Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@skretik já jsem i zvědavá,jestli bude manžel vychovávat syna stejně v 35 jako v 22 dceru. Ale on to s dětmi umí,a je takový praktický,a důsledný..tak možná jo. Ale co říká že je rozhodně jiné,tak že teď se víc bojí. Hlavně o mě. Když cítí jak se Mimi v břiše hýbe,tak nechápe že do toho dobrovolně jdeme ( jako ženy). Že je to neskutečné a náročné.
@andelka Mne se taky Verunka ptá, jak se mi tam to miminko vejde. "A to jako maminko dýchá tvým pupíkem?" To jsou kolikrát otázky. Nebo když kaká a čůrá, tak kam. Někdy až žasnu. Nejvíc mne dostala tím, že se mne ptala, proč je hovínko hnědé, když jí různě barevný jídla. Nemělo by být teda duhové? 😀
@skretik Jo, že žije vím i angelsoundsem, ale nějaké té vady se bojím, srdce...
Jestli tě to obtěžuje, klidně nasaď, tím ničemu neublížíš, já beru kvůli brnění noh, doktorovi jsem říkala a o.k., tím si neublížíš, po 34tt se snad až nemá brát, ať děloha trénuje a když je ho moc, tak se prostě pos.. 😀
@skretik syn se narodil loni v září, takže to mám ještě v živé paměti. Jinak bych asi taky uz nevěděla 🙂 ale tohle druhe tehu je proti prvnímu úplná pohádka až na ten reflux mi nic není, takže jsem si třeba dovolila i tu dovcu letecky coz u prvního teda nepřipadalo vůbec v uvahu jak me vše bolelo.
@skretik Ty blaho tak radsi odpocivej jestli muzes? At se to uklidni..
@andelka Me vcera rostlo to bricho konecne :D Teda mam pocit.. Citila jsem zase tahani zevnitr do vsech stran, jako kdybych byla balon, ktery nekdo prifukuje. A i se me zda vetsi nez treba pred tydnem.. Tak je to dobry, asi skritek roste 🙂
@jessulka Jeseniky jsou uzasny! Taky je mam moc rada.. Driv sem tam jezdila na kolo, ale pritel ma chalupu v Novohradkach, takze uz se tam od te doby nebyla..
@jednaholkaa já necítím nic,mně roste tak nějak nepozorovaně. Vždycky jenom zjišťuju do čeho se nevlezu a divím se u zrcadla.
@arielka222 ja jsem letos letela 2x na dovcu :D , sice mi tam bylo desne zle, ale syn mel aspon zabavu a ja mohla jen lezet a pozorovat
@jednaholkaa moc nemuzu prave :(
@frndafrrr neboj vsechno bude v poradku, ja si porad myslim, ze to melo souvislost s tim padem, ze miminko je v poradku! Noha uz je uplne ok vlastne?
Holky a jakej to je pocit nebo jak by jste popsali že vás bolí čípek? Občas se mi stane že si nemůžu sednout protože mě bolí spodek(vůbec nevím jal bych to popsala) a trochu intimní věc. Na zácpu vůbec netrpím nastesti ale za to když jdu na velkou tak mě to příšerné bolí-celej spodek. Je to normální?Jak to máte vy ?
@skretik Ta tabulka 🙂 Aspon nejsem jedina 37 🙂) TP: 17.2., dneska 17+4, pohlavi nevime a bude to bud Vasik po tatinkovi nebo tajne holcici jmeno..ktere uz jsem tady sice jednou psala, ale jinak si ho nechavame pro sebe..
@skretik Děkuju, snad bude. 😊 Jo noha dobrá, dnes bych měla mít kontrolu a sundat ortézu, kterou jsem prakticky nenosila. 😂No lítám jak hadr na holi, ráno škola, babina, město, zachvilku škola, chlap dojede 14:30,dr 15km a do 16:00, no takzavolala jsem, že jsem nemocná, nemít půjčený berle dělám mrtvýho brouka. Nechám to na příští týden.
@jessulka Já jsem Klára/ 19+6/ TP 1.2. A nevím a nevím.
@jessulka Noo manžel Štěpánku nechce, je to kamarádova manželka a to prostě hned zavrhl 🙂 :D Ale začal malý říkat Šárinko, tak uvidíme jestli zůstaneme u Šárky, nebo ještě vybereme něco jinýho :D Mě přijde, že to pořád není ono :D Tak tomu nechávám čas a uvidíme, co vymyslíme 😀 U nás by byl kluk jasný, byl by to buď Petr po manželovi nebo Honzík :D
@jessulka Tak já jsem Michaela věk 32, dnes 18+5tt ,termín porodu 9.2 a méno jsme se jěste nedohodli ale mezi prvním výberem je Sebastian nebo Tobias uvidíme ješte...

@skretik No, spíš jen tam na půl huby, jak se říká 😀 Včera mne zas vytočil. Přijela jsem z práce a doma byl nedovřený kohoutek a kapala voda z kohoutku, svítilo se. Tak mu říkám, že voda a elektrika jsou drahé a že když odchází z bytu, tak to má všechno radši zkontrolovat. Jednou nechal i zaplou troubu, sice na málo stupňů, ale já myslela že mne raní. Doma bordel jak v tanku,nádobí se válelo po kuchyňsé lince, tak se ho ptám, jestli to tu jako čeká na mne, abych to po něm uklidila do myčky já, nebo to tu máme na parádu a smrdí to po celé místnosti místo vonné svíčky. Tak na mne koukal jak na debila, pak šel na záchod a přinesl mi vlhčené ubrousky a říká mi, že já taky nezavírám krabičku od vlhčených ubrousků, které pak vysychají. Já jsem normálně vybuchla smíchy a říkám mu, že je ale docela velký rozdíl mezi nezavřenými ubrouskami za 30,-Kč a kapající vodou z nedovřeného kohoutku a zbytečně rozsvíceným světlem v obýváku. Vím, že to jsou někdy prkotiny, ale voda a elektřina jsou drahé. On si to uvědomí na baráku, až mu přijde účet za vodu a elektriku a bude to takhle provozovat dál.