icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

vilmic
15. zář 2018

@smigli @jessulka @frndafrrr @mattonimeloun
Holky díky moc.. Jsem se zasmála. Doufám, že zítra už to bude dobrý. V pondělí jdem na ten screening, tak nechci, aby ten den měl ještě pachuť nějaký hádky. Hlavně teda úplně nesmyslný.

@frndafrrr Já si ještě dělám kafe v Mocca konvičce, mám takovej krásnej rituál. Udělám malýmu mlíko, sobě kávičku na sporáku, naliju do hrníčku, zaliju mlíkem a sednu ke stolu a malej chvíli kouká na pohádky. Bych mohla natočit reklamu na ranní pohodu, hrála by k tomu taková pěkná motivační hudba.. Jen dneska by se hudba zasekla při pohledu do lednice. :D :D :D

frndafrrr
15. zář 2018

@vilmic 😀 Snad to zítra bude růžovější, je pravda, že ráno se mi tahle prekérka stát nikdy nemůže, mladá UM bojkotuje od 11m. a jednou se stalo, že ráno mléko nebylo... To byl takové vyrvál, že si každej dává fakt majzla. 😂

zuzekk
15. zář 2018

@vilmic (jen mě napadlo, ti 2 co neberou telefon - asi se jim zrovna svěřuje manžel.. 😉 )
ad. jedno slovíčko - muž se mnou mluví dost slušně, ještě slušnějši se svou rodinou, naopak v práci se přizpůsobuje mužnému slovníku kolegů. A taky se tam často rozčiluje. Dneska jsem ho rozčilila já požadavkem ohledně jablek, vyprskl na mě: "...tyVole, teď s jabkama, sidělášprdel." Asi bych se měla urazit, nejsem přece žádný jeho chlapec v kanclu, ale vylítlo to z něj tak spontánně a upřímně, že jsem se musela smát ještě dobře půl hodiny 🙂

vilmic
15. zář 2018

@frndafrrr Já myslim, že už si taky dá pozor.. :D
@zuzekk :D :D To je dobrý, já právě myslim, že je super když si z takovejch situací člověk umí udělat legraci. U nás to dnes bohužel nevyšlo. A s těma dvouma je to skoro možný.. :D :D

vilmic
15. zář 2018

Když jsou ty dny marianne, tak mě napadlo.. Nakupujete už některá na Vánoce? Já si každý rok řikám, že začnu v září. Samozřejmě to nikdy nevyjde, ale teď už mám 2 dárky doma a docela dost na cestě. Chci to mít tentokrát opravdu připravený brzy, kdybych náhodou musela do nemocnice. Ten můj pablb (dneska mu líp neřeknu) by nekoupil ani obyčejnou tužku.

zuzekk
16. zář 2018

@vilmic jako neee, ale je fakt, že kdyby tohle bylo na něm, dárků se okolí nedočká..

michaelarei
16. zář 2018

@vilmic Jo minle jsme se s @jessulka bavili o Vánocích a dárkoch ..myslím si že, takhle je to mnohem lepší nakupovat a máš větší klid o Vánocích ,já už taky mám dva doma a postupně...

dominika963852
16. zář 2018

@renulkka my byli včera na svatbě a hluk nehoraznej a prcek nic, dojeli jsme domů a začal řádit 😁 taky jsem si myslela že hluk jo rozhýbe a prd.
Krásný fotky, určitě to muselo být náročný ale stálo to za to 😉

frndafrrr
16. zář 2018

@vilmic Neřeším, kdybych náhodou měla klidové, nebo skončila ve špitálu l, tak všechno za jeden den objednám z netu a kdyby bylo tak zle, že bych nemohla ani doma balit, tak to pošlu k máti at to rovnou nachysta. Ale věřím, že na Vánoce budi doma.

jessulka
16. zář 2018

@vilmic Nemám zkušenosti se dny Marianne. Kde seženu ty kupony se slevama? Platí to jen do dnes, že?

jessulka
16. zář 2018

@michaelarei Ja uz mám také objednané nějaké hračky 😉 Dokud jsou jeste za normální peníze.

