icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

arielka222
28. čer 2018

@ajdamajda tyjo já si teda alternativní porod ani ambulantní neumím moc představit. Rodila sem 21 hodin bohuzel sem měla slabé kontrakce takže mi museli naprat oxytocit jinak bych snad normálně neporodila a když malému začalo padat srdicko tak jsme byla fakt šťastná v péči lékařů. Ale já jim teda věřím, oni ví co mají dělat když se něco posere. ALe upřímně v porodnici na šestinedělí sem probrečela, hrozně mě obtěžovalo to vážení a stresovalo ze nemam mliko a tím pádem malý nepribira a v noci ho budit co 2 hodiny mi bylo proti srsti. Nechápu proč mám budit spící miminko však když má hlad se vzbudí samo ne? No a mliko se mi spustilo až doma, když ze me opadl stres z porodnice. Něco na tom asi bude jít hned domu po porodu do klidu.

ajdamajda
28. čer 2018

@andelka Moc slozite to nebylo. Jen jsem pak pro Rl jela na matriku.

Ja se spis zacala o vice zajimat az pri druhem tehu,chtela jsem moc rodit VBAC a zpracovat strachy. Vlastne to bylo fajn. Hodne jsem se naucila.
Casem bych si chtela udelat diky tomu vsemu kurz laktacni poradkyne a duly. Puvodne jsem sla prava/policie a to me nebavilo, pak finance/marketing a to me nenaplnovalo vubec i kdyz je fakt ze podnikani nejakou dobu ano. 😀

ajdamajda
28. čer 2018

@arielka222 Nekdy to je samozrejme lepsi.

Me ozvy padaly u syna taky ale jen proto ze me nutili lezet na zadech a drzeli mi nasilim nohy i proti vuli, pak to slo blbe merit. A nejvetsi pkdraz byl nastrih ktery potreba nebyl...ale proste lekarka to potrebovala mit rychle z krku. Jsme s Petrou Aisou Rebelkou (z prav matek a deti z fb sk.) resily stiznost za cele vedeni porodu, to byla negat.zk.v porodnici a ja tenkrat nesehnala svou Pa nebo dulu (doba prazdnin a dovolenych).

Na predporod doma a poporodu doma ale vzpominam moc hezky.

Jo i kdyz me strasili ze umru, vykrvacim..dodnes tu strasim. Ale to je prave to - ja poznam podvedome kdy je zle a kdy bububu.

Kdyz v 1.tehu bylo neco spatne a rikala jsem to 2x, nikdo v Podoli me neposlouchal. Jenze mam proste vnitrni radar. Nikdy jsem se nespletla ani v pripade nemoci kluku. To je neco ceho si vazim. Ale taky poznam na cloveku (lekari) kdy opravdu je neco co neni v poradku a citim z nej uprimnost. To je pak fajn.

Hodne ale vim diky studiu. A praxi. Takze se jen tak obalamutit nedam. Jeste mi chybi akorat papir s titulem abych mela nejaky "respekt" od protistrany.

Jak rikam..spis jsem se spalila co se lekaru tyce.
Ale zase mi to vynahrazuji pediatricky. Mame uzasnou lekarku ktera je podle meho gusta.

andelka
28. čer 2018

@ajdamajda tak pro RL jsme jeli na matriku taky. Spíš jde o to že během těch 72 h se dělá hodně vyšetření,u nás i utz rodičky,zda je děloha čistá a tak,a k pediatre se chodí až po pár dnech. A bez toho by si měl asi všechno člověk vyřídit sám?

frndafrrr
28. čer 2018

@ajdamajda Tak další odpovědi (spíš než ta na mou otázku) mě utvrzují v tom, že tvé názory asi nepochopím. Což je samozřejmě můj problém....

fiedlermonika
28. čer 2018

Ach jo dnes pro změnu špinění, říkám si proč u mě nemůže jít něco fakt hladce a bez problémů

misak48
28. čer 2018

@ajdamajda já souhlasím s @frndafrrr, mám tak odlišný postoj, že tvé názory taky nedokážu pochopit (asi to je trochu způsobené i tím, že jsem že zdravotnické rodiny). Ale strašně obdivuju, že si dokážeš stát za svým a jít "proti proudu" podle svého přesvědčení. Přestože pochopit to asi nikdy nedokážu, což je ale přesně jak pise frndafrrr můj problém 🙂

jednaholkaa
28. čer 2018

@fiedlermonika Jaj, tak pevne nervy! At to brzo prejde. Snad to je jenom minimalni? Ja mam zitra prvni utz, a uz aby to bylo za mnou, chci vedet na cem jsem..

misak48
28. čer 2018

@jednaholkaa držím palce, aby to dobře dopadlo 🙂 kolik jsi tt?

