Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@1nelinka tak to klobouk dolů,spousta chlapů by neobstala.snazim se partnera taky zapojovat,ale pořád to musim jistit,většinou má totiž na vše čas a mě ta jeho prokrastinace uhání k šílenství.ted tu už dva dny třídí papíry ohledně energii a sipa,takovej brajgl jsem dlouho nevidela,v záplavě papíru se ztrácí půlka obýváku:-\
@ajdamajda hele tak me tak napadlo pokud chces aspon screening, co proste nekam jit, vsechno jim to odkyvat a pak proste kontrolu zrusit...vim neni to uplne ferovy postup, ale pokud to jinak nejde...kazdeho volba jak chce nebo nechce byt kontrolovan. Ja teda posloucham,ale taky mi to cekani v ordinacich leze na nervy, Na zacatku to bylo fajn, kdyz clovek necitil nic a byla jsem po potratu, ale ted kdyz citim pohyby, tak bych nepotrebovala tak casto. Muj dr.mi dal na vyber kolik chci pauzu mezi prohlidkama..nevim co by rekl na to,ze nechci zadne, ale na to ja jsem srab, radsi pojedu tu lekarskou lajnu 🙈 , ale nesoudim nikoho, ze to nechce, proste kazdy ma pravo na svuj postoj, chapu kdyz ma nekdo trauma z doktoru, ja to mam u syna, jako malej zazil trauma a od te doby nemuze videt bilej plast a jeste k tomu injekci..je to peklo s nim nekam jit, stokrat se ujistuje co mu budou a nebudou delat 🙈
Tak ja vcera po velke kontrole, vypada zdrave a je to najisto kluk! A prisel mi z Aliexpressu fusak ED a je naprosto uzasnej. 😉
@smigli jé nemáš fotku toho fusaku a případně odkaz?🙂 a přes celnici v pohode, nevymerili DPH? Jinak gratuluji k úspěšně kontrole😉
Holky , může někdo doporučit dobrou , vyzkoušenou odsávačku ? Jsem hrozná 😊 jak poprvé těhotná si příjdu.
Od posledního porodu 11 let 😊 to jsem měla takovou manuální , nebyla jsem s ní spokojená , tak jsem raději odstříkavala ručně .
Tak si ráda nechám poradit. Děkuji 😄
@mattonimeloun já jsem měla philips avent ruční. Používala jsem jen výjimečně, při zánětu a naprostá spokojenost...
@mattonimeloun za mě je nejlepší odsávačka Medela, zachránila mi kojeni do pul roku 🙂
@beruska125 aha , díky ta vypadá dobře a to se odstříkává přímo do lahvičky ?
@arielka222 díky kouknu ☺
@beruska125 tu jsem mela taky a nekde ji snad jeste mam a taky jsem byla naprosto spokojena, snad ji dam dohromady 🙂
@mattonimeloun jo primo do lahvicky nebo do tech sbernych kalisku co muzes dat pripadne rovnou do mrazaku ;)
@beruska125 @mattonimeloun Philips Avent ruční odsávačku za mne ne. Vždycky mne z toho bolela ruka. Musela jsem odstříkávat často, takže jsem si pak půjčila z porodnice elektrickou a to byla úleva. Mohla jsem sedět u tv a sledovat tv a nemusela jsem pumpovat jak magor.
@arielka222 Ano, Medelu jsem měla půjčenou z porodnice. Za mne také jedna z nejlepších. Ty Philips Avent jsou zbytečně drahé.
No taky jsem si říkala co je lepší jestli ruční nebo elektrická .
@beruska125 @skretik Mam ne moc dobrou fotku ze vcerejska (uz byla tma), synovi se moc libi, tak snad vam bude stacit. Kozesinku uz jsem totiz sundala, abych ho mohla vyprat. Odkaz poslu z pc, ted jsem na tel.
@beruska125 @skretik Odkaz: https://www.aliexpress.com/item/Baby-stroller-o...
Na balík napsali Sleeping bag za 15 dolarů a prošlo bez DPH. 😉 Objednán 28.8., včera doma.
@1nelinka Hahaha, no tak to te od ni ani nastvat nemuselo.. taky v patym mesici, to by bylo abys nemela alespon trochu brisko 🙂) Jo chapu, my to taky parkrat oznamovali protoze nam to uz bylo trapny..
jeee hele tohle je bozi 🙂 https://www.aliexpress.com/store/product/Baby-B...
@mattonimeloun Mela jsem medela calma dvoufazova. Byla draha ale zachranila po sekci kojeni
@mattonimeloun Stopro elektricka
@mattonimeloun Medela je strašně chválená, já měla elektrickou od canapolbabies a s nedělo mini co půjčování v porodnici mi přišla srovnatelná. 🙂
@mattonimeloun Na bazárcích se dá sehnat i za 2000,-Kč. Tak koukni 🙂
A co nosní odsávačka? Jakou jste používali? My měli tu na vysavač a byl to vždycky hrozný boj.
@jessulka no já měla takovou dvě hadičky a dole nádobka , to už snad ani nedělají 😁 ale taky to holka nesnášela
@mattonimeloun rozhodne elektrická. Ruční nikdy neodsajes to co elektrickou a ještě k.tomu z elektrickou to mas bez práce. Ta Medela je dokonce i na baterky, takže já chodila po bytě a odsávala a měla jsem ji priplou za pasem. Je k ní rovnou i lahvička ze speciální savickou aby se nerušil sací reflex miminka když mu das láhev 🙂
@jessulka máme na vysavač a lepší odsávání nosu fakt není. Sice je to boj ale rychle 🙂

@seveneye neco zvladl sam protoze je hodne a hodnej a doma pomaha tak vi co a jak..a pak jsem ho navigovala kam ma dojet pro kocarek co obednat atd..nejlepsi bylo kdyz mi fotil pracku a susicku jak se to zapina😂😂ale zvladl vse super..ted se hrozne venuje nasi holcicce nechce byt zaskoceny kdybych nahodou zas lehla😂😂