vilmic
16. zář 2018

@jessulka Kupony jsou buď v časopisu (předpokládám Marianne), nebo je aplikace v telefonu, kde je máš za stejnou cenu, což je myslim 110. Já se přiznám, že jsem je nakonec nekupovala, pač jsem myslela že to nevyužiju. Ale pak přeci jen díky koníkovi jsem využila pár těch internetových (ty jsou univerzální) jako je Lindex, Manufaktura, Albatros Media a Baťu. Když už jsem byla v tom nakupování, tak jsem ještě objednala Kusmi tea pro tchýni a ještě nějaký dárky.
@frndafrrr Já si vůbec nedokážu představit jak na tom na podzim budu. I kdyby všechno drželo pohromadě, tak bych řekla, že stejně už budu nemožná - když se vidim teď.

frndafrrr
16. zář 2018

@vilmic Já si o svém nasazení taky nedělám žádné iluze, ale určitě to nebude tak náročné jako s dvojkami, pokud tedy nebudou komplikace, navíc, když to dneska dovezou až pod čumák... S úklidem chlap pomůže, cukroví objednám, s malým uděláme jen pár plechů lineckého tradičně, aby si to užil a má ho rád, jinak pohádky, stromeček salát... Navíc jsme to začali dělat tak, že i babičky tety pošlou vše k nám, takže toho nekupuj tolik, za ta léta se toho hrozně nashromáždí a dost nakupují průběžně. Se švagrovýma jsem se předloni domluvila(malá byla prcek na nákupy) , že ony koupí svým dětem něco od nás, já zase naším od nich, tak člověk vybere co chce a nemusí to hrozit.

vilmic
16. zář 2018

@frndafrrr A jak ti dneska je?

vilmic
16. zář 2018

Tááák super, konečně jsem to rozsekla s teplýma overalama. Pořád koukám po bazárcích a prostě nic, co by mě zaujalo. Teď jsem měla 30 % slevu na H&M, tak jsem jim vzala tyhle. Libí se mi, že jsou uni, takže mě klidně můžou děti překvapit s pohlavím. Chci koupit hodně teplý fusaky, takže myslim, že teplejší kombinézy potřebovat nebudem. Teď jsem s tím doplněním výbavičky zase trošku hnula, takže už mi chybí jen Emitex zavinovačka do autosedačky, autosedačka, fusaky a kočár. A to všechno si nechám tak na 30. tt.

jednaholkaa
16. zář 2018

@vilmic Ty jsou pekny! Ja jsem dostala od kamaradky fusak. Takze myslis, ze kdyz bych koupila neco taloveho tak to do fusaku staci a kombinezu vlastne nepotrebuju?
Jinak my jsme si zas koupili v sobotu rano mimo jinych veci i pomazanku k snidani a pritel ji sam celou snedl a na me nic nezbylo 🙂)

vilmic
16. zář 2018

@jednaholkaa To je teda pěknej darebák, to by mě vytočilo podobně jako to mlíko. :D Ale asi o trošku míň.
Já jsem na syna měla fusak od Stokke a ten byl snad na Sibiř, takže jsem mu do něj dávala buď takový podobný overaly z Lidlu a nebo jen bundičku (spíš teplejší mikinku). Záleží jakej fusak je, ale pokud ti připadá hodně teplej, tak s tímhle by sis měla vystačit. Pokud ten overálek nebude úplně na knap, tak se dá ještě krásně vrstvit pod (body s dlouhým, mikinka). Já vzala 56, ad1 nepočítám, že budou dvojky obrovský, ad2 hmko má spíš větší věci.

skretik
16. zář 2018

@vilmic kde si sehnala slevu 20%, ja tam taky vybrala,ale bez te slevy se mi to brat nechce 🙈

vilmic
16. zář 2018

@skretik Zaznamenala jsi to šílenství kolem mikin za 10,-- ?? Já je pro zajímavost taky objednala a přišel omluvnej email, že za 10 kč nic nebude, ale dali slevu 30% na další nákup a dopravu zdarma. Ale neboj, tyhle se určitě jen tak nevyprodaj a oni zase brzy dají nějakou slevu na online nákupy.