renulkka
28. čer 2018

@jednaholkaa Já jdu zítra na druhý ult, tak doufám, že si tu pak ukážeme zítra fotky a budem mít dobré zprávy 🙂

jednaholkaa
28. čer 2018

@misak48 Dekuju! Zitra 6+5 a ovulace byla 14 DC, tak snad uz tam srdicko bude. Bojim, bojim..:/

ajdamajda
28. čer 2018

@frndafrrr Ne. Ja jsem proste takovy jiny tvor. Neni to standard v dnesni dobe jeste, takze to chapou pouze v rodine a par pratel, ti jsou uplne bez udivu a naopak vlastne predpokladaji... 🙂

spid
28. čer 2018

@jednaholkaa drzim palce! Urcite bude vse v poradku🤗

misak48
29. čer 2018

@jednaholkaa držím palce 🙂 já byla v 6+4 a hrozně mě uklidnilo, když už tam to srdíčko blikalo 🙂

kessy17
29. čer 2018

Holky moc vám všem držím palce, ať všechno dobře dopadne 👍
Mě se dnes rozjel potrat, takže jdu na revizi a zítra
snad konečně domů 😧

jessulka
29. čer 2018

@kessy17 To mne moc mrzí. Ať jsi brzy v pořádku.

jednaholkaa
29. čer 2018

@kessy17 Jezis :((( A jak to snasis? At si brzo v pohode! Ja z toho mam teda peknej strach. Hlavne ze ZT, ze prijdu na nejakou kontrolu a bude to bye bye.. Prikladam ten strach hormonum, protoze nejsem jinak nejak uzkostliva.

vilmic
29. čer 2018

Ahoj ahoj,
akorá jdu z kontroly. Dle MS 9+4. Jeden odpovídá 9+2 tt (2,7 cm) druhý 10+2 tt (3,2 cm). Ráno před kontrolou jsem byla na odběrech na 1. screening a jdu na něj 20.7.. Dostala jsem průkazku, takže už jsem oficiálně těhule. Dnes to oznámíme rodičům manžela a jsem si jistá, že s tchánem to sekne.😂😂

frndafrrr
29. čer 2018

@kessy17 To mě mrzí.Přeji ať si brzy fit a další těhotenství je bez problémů. 🌷🌹🍀

jednaholkaa
29. čer 2018

@vilmic Tak to je pekna urodicka!! :D skvely 🙂

renulkka
29. čer 2018

@vilmic Moc krásné, jen tak dál 🙂 Držte se 😍

renulkka
29. čer 2018

Holky, tak dneska jsem byla na kontrole 🙂 Přišla jsem o půl 8 a šla na řadu před 10 🙈 Šílený... Jinak na kontrole vše v pořádku 🙂 Miminko bylo, jen je menší, má cca půl cm 🙂 A hlavně máme srdíčko ❤️ 18.jsem objednaná do 1.poradny a dostanu průkazku 🙂 Tak snad to bzde pořád ok 🙂

arielka222
29. čer 2018

@renulkka tak to jdeš na kontrolu skoro jako já. Já jdu 20.7 a přijde mi to teda nekonečné čekání 🙂

andelka
29. čer 2018

@vilmic krásní. Mají to jak dvouposchoďovou postel.

basice
29. čer 2018

Ahoj holky, nějak to tu nestíhám vše pročítat, ale všem co mají úspěšnou kontrolu za sebou, tak moc gratuluji ❤️. Dostavily se těhotenské nevolnosti, takže je mě téměř celý špatně, naštěstí bez zvracení. Takže i nálada je pod psa, ale bohužel musím fungovat kvůli dětem i když je to náročné 😣.
Tak se holky opatrujte 😘

hanule8619
29. čer 2018

@arielka222 presne ja jdu 17.7. a taky bych nejak ten cas posunula

andelka
29. čer 2018

@renulkka
@arielka222
@hanule8619 já též 17.7. ráno,a mám pocit že to čekání nedám. Jenže předtím mám dovolenou já a další týden doktor.

hanule8619
29. čer 2018

@andelka jo ja si dala hned v 7:45 aspon tohle me uklidnuje

renulkka
29. čer 2018

@arielka222
@hanule8619
@andelka U nás má teď doktorka taky dovolenou 🙂 Ale i tak by mě objednala dýl 🙂 To poběží 10.týden tak se bude brát krev, dostanu průkazku a domluvím se na objednání screeningu 🙂 Ale holky, budou to hoodně dlouhý 2 týdny 😂 I když 13. má narozeniny druhá dcera, bude jí rok, tak budou oslavy doma u našich, tak snad to uteče 🙂

renulkka
29. čer 2018

@hanule8619 Taky jsem v 7:45 🙂 :D

Strana