Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@frndafrrr to máš pravdu. Lepší teď než až bude ráno tma. On nakonec už v první chodil sám,když jsme se přestěhovali a ještě jsem neměla auto nebo bylo v opravě,tak jsme jeli busem,šla jsem s malým do školky a on šel do školy ( dál po chodníku a přejít jednosměrku). Tak to bylo v pohodě a byl pyšný že chodí sám. Kluci jsou zvyklí jezdit busem, naštěstí. Možná začneme trénovat,kdyby náhodou někdy to nešlo,třeba kdybych byla nemocná a muž v práci..
@frndafrrr Někdy se tomu také musím smát, co tam píšou
No mne se vlasy zhoršily. Dnes ráno jsem si je myla a takových co jich vypadlo. Až se mi chtělo brečet. A také se mi zjemnily řasy a přijdou mi ty oči nějaké vypelichané. Takže v poledne hned letím do lékárny pro těhu vitamíny.
Ahoj holky, včera jsem byla na cvíču a mimču se to asi moc nelíbilo. Vrtělo se tam, kopalo mne šíleně do břicha. Nebo že by cvičilo se mnou? 😂
@val333 No ono se prý říká a četla jsem, že když se čekají chlapečci, že ty chlupy víc rostou. Mne teda skoro vůbec. Oholila jsem se v pondělí a jestě nemám na noze ani tečku nového chlupu. Měla jsem to tak i u Verunky, tak to asi na tu holčičku fakt vypadá 🙏
@skretik No zněl děsně chlapácky a pyšně do telefonu. 😂Tak třeba se aspoň tobě poštěstí.
@jessulka No je to legrace, hlavně, že minulý týden, že žlutý meloun a teďka banán, snad ti vitamíny zaberou, já po těh. s klukama depiluju bradu, takže až budu stará a nesoudná, tak že mě bude kozlík z receptáře. 🙏😂Ale vždy mi v těh. zmizí alergie na kovy.
@andelka Tak pak dej vědět jak to jde, jestli ses odhodlala, sama na sebe jsem zvědavá. 🙂 Mě se s mojí obvyklou pneu a tunikama zatím daří těh. tajit, nebo si to aspoň myslím.🤔 Vylézt ven večer bylo by to horší, to ten pupek jinak vypadá.
@val333 To je boží, takový boulení. 😃
@jenssy mě teda na každé poradně p.dr.kontroluje čípek jestli se neotvírám
@jessulka hezká fotka 😊 a pěkné bříško teda už
@frndafrrr taky by mě zajímalo kde na to chodí 😁😁
@mattonimeloun tak to asi s těma klukama sedí 😀... Tak jen doufám, že to po porodu sléze 😁...
@val333 to doufám 😊
@mattonimeloun Díky, ale to je fotka z předešlého těhu. Dala jsem ji sem proto, aby se vidělo, že i některé maminky neubývají v těhotenství s holčičkami na kráse.
@jessulka jej aha promiň,dočítala jsem narychlo 😊 nestíhám.
@val333 Já když si lehnu na záda, tak to miminku nedělá dobře. Ale žádnou takovou bouli jsem tedy ještě nezpozorovala. Zkusím to dnes večer 🙂
Holky, dnes mne normálně vzbudilo moje chrápání. Pořád trpím těhotenskou rýmou, kýchám jak magor třeba i v noci. Ale to chrápání to je mazec 😀

@frndafrrr :D :D :D to mel jiste velkou radost :D :D :D