Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Jo těhotenská rýma ? Taky jsem nevěděla. Od začátku pořád posmrkávám taky , už jsem myslela že jsem dostala na něco alergii .
Já můžu ležet jen na levém boku 😕 na zádech už nic moc,a na pravém se mi nějak špatně dýchá .
Fajne a kde je do února že 😁
@jessulka no na potvoru tam nemají ten monitor dechu co chci, ale zase babysensse 5 vyjde s tou slevou z 2770, na 2150.. Mají tam i tu vaničku cos o ní psala s pultem na přebalování na koleckach, za 3000, při těch 20% vyjde na 2400, no premyslim, bádám, u těch větších věcí se to vyplatí, ale zase jsem to chtěla koupit až po pondělním screeningu...🤔
@frndafrrr za mě je teda vanicka na kolečkách úplná zbytečnost a docela drahé a to se přiznám ze sem malému koupila fakt každou blbost 😂😂 Mě se nejlépe miminko koupalo na klasickém lehátku za 100kc ve vaně 🙂 a nebo male vaničce klasicky na zemi. A za ten monitor dechu to je super cena v té slevě! To bych brala 🙂
@arielka222 Já tu vaničku kupovat neplánuju, psali jsme o tom nedávno kdo v čem a myslím, že ji jessulka chtěla, kvůli zádům, proto jí to píšu, u toho monitoru uvidím přes víkend, radši bych Nanny.
Ahoj holky a boule! Do tabulky se ráda přidám, než jsem vše dočetla už je mail zalistovan, mohu poprosit znova? Včera jsme byli na kontrole, všechno v ideálních rozměrech a váze atd., lehounce nad průměrem. Mudr. konstatoval, že to bude živel, má vše kde má být, na 2. screening nás neposlal, jen předeslal cukrovku-vysetreni.
Mladej se mrská při křiku dětí ve škole, v tělocvičně tryskomyšil strašně, ptala jsem se, že mu to asi vadí, že? Prý ne - chce řádit a křičet taky. 😀 = živel je jistej... 😲
Holky nemáte nahodou někdo zkušenosti s tehu šaty značky mama.licious?jdeme v říjnu na svatbu a já nemám co na sebe,normálni velikost mam S/M, ale to už asi neklapne,budu 24tt a tuším že budu jak valící se vorvaň🙂tento víkend jsou všude marianne slevy tak bych riskla levneji něco objednat,ale vaham nad velikosti M?L?
@seveneye já jsem u syna kupovala monitor dechu Nanny také od jedné paní z bazarku. Monitor byl ještě přes rok v záruce, my ho používali cca 7 měsíců, takže jsem ho pak stále ještě v záruce prodávala. Dala jsem za něj 1200 Kč a za stejnou cenu jsem ho i prodávala. Takže uvidíme, zda i tentokrát budu mít štěstí na podobný kup 😏
@seveneye ale to je krásná práce 😃 Já tak super cenu za zkontrolovaný monitor nenašla.. Do toho bych šla, zrovna projíždím bazárky a hledám nějaký v záruce pod 1500, jinak vezmu teď o víkendu Marianne ten z toho kasparku za 2200...
Jako věřím, že dát si poptávku na fcb skupinkách, tak seženu, ale zas bude každej vědět, že čekáme..., 😲🙄 Profláknout to?
Holky, nezvažujete některá koupi kočárku TFK adventure? Nebo nemáte některá osobní zkušenost? Moc se nám líbí, má i ruční brzdu, takže je na inline či běhání jako dělaný 😉

@misak48 jo, těhotenská rýma je, docela běžná.
Mně stačí co mám tu normální,a chrápu taky. A v noci už nevím jak si lehnout. A když se vzbudím tak musím na wc.