skretik
16. zář 2018

@vilmic tak to jsem nezaznamenala, skoda :/, nutne potrebuju tohle

jednaholkaa
16. zář 2018

@vilmic Jo jasny, diky! Kouknu na ten fusak, moc jsem ho jeste neprohlizela. Taky si myslim ze je lepsi obecne vrstvit obleceni..
Jo, 4 housky pro nej a 1 jedna pro me. Tu housku me schoval ale co si na ni dam uz ho nenapadlo, bylo to spis vtipny 🙂)

arielka222
16. zář 2018

@vilmic já mám tyhle plyšové overalky z HM a jsou fakt pecka. Doporucuju. Vetsinu veci mam z Hm a jsem hrozne spokojena. Vzdy mu toho nakoupím hafo ve slevách s dopravou zdarma 🙂 ty overaly mám dvoje a v zimě jsem davala syna do fusaku jen v těch overalech. Fusak mám Elodie Details a je dost teplý takže to stačilo a ted u mimi to udělám stejně 🙂

vilmic
16. zář 2018

@arielka222 To ráda čtu, protože taky plánuju fusaky od ED. Jako cena mi teda přijde úplně šílená, ale mě se nic jinýho prostě nelíbí. Nebo když už, tak abych na příští zimu kupovala větší a to taky nechci. Takže holt investuju a pak prodám. Jsem v tý šílený skupině na FB a když vidim za kolik se pak ještě prodávají jetý, tak mě to trošku uklidňuje.

basice
16. zář 2018

@skretik takhle mikinka je super. Mám koupeno teď na malou v růžové, kupovala jsem na Vinted a paní ji tam prodávala jako novou za 50 Kč +poštovné. No nekup to! Jinak syn má podobnou v šedé a jsem s ní moc spokojená. Už máme asi ve třetí velikosti.

skretik
16. zář 2018

@basice tam super, budu sledovat slevy a koupim nebo kouknu na bazarek 🙂

@vilmic jaka je u vas dnes nalada 🙂, uz dobry? vcera asi nejaky erupce na slunci, ten nas chlap nam dal vcera taky zabrat (kvuli detskemu fotbalu 🙈 ), nekdy si rikam, ze by mi s detma bez nej bylo vazne lip 🙄, nastesti si pak uvedomil, ze prepiskl a odpo byl hodnej, jsme ho porazili se synem v Minigolfu a byl klid :D :D :D

frndafrrr
16. zář 2018

@vilmic Děkuji za optání fajn, vlastně jsme se ještě nezastavila. 😀 Co atmoska doma? Kombinézy jsou nádherné, chystám se úplně na tu samou podle pohlaví, ségra dělá v Hm, takže s její slevou 25%, mám ji v merku už dyl, ale čekám nato pohlaví.
Kdybych se holky dnes už neobjevila, (beztak se ovšem objevím 😀) tak zítra na screeningu, ať je vše o. k., vím, že je nás na zítra dost, tak ať nám to dobře dopadne. 🍀

arielka222
16. zář 2018

@vilmic ten fusak stal tuším 3800 Kč ale vychytala jsem na Ondalek slevu 20% tak se to docela dalo. Ale on je fakt super teplý a vydrží dlouho, letos mám v planu ho použít do sanek 🙂 a nehledě na to, že jsou fakt krásný 🙂

misak48
16. zář 2018

@vilmic já když byla tuhle v HM, tak jsem měla v ruce tenhle plyšový overal, ale v tmavě hnědé. Strašně se mi líbil, ale 600,- mi prostě přišlo moc. Tak jsem říkala, že počkám, kdyby se třeba nějaká sleva nebo tak objevilo casem...

vilmic
16. zář 2018

@misak48 No mně se i těch 420 zdá dost, ale budiž. Plán byl koupit něco kolem dvou stovek na bazárku, ale prostě se mi nic nelíbilo a ještě trošku problém sehnat dva podobný. Snad to pak ještě nějak prodám. Ikdyž jak se znám, tak na to nebudu mít nervy a beztak je někomu dám.

@frndafrrr @skretik U nás už pohoda, já neumim dělat dlouho naštvanou a on se přišel omluvit, takže dobrý. 🙂

frndafrrr
16. zář 2018

Tak jsem poslala chlapa pro mamavit, měl cestu okolo a došel, že mamavit neměli a dala mu superfolin, že je to to samé. Zobala jsem si a pak čtu, že při snažení a do UK. 12 tt, ale sezobat to můžu ne? Co myslíte, vyhodit je mi to líto.

Strana