icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

andelka
14. zář 2018

@misak48 jo, těhotenská rýma je, docela běžná.
Mně stačí co mám tu normální,a chrápu taky. A v noci už nevím jak si lehnout. A když se vzbudím tak musím na wc.

1nelinka
14. zář 2018

@jessulka naprosto souhlasim me to s miunkou fakt sluselo a vsichni mi porad rikaly ze je to jasnej kluk..ze mi to slusi a mam mini brisko=jasnej kluk😂😂

skretik
14. zář 2018

@jessulka
@misak48 ja psikam taky porad, hlavne v praci, si ze me delaji srandu, ze mam alergii na praci :D

val333
14. zář 2018

@jessulka já si vždycky na záda lehnu chvilku ráno a večer, protože se malej začne mrskat a já cítím kopanecky 😁... A občas se právě nátlak i do právě strany a je z toho taková boule...

mattonimeloun
14. zář 2018

Jo těhotenská rýma ? Taky jsem nevěděla. Od začátku pořád posmrkávám taky , už jsem myslela že jsem dostala na něco alergii .
Já můžu ležet jen na levém boku 😕 na zádech už nic moc,a na pravém se mi nějak špatně dýchá .
Fajne a kde je do února že 😁

frndafrrr
14. zář 2018

Děvčátka Kašpárek má na víkend slevu 20%, kdyby se někimu hodilo. 🙂

ajdamajda
14. zář 2018

Tak ja uz kontroluji malou. Natahla jsem si neco v okoli delohy, kdyz jsem prudce vstavala, nic prijemneho. Kazdopadne 137-142 tepu za minutu

ajdamajda
14. zář 2018

@skretik Neberou krasu 😀 vypadam lip nez predtim s ocekavanim syna 😀

basice
14. zář 2018

@andelka
@frndafrrr když se narodil syn, tak byla dcera take ve 2.třídě a od ledna začala chodit do školy sama a jsem za to ráda. Nedovedu si představit, že bych s prckem každé ráno chodila s ní do školy.

jessulka
14. zář 2018

@ajdamajda Já si včera natáhla břišní sval při tom těhu cvičení. Ukrutná bolest, ale naštěstí to přešlo. Také jsem měla strach. Opatrujte se :-*

jessulka
14. zář 2018

@frndafrrr Jéééé super, něco určo objednám 🙂 Ale co? No snad něco najdu 😀

basice
14. zář 2018

@jessulka u obou dětí jsem brala vitamíny a oba to byli byli menší. Takže u nás to zrovna neplatilo a myslím, že je to individuální.

frndafrrr
14. zář 2018

@jessulka no na potvoru tam nemají ten monitor dechu co chci, ale zase babysensse 5 vyjde s tou slevou z 2770, na 2150.. Mají tam i tu vaničku cos o ní psala s pultem na přebalování na koleckach, za 3000, při těch 20% vyjde na 2400, no premyslim, bádám, u těch větších věcí se to vyplatí, ale zase jsem to chtěla koupit až po pondělním screeningu...🤔

arielka222
14. zář 2018

@frndafrrr za mě je teda vanicka na kolečkách úplná zbytečnost a docela drahé a to se přiznám ze sem malému koupila fakt každou blbost 😂😂 Mě se nejlépe miminko koupalo na klasickém lehátku za 100kc ve vaně 🙂 a nebo male vaničce klasicky na zemi. A za ten monitor dechu to je super cena v té slevě! To bych brala 🙂

frndafrrr
14. zář 2018

@arielka222 Já tu vaničku kupovat neplánuju, psali jsme o tom nedávno kdo v čem a myslím, že ji jessulka chtěla, kvůli zádům, proto jí to píšu, u toho monitoru uvidím přes víkend, radši bych Nanny.

jessulka
14. zář 2018

@frndafrrr Jsi zlatá, moc děkuju. Já kouknu, ale přijde mi to teda i tak dost peněz. Já vaničku mám a tak možná k ní dokoupím jen ten stojan. A ten se dá pořídit levněji.

