Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@dominika963852 @skretik to byla 🙂)
@beruska125
@smigli
@jessulka děkuji holky. Zítra koupím ty brusinky. Jinak jak sem teď hodně pila tak už je to lepší. Ale musím na to hold dávat pozor.
@vilmic Ahojky, myslím na tebe celý den, asi odpočíváš že , to je dobře. Doufám,že jsi to dnes zvládla v pořádku 😉
@dominika963852 Ahoj, děkuju za optání. Jenom ležím, nechci nic riskovat. Zítra se taky ani nehnu. V pátek a v sobotu máme ty svatby, tak snad už je to dost daleko od toho odběru a nic se nepokazí.
Odběr brali od obou miminek, přes dva vpichy, aby v případě infekce nenakazili to zdravé. Bylo to nepříjemný, ale spíš asi ten pocit, že mi píchají do těhotenskýho břicha. Zatim se cítím docela dobře, nic mě nebolí, břicho netvrdne. Dr. řikal, že to probíhalo ukázkově, že žádný komplikace neočekává.
@vilmic Jojo jen lež, to je nejlepší,ještě když máš dva vpichy tybrďo. U prvního syna jsem měla děsný strach taky z toho, že mi píchají do břicha,takže tě chápu. Budu doufám a očekávat jen samé dobré zprávy 😉 .
@dominika963852 ja chciiiii 😍😍😍, posles prosim odkaz
@frndafrrr dekuju moc,jsi Poklad
@dominika963852 dekuju moc moc moc 😘
@skretik není vůbec zač 😇
@smigli ahoj moc pěkný věcičky, taky se budu muset kouknout detailněji, jinak zkušenosti s obchodem dobrý? někdo právě hodně chválí, ale slyšela jsem i jiné reakce, každopádně za ty ceny se to dá risknout v první várce, počkat na kvalitu toho co dorazí a případně doobjednat že...
Kdybyste nekdo chtel https://www.vinted.cz/deti/miminka-chlapecek/23... , je to nadherny, ale pro me brat 50-56 je nesmysl, asi nebudu mit uplne male mimi
@skretik Pekny! Na Vinted je fakt plno peknejch veci 🙂 Ja bych tuhle velikost i vzala ale jeste cekam co me kdo z kamaradek da, abych to nekupovala zbytecne. Videla jsem tam pekny kombinezky i za stovku a tak..
Dnesni 20.tyden zac.v patek
Nahore uz mam 3 kila. No ale spis kdyz nemam ruku pod brichem, vypadam tluste. Ani jedno tehotenstvi jsem nemela takovy ten hezky pupik kdy se nerozsiruje hrudnik. Me se automaticky rozsiri hrudnik - obvod, takze nedopinam podprsenky (mam 70, ted 75 a uz nemuzu v podprde dychat)
@ajdamajda Máš moc pěkný pupík! 😍 Mě se zas stěhuje miminko do zadku 😂 Takže asi to vážně bude ta holčička, co říkali na prvním screeningu :D Měla jsem to u obou holek :D Bříško teď se trochu přibrzdilo, ale za to zadek roste ohromnou rychlostí 🙂 Připadá mi bříško pořád stejný, ale asi trošku roste, protože kalhotky vyřazuji ve velkým :D
Jezis holky ja vam tak dekuju za ty fotky :D , ja mela depku z meho bricha, ale jsem na tom jako vy, takze vidim, ze to je asi normalni :D

@ajdamajda Tak to do SZ samozřejmě nahrát nejde...
https://frndafrrr.rajce.idnes.cz/Obleceni_po_Ad...