Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@seveneye Díky, taky si myslím,mrknu.🙂 Asi koupím i něco 2jkového a budu střídat.
@misak48 Díky on to není superfolin, jsem se upsala, ale nějaký pregnyfolin, kys. Listové je tam jen 400mg, mrknu nato, asi koupím něco 2jkového a budu střídat. Mamavit je právě jeden na celé těh, tak jsem ho neupozornila, ale dušuje se, že říkal 5měs. 😀
Holky, musím dnes učinit přiznání! Sprasila jsem se čínskou polívkou! 😀😂
Holky, nemáte někdo kódy ke dni marianne? Potřebovala bych na Etu e-shop :( Aplikace se mi nechce nainstalovat a časopis nemám :( Pošlu na oplátku srdíčka ❤️
Tak jsem nachlazená 🙄 , bolest v krku,ryma, hlava no šílený. Ráno jsem byla v lékárně a říkám něco pro těhotných na krk, jojo Strepsils mi dal, doma v pribalaku čtu že těhotný to nesmí, tak to jdu vrátit, ok děda lékárnik v pohodě, tak že mi dá tantum verde, musel si vyndat pribalak aby jsme se dozvěděli, že to těhotný taky nemůžou. Tak mi vrátil peníze a dojdu si do nemocniční lékárny.
Hrůza, člověk jim důvěřuje a stejně ví prd.
Holky tak screening ukázkový a čekáme zdravou holčičku 🙂
Jo tak jsem se vzbudila včera já 😕
Taky se chystám do lékárny , takže dík za upozornění 😊 raději si to zkontroluji hned ať s tím potom neběžím zpátky 😊
@misak48 hezká zpráva hned po ránu , gratuluji k holčičce 😊
@mattonimeloun doporučuju Septilen 🙂 v těhotenství se může a mě teda osobně skvělé zabírá 🙂
@vilmic jinak tentokrát nás vyšetřoval MUDr. Šimák, je dnes na vyšetřovně 1 🙂 a na rozdíl od té odtažité doktorky na prvním screeningu byl úplně skvělej. Prý: "no a ještě koukneme tady na tu druhou ruku. Teda, to je ale rychlé mimino 😀" Naše holčička je zřejmě pěkná potvora už od začátku, moc s ním spolupracovat nechtěla 😀
@misak48 já po něm ten Septilen chtěla ale vůbec mě neposlouchal.
Gratuluji moc 😉
@dominika963852 Na mne taky něco leze, tak jsem nasadila Septilen a cucám k tomu Müllerovi pastilky s islandským lišejníkem a vitamínem C (jsou moc dobré).
Holky, chtěla jsem se zeptat, smí se v těhu med? Mne vyděsila moje kamarádka, která mi říkala, že se med nesmí. Nevím proč by se nemohl?
@jessulka Já to chytla určitě od prcka.
Med si dávám normálně do caje. Prý se nesmí šalvěj třeba a zázvor jen s mírou.
😉
Co šatičky vůbec? 😊

Holky ahoj koukám že nákupy se rozjely v plným proudu😀u nás bylo oproti vcerejsku nádherne tak jsme se s chlapem sebrali a hura ven do přírody.