icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

seveneye
16. zář 2018

Holky ahoj koukám že nákupy se rozjely v plným proudu😀u nás bylo oproti vcerejsku nádherne tak jsme se s chlapem sebrali a hura ven do přírody.

seveneye
16. zář 2018

@frndafrrr ahoj jako zamena na umrení to určitě nebude😉mrkni na složení a zběžně porovnej cim se to liší,já akorát vim ve,zeve 2.trimestru má byt zajištěn příjem DHA mozek,nervy a zrak...

misak48
16. zář 2018

@frndafrrr on je totiž superfolin 1 a 2... Liší se složením, od toho 12 týdne se pak přechází na 2, kde je min listovky, ale víc těch dalších látek... Ale ublížit ti to určitě nemůže, ani ta 1 🙂

frndafrrr
16. zář 2018

@seveneye Díky, taky si myslím,mrknu.🙂 Asi koupím i něco 2jkového a budu střídat.
@misak48 Díky on to není superfolin, jsem se upsala, ale nějaký pregnyfolin, kys. Listové je tam jen 400mg, mrknu nato, asi koupím něco 2jkového a budu střídat. Mamavit je právě jeden na celé těh, tak jsem ho neupozornila, ale dušuje se, že říkal 5měs. 😀

seveneye
16. zář 2018

@frndafrrr no mě minule paní lékárnice uváděla že chytré miminko baleni 30tbl.a30kapsli je dávka na 2mesice a samozřejmě že není,kdybych nebyla v obraze tak mě zmátla...

seveneye
16. zář 2018

@frndafrrr co ten monitor,už definitivne objednáno?

frndafrrr
16. zář 2018

@seveneye Jj, včera jsem objednala ten babysense 7, jen mají teda dodací doby delší kvůli těm dnům Marianne, tak uvidím kdy příjde, (beztak až nebudu doma), ale času dost, že.. . 😃 Ty si definitivně rozhodnutá vzít ten zamluvený? To by byla škoda propásnout..

seveneye
16. zář 2018

@frndafrrr jj uz je i zaplacený🙂

frndafrrr
16. zář 2018

@seveneye Tak ještě ty prcky a Ježíška - ten mi dluží pořádnej kočárek, jak jsem dnes opravila manžela, když věštil sušičku, aby ji nedonesl jemu.. 😂

seveneye
16. zář 2018

@frndafrrr no přemýšlela jsem co by stálo teď s tou slevou ještě kde koupit,ale nakonec asi ještě vyckam.pocitam ze i Ježíšek od rodiny bude letos nadělovat hlavně pro prcka a hlavně jeste nemám skoro nic pevne vybranýho...

val333
16. zář 2018

Holky, musím dnes učinit přiznání! Sprasila jsem se čínskou polívkou! 😀😂

renulkka
16. zář 2018

Holky, nemáte někdo kódy ke dni marianne? Potřebovala bych na Etu e-shop :( Aplikace se mi nechce nainstalovat a časopis nemám :( Pošlu na oplátku srdíčka ❤️

andelka
16. zář 2018

@val333 já mám někdy hroznou chuť na nudle v sáčku. Ale zatím jsem odolala. Čemu ale občas neodolám je cheesburger.

seveneye
16. zář 2018

@val333 tak pro jednou se nic nestane...my dnes opet vecereli bedle na kmíne:Odoufam,ze teď bude od nich chvíli pauza.

renulkka
16. zář 2018

@seveneye My měli bedle na řízek dnes na oběd :D No dlouho jsem si tak nepošmákla :D

seveneye
16. zář 2018

@renulkka dobrota ze!celý leto nic a teď takový hody,byli jsme včera jen tak se psem a všech šest kousku prakticky na jednom místě,takze bylo dohoubareno prakticky okamzite😀

seveneye
16. zář 2018

@renulkka jo jinak dohledala jsem ti ten kód na netu,tak snad bude fungovat ETADM2018

renulkka
16. zář 2018

@seveneye Přesně tak, chlap jel z práce na kole a jen vešel na kraj lesa a prý všude bedle, tak jsme měli bedlí snad 20, víc se mu do tašky nevlezlo 😂 Ale půlku jsme šoupli tchánovcům výměnou za mošt :D Byla to pyramida na talíři, že by to bylo pro půl vesnice :D

renulkka
16. zář 2018

@seveneye Děkuju moc, jsi zlatá, ale už mi jedna paní poslala, tak už je pekárna objednaná 😊

seveneye
16. zář 2018

@renulkka takze ok😀

dominika963852
17. zář 2018

Tak jsem nachlazená 🙄 , bolest v krku,ryma, hlava no šílený. Ráno jsem byla v lékárně a říkám něco pro těhotných na krk, jojo Strepsils mi dal, doma v pribalaku čtu že těhotný to nesmí, tak to jdu vrátit, ok děda lékárnik v pohodě, tak že mi dá tantum verde, musel si vyndat pribalak aby jsme se dozvěděli, že to těhotný taky nemůžou. Tak mi vrátil peníze a dojdu si do nemocniční lékárny.
Hrůza, člověk jim důvěřuje a stejně ví prd.

misak48
17. zář 2018

Holky tak screening ukázkový a čekáme zdravou holčičku 🙂

mattonimeloun
17. zář 2018

Jo tak jsem se vzbudila včera já 😕
Taky se chystám do lékárny , takže dík za upozornění 😊 raději si to zkontroluji hned ať s tím potom neběžím zpátky 😊

mattonimeloun
17. zář 2018

@misak48 hezká zpráva hned po ránu , gratuluji k holčičce 😊

misak48
17. zář 2018

@mattonimeloun doporučuju Septilen 🙂 v těhotenství se může a mě teda osobně skvělé zabírá 🙂

misak48
17. zář 2018

@vilmic jinak tentokrát nás vyšetřoval MUDr. Šimák, je dnes na vyšetřovně 1 🙂 a na rozdíl od té odtažité doktorky na prvním screeningu byl úplně skvělej. Prý: "no a ještě koukneme tady na tu druhou ruku. Teda, to je ale rychlé mimino 😀" Naše holčička je zřejmě pěkná potvora už od začátku, moc s ním spolupracovat nechtěla 😀

jessulka
17. zář 2018

@misak48 Velká gratulace k úspěšnému screeningu. Ať se té malé cácorce stále daří a je u tebe spokojená. Máš fotečku?

dominika963852
17. zář 2018

@misak48 já po něm ten Septilen chtěla ale vůbec mě neposlouchal.
Gratuluji moc 😉

jessulka
17. zář 2018

@dominika963852 Na mne taky něco leze, tak jsem nasadila Septilen a cucám k tomu Müllerovi pastilky s islandským lišejníkem a vitamínem C (jsou moc dobré).
Holky, chtěla jsem se zeptat, smí se v těhu med? Mne vyděsila moje kamarádka, která mi říkala, že se med nesmí. Nevím proč by se nemohl?

dominika963852
17. zář 2018

@jessulka Já to chytla určitě od prcka.
Med si dávám normálně do caje. Prý se nesmí šalvěj třeba a zázvor jen s mírou.
😉
Co šatičky vůbec? 😊

Strana