Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@mattonimeloun Nic nestuduj..Kdy máš přijít? Počkej co ti řekne dr., určitě to nebude tak zlé, mě tehdy říkal, že v těh. se to jen hlídá, nijak neřeší, rodila jsem 40+2 po Hamiltonu. Držím palce, snad je to opravdu jen lehká forma a chtějí to prostě hlídat. 🌹
@mattonimeloun Víš jak je to s tím googlováním.. Opravdu výdrž co dr. a dej vědět, co ti řekl.
@frndafrrr v úterý mám přijít , jsem zvědavá , už mám zjištěného Leidena ( taky v těhu) to mě hlídají na hematologii , teď toto , tak trošku už stresuju ať je vše s malým v pořádku .
A to se snažím myslet hodně pozitivně 😊
@frndafrrr dobře ty 😁
@mattonimeloun Náhodou o leidenovi je fajn vědět v těhotenství, aspoň si to pohlídají, dá se tak předejít komplikacím. Já to říkám pořád, že těhotenství je zlo. 😀 Ale určitě to bude dobré, všechno pohlídají. V úterý čekám pozitivní hlášení! 🙂
@mattonimeloun neboj,budou to jen sledovat,v těhotenství se s tím nic nedělá. A pak se uvidí podle prohlídek po porodu. Já jsem v sobě měla roky nějaký bordel kvůli kterému jsem krvácela po sexu,a jak mi v lednici vyvolávali porod a dělali revizi,tak od té doby ani ťuk, žádný problém už nemám.
@ajdamajda možnost volby se dost smrskává - buď poslechneš a děláš "co se má" nebo ne. Nic mezitím prakticky není. Taky mi většina vyšetření přijde zbytečná, pokud vše probíhá v pořádku, je harcování k doktorům a čekání na výsledky zbytečeným stresem. Zároveň si jako prvorodička netroufám sama diagnostikovat onu podmínku "vše v pořádku", ale věřím, že u matky mladší nebo vícerodivé tohle zvládne porodní asistentka. A tenhle byznys může zůstat pro medicínštější typy matek (nebo lidí obecně).
@seveneye
ja v nedeli zacinam 23 tt a v minulem tehu jsem od 29tt lezela v porodnici az do porodu a manzel si to hrozne odskakal a vse chystal sam vcetne moji tasky do porodnice..tak to chci mit nachystane kdyby nahodou..mame 1,5 letou holcicku tak se opravdu nenudim😂😂😅
@jessulka oni tyhle postylky jsou hodne drahe a jen na chvilku no:/ ja budu pouzivat cestovni postylku..na Miu jsme mela lehatko ale nesnasela byt nekde prikurtovana tak slo brzo o dum dal😅
Holky,z jiného soudku..co říkáte na předpověď počasí? U nás celý týden nádherně, letní počasí,horko..a od soboty o víc jak 10 stupňů míň a příští týden 12-14 stupňů. 😒
@michaelarei teda ro je maminka sikovna ze usije🙂 ja jsem na to lempl a v rodine na to nikdo neni tak vsechno kupuju hotove🙂 je super ze se rodina podily a neco malo pokoupi..my vse pro dcerku kupovaly samy a zahucely jsme tam hrozne min.kolem 50tis padlo..tak jsem rada ze bude dalsi holcicka a aspon se to uzije🙂
@arielka222 take ted resime pokojik pro dcerku aktualne ji je 1,5roku a pomalu ji zarizujeme vlastni pokojicek chtela bych aby si na nej zvykla nez se narodi miminko..nechavala jsem ji delat velkou postel u truhlare 200x140 nizouckou jen 3cm nad zemi aby dejchala matrace a dcerka se nebouchla kdyby nahodou spadla..
@1nelinka Jo taky jsem ráda že se rodina ponukla co koupi. .Je to prvý vnuk tchána tak se moc teší ...a mamina ta mi odmala šila je opravdu šikovna vybrala jsem látky ukázala obrazek a pracuje mrnousovi i oblečky šíje teplacky čapky
..no věřim, že je to hodně dobře když rodina pomůže😊 To je dobře, že využiješ po malý jinak je to peněženě ozaj randál
@andelka Noo to bude taky jsem viděla. .bude ještě více nemocných s toho...
@andelka Já mám z toho úplnou hrůzu. Celý jsem to promarodila, dnes mi je už o hodně líp, ale ještě včera jsem si myslela, že umřu. Včera teda hlásili krásně všude, ale u nás celý den pršelo a dnes zase pařák . Je to velký skok.
@dominika963852 no mladší už kašle, doufala jsem že do pondělí bude ok,ale s tím počasím pochybuju.
@1nelinka Ta jedna se vam doma určitě neztratí 😉 Ta, co mi prisla včera Little Angel ma jeste na vyztužení zadicek molitan, takze miminko lezi na mekkem i kdyz je v náručí. Ja mam po Verunce 2 na suchy zip ale ty jsem používala spis jako podložku. Nebyla jsem s nimi moc spokojená.
@jednaholkaa no jako já mám nejvíc těhotenského oblečení právě na chladnější měsíce. Takže na to se těším. Podzim mi nevadí,když není moc hnusně. Ale ten šokový skok je mazec.
@andelka Tak u nás má být zítrake 30C, přes víkend 20C a pak už to vypadá na těch 12-13C, pokud to nebude haprovat tak já budu spokojená, podzimní počasí mi nevadí, spíš ty výkyvy teď den a noc, už mám rýmu a nerada bych nějaký větší moribundus v každém těh jsem slízla min. 1x antb.
@andelka To jo, bude to sok. Prave, ja mam taky spis to zimni obleceni, takze se tesim 🙂 Hlavne jsem si koupila tu tehu zimni bundu a rada bych ji tech par dni unosila ;)) Uz to vidim, to bude tak tyden...
@andelka takové skoky jsou šílené ! Mohlo to přijít postupně.
ale já se teda na chladnější počasí těším.
@jednaholkaa o vikendu tu byl mamzeluv bracha se slecnou niceho si nevsimly ale uz nam to bylo takovy blby tak jsme jim to rekly..nejdriv neverily chtely videt pupik a pak z ni vypadlo no ze si vlastne hned rikala ze jsem nejak nabrala a ze mam urcite vetsi bricho nez s Miunkou😂😂🙏takze s dalsim oznamovanim pockame😂😂my nasrala ona ma 155cm a 70kg kg ja mam pri svych 167cm ve 22tt 49kg a prej “jsem si vsimla ze si nabrala “ pipina jedna😂😂
Já mám zimní bundu,ale ne podzimní. Chvíli unosim takový kabátek na knoflíky s vázačkou,holt poslední budou rozepnuté. Objednala jsem si pás na bříško,tak mi ho ohřeje trochu. A ještě mám dvě ponča. Mám ráda teplý barevný podzim. A Babí léto.
@michaelarei nase Mia je take 1vnucka pro vsechny ale vlastne prvni 3/4 roku ji nikdo nedal ani dudlik a i do porodnice vsichni prisly s prazdnou..ale co uz no:/ ted zas vozi darky vsichni kazdou navstevu protoze uz mala hezky vnima a chteji si ji tak trochu koupit..to je super ze je mamka takhle sikovna a ze se chce podilet na vybavicce pro vnoucka😍😍
Nemel by někdo zkušenost s prebalovakem s vanickou na styl chicco cuddle and bubble comfort?

@frndafrrr je díky za uklidnění , něco jsem si o tom našla na internetu , ale to se vyděsila ještě víc . Čípek je v těhotenství důležitý , tak proto ten strach . To jsou nervy a pořád něco , už ať je aspoň prosinec .