zuzekk
14. zář 2018

Ahoj holky a boule! Do tabulky se ráda přidám, než jsem vše dočetla už je mail zalistovan, mohu poprosit znova? Včera jsme byli na kontrole, všechno v ideálních rozměrech a váze atd., lehounce nad průměrem. Mudr. konstatoval, že to bude živel, má vše kde má být, na 2. screening nás neposlal, jen předeslal cukrovku-vysetreni.
Mladej se mrská při křiku dětí ve škole, v tělocvičně tryskomyšil strašně, ptala jsem se, že mu to asi vadí, že? Prý ne - chce řádit a křičet taky. 😀 = živel je jistej... 😲

vilmic
14. zář 2018

@zuzekk Pošli mi svůj mail sem do zpráv prosím. Přidám tě.

val333
14. zář 2018

@zuzekk mám to asi úplně stejně! 😀... Dělám v družině a když dečka rvou, tak se malej může pominout 😀.... Kdybych cítila jenom kopanecky, tak dobrý....ale břicho mě vyloženě bolí tupou bolesti 🙄...

zuzekk
14. zář 2018

@vilmic sz mi nejde odeslat, ani z mobilu ani ntb, uvidíme, jestli se vzpamatuje. Dojde-li cca 8x, nezlob se! 😉

zuzekk
14. zář 2018

@val333 jako první školní den byl pro něj šok! 🙂 jezdil až do večera. Předtím takové jemné pohýbečky, od té doby se ozývá řádně. Ani nevím, jestli kdybych zůstala doma, se zase hýbat přestal 🙂 Tak ten tvůj bude taky asi společenský sportovec!

seveneye
14. zář 2018

@frndafrrr jsem si dnes zamluvila babysence 2 od paní z bazarku,neni nový, ale je s dokladem o čerstvé kontrolní kalibraci, ma dvě desky a cena 1000kc jevilo se mi to jako super kup tak snad jsem se neunahlila...

vilmic
Autor odpověď smazal
seveneye
14. zář 2018

Holky nemáte nahodou někdo zkušenosti s tehu šaty značky mama.licious?jdeme v říjnu na svatbu a já nemám co na sebe,normálni velikost mam S/M, ale to už asi neklapne,budu 24tt a tuším že budu jak valící se vorvaň🙂tento víkend jsou všude marianne slevy tak bych riskla levneji něco objednat,ale vaham nad velikosti M?L?

basice
14. zář 2018

@seveneye já jsem u syna kupovala monitor dechu Nanny také od jedné paní z bazarku. Monitor byl ještě přes rok v záruce, my ho používali cca 7 měsíců, takže jsem ho pak stále ještě v záruce prodávala. Dala jsem za něj 1200 Kč a za stejnou cenu jsem ho i prodávala. Takže uvidíme, zda i tentokrát budu mít štěstí na podobný kup 😏

frndafrrr
14. zář 2018

@seveneye ale to je krásná práce 😃 Já tak super cenu za zkontrolovaný monitor nenašla.. Do toho bych šla, zrovna projíždím bazárky a hledám nějaký v záruce pod 1500, jinak vezmu teď o víkendu Marianne ten z toho kasparku za 2200...
Jako věřím, že dát si poptávku na fcb skupinkách, tak seženu, ale zas bude každej vědět, že čekáme..., 😲🙄 Profláknout to?

jenssy
14. zář 2018

Holky, nezvažujete některá koupi kočárku TFK adventure? Nebo nemáte některá osobní zkušenost? Moc se nám líbí, má i ruční brzdu, takže je na inline či běhání jako dělaný 😉

tynazezu
14. zář 2018

@frndafrrr tak já dnes v rámci těch slev dostala ke stokke kočárku winter kit Zdarma, tak mám radost 🙂)

frndafrrr
14. zář 2018

@tynazezu To je krásná práce, taky jsem koukala jak vychází kočárky, ale ještě vyčkám. 🙂

vilmic
14. zář 2018

@frndafrrr Já se na FB rozhodně neprofláknu. Teda jestli náhodou je někdo ze známých ve skupině bgb donkey, tak tam pak jo, pač mám v úmyslu si tam koupit kočárek. Ale normálně ani náhodou. Bůh ví jestli tam dám nějaký avízo o narození dětí.

Strana