádit a hopsat si po močáku? Já vyloženě usínám, kopance bych zaspala, ale to čůrání 🙈 Během půl hodiny už po druhé :D Se picnu, co tam to prtě teď vyvádí 😍 A ve dne bude chrnět 😀 Takto to přesně měla mladší dcerka :D

frndafrrr
13. zář 2018

@jessulka Si hodná, ale já nikam nejdu 😀 Myslela jsem vilmic na Utz. 🙂 Mě čeká v pondělí screening, bude nás tu dav, strašně se těším, že bych se mohla dozvědět pohlaví a dost se asi poprvé bojím screeningu po tom krvácením, zda je prcek o.k, jestli není něco špatně, když se ho tělo možná snažilo zbavit. No jestli to bude dobré, tak už se chystám pomalu koupit monitor dechu, vibrující lehátko a na konec už si nechat jen kočárek.

frndafrrr
13. zář 2018

@renulkka Včeřa večer se mu poprvé nelíbilo, jak ležím, bylo větší rodeo, celkově ho v leže cítím pěkně a za pochodu vůbec. No zcela sobecky praktikuji to co u dětí - nelíbí se ti jak ležím?! Tak já se teď na 10sec.nadzvednu a jestli máš problém odplav si jinam, já levitovat neumím.😂

dominika963852
13. zář 2018

Tak můj tatínek se v sobotu žení. Nečekané překvapení :D
Jenže absolutně netuším,jaký svatební dar..?.. Peníze dávat nechci...:( Poradíte mi prosím někdo 🙂

jessulka
13. zář 2018

@dominika963852 To je milé překvapení 🙂 A co třeba nějaký poukaz? My jsme byli na svatbě bratrance a dávali jsme tento poukaz https://www.spa.cz/wellness-hotely-ruzne/kolste... Právě teď tam jsou a strašně si to chválí. Výborně prý vaří, mají nádherné ubytování a chválí si i procedury. Dokonce si k tomu dokoupili další dny, aby si to prodloužili, protože jezdí na výlety po okolí.

dominika963852
13. zář 2018

@jessulka Tyyjoo,ale to vůbec není špatný nápad ;) . Super, děkuji moc !! <3

skretik
13. zář 2018

@frndafrrr stastnej jako blecha, zakacal pistet skakat a fakt ma radost :D , ale myslim, ze ho to prejde az se to narodi a zjisti, ze ten vekovy rozdil je velkej :D :D :D , pritel uz mel radost mensi, ten chtel holcicku 🙂

skretik
13. zář 2018

@frndafrrr kdyz citis pohyby tak je vsechno ok neboj 🙂 ,ja jela vcera do Lidlu, ze neco koupim konecne a uz nic nemeli :D , takze zase nic :D , ale ja na kluka vecicky mam, jen teda musim koupit zimni a kouknout co vlastne vsechno mam a nemam

skretik
13. zář 2018

Me porad boli menstruacne podbrisek :(, dr. vcera rikal, ze pichani a tlaceni ok, ale tohle je asi drazdiva deloha a ze mam odpocivat, ale magnezium je pry zbytecny, tak ja fakt nevim, mam zkusit nasadit sama, co myslite? kontroloval me vnitrnim UTZ a vsechno je tam pry pevne a v poradku

jessulka
13. zář 2018

@dominika963852 To jsem ráda, že se ti líbí. Oni těch balíčků ubytování nabízejí víc. My jsme brali ten romantický, že se to víc hodí k té svatbě. Oni si pak dokoupili další balíček a ten už byl jiný. Ale jsou tam strašně spokojení, prý tuny jídla a celkově ten hotel je prý moc hezký a útulný. Relax jak se patří. No a ty výlety po okolí si nemůžou vynachválit. Byli se podívat ve Velkých Losinách v papírně, kde se vyrábí ruční papír a v termálních bazénech jako jsem byla před 14ti dny s Verunkou, byli na Pradědu a dnes se chystají na přečerpávající vodní elektrárnu Dlouhé stráně. Já uvažuju, že tam koupím poukaz pro mé rodiče k Ježíšku. Vezmou si s sebou lyže a můžou si zalyžovat na sjezdovkách bez front 🙂

arielka222
13. zář 2018

@skretik já tyhle menstruační bolesti měla u syna úplně celé tehu, ještě mi sedel k tomu na čipku to bolelo občas taky dost. Byla jsem kvůli tomu i 4 na pohotovosti. Všechno bylo v pořádku, prý to tak někdo má. Magnesko mi nepomahalo, hold to bolelo jak se to vše roztahovalo. Je to normální, takže se nestresuj 🙂 Je ale zajímavé ze teď u druhého tehu nemam bolesti vůbec žádné což si teda užívám, ale za to mám reflux a musím brát léky no.

jessulka
13. zář 2018

@skretik To je krásné nadšení z malého brášky. A kolik mezi nimi bude rozdíl? Kamarádka teď porodila holčičku a má starší dceru a té teď bylo 11 let. A má jí jako panenku.

dominika963852
13. zář 2018

@jessulka Je to parádní, oni rádi cestujou a ták tak by je to mohlo nadchnout 🙂

jessulka
13. zář 2018

Holky, já už se nemůžu dočkat příštího týdne, jak jste psaly, že vás většina jde toho 17.9. na screening. To se to tu bude plnit fotečkama mimísků. Akorát mne napadlo, co kdybychom si vytvořily nějakou excelovskou tabulku, abychom věděly, která je kolikátý týden, kdy má třeba termín porodu, jaké pohlaví čeká a třeba jméno mimíska. Co vy na to?

jessulka
13. zář 2018

@dominika963852 Jela bych s nimi hned. Zrovna jsem včera doma říkala příteli, že v létě jedeme zase tam. Já ty Jeseníky prostě zbožňuju.

skretik
13. zář 2018

@jessulka takze uz si priteli odpustila a mluvis s nim :D ?

@arielka222 kazdy mame neco porad, vid :D, no ja doufam, ze to brzy prejde, je to otravny a stresujici, ale nastesti to dr.peclive zkontroloval vcera a vse mi ukazal a vysvetlil, tak snad vazne muzu byt klidna

andelka
13. zář 2018

@skretik kolik je synovi? Mým je 6 a 8 a mladší se hrozně těší. Též skákal a radoval se a hned to volal na staršího.

arielka222
13. zář 2018

@skretik tojo porad něco. Ale jen fakt, že ty.bolesti byly dost stresujíc, kord pro prvorodicku. Teď už vím co od toho čekat aspoň 😀 ale i tak není tehotenstvi moje oblíbené obdobi, necítím se ve své kůži.

skretik
13. zář 2018

@jessulka @andelka rozdil bude bez 3mesicu 9let, syn ma rad male deti, ale uvidime.. vcera vymyslel, ze ja budu spat s nim a miminko bude spat samo, aby se to naucilo hned od zacatku :D

skretik
13. zář 2018

@arielka222 ja jsem sice druhorodicka, ale nepamatuju si, ze bych se synem mela nejake trable, jen na zacatku krece v brise (streva), ale uz je to dlouho. No ja bych uprimne nejradeji usnula a vzbudila se v unoru :D :D :D

andelka
13. zář 2018

@skretik to bude dobrý. Už bude dost velký,aby pochopil realitu 😀
Já mám TP 1.2. a v březnu bude mladšímu 7 a v květnu staršímu 9. A v červenci dceři 14.

skretik
13. zář 2018

@andelka to budou toho benjaminka pekne rozmazlovat :D

misak48
13. zář 2018

@jessulka myslím, že je to dobrý nápad 🙂

Strana