Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@1nelinka no já právě přemýšlím ze mu koupím tu postel ala domeček našla sem právě malou rozmer 140×70 a má od země jen 3 cm. Tak v tom by mohl vydržet a pak jak půjde do školy dostane velikou dospěláckou. Achjo fakt nevím jak to vyřešit no. Spi ještě s námi v ložnici v postýlce, ale.bojím se ze ho mimi bude v noci budit když tady budeme mít oba. A na druhou stranu bych ho chtěla mít u sebe v ložnici porad.
@mattonimeloun Lepsi je kojit pres cevku potom..
Jinak do lahvicky medela calma pro kojene deti. Ma jiny píst savicky
@arielka222 U nás je řev dodnes, když zapnu vysavač a mladá ječící ve vedlejší místnosti a to jsem ji odsávala frňák tak před 3/4 rokem. Ale je pravda, že je to šup šup.
@frndafrrr no malý taky vždycky řval když slyšel vysavac ptz věděl co ho čeká 😀 a pak se ho bál, ale teď když manžel vysava se mu to hrozně líbí a chodí za nim a vypíná to nebo strká hlavu k tomu foukacimu vzduchu 😀 je pravda ze mel rýmu naposledy v únoru tak na to asi zapomněl
@arielka222 mia s nama taky spi v loznici ve sve postylce a prave kuli buzeni ji chystame pokojicek at se v klidu vyhaja..domeckovou jsem take chtela ale ma pokojicek v podkrovi tak mi tam nejde dat..ale jsou moc krasne🙂
@ajdamajda jo na ty savičky jsem se právě dívala , budou se hodit když budu muset něco vyřizovat beza prcka tak bude "kojit" muž nebo babička😁
@frndafrrr no ono to zní tak brutálně nasadit tu nosní odsávačku na vysavač já to neznám 😁
@1nelinka my už pokojíček pro syna prave máme, ale je potřeba teď na druhé pořídit velkou skříň. Má tam i novou postel, ale je to velká dospělácka a bylo urcena spis pro hosty kdyz prespal nekdo. Tak tu bychom dali zatím do garáže. Ta menší se právě vejde kdyztak i do ložnice kdyby tam nechtěl spat, a já se právě zamilovala do tech domečku a i manželovi se líbí tak třeba mi to projde, ony sou teda docela drahé na to ze to je pár laťek.
Holky to je sranda, kdyz potrebuju prdolu propudit, aby se ozvalo, tak mu pustim pisnicky, uz ma normalne oblibene, ktere ho zarucene propudi :D , je mozne, ze to slysi, kdyz to mam ve sluchatkach? Vypada to totiz, ze jo :D :D :D
@jessulka https://nosni-odsavacky.heureka.cz/cestovni-nos... mame tuhle a je super..striknes do direk morskou vodu,zacpes jednu dirku a druhou vysavas...vozime ji vsude sebou i na dovolene..nevim jak bych na dovce a vyletech odsavala kdych mela tu na vysavac teda..
@frndafrrr Já jsem to odsávávání pak V. naručila samotnou. Že jsem jí tu odsávačku dala do ručičky, aby to zkusila nejdřív sama. Na malé otáčky samozřejmě. Pak jsem jí řekla, že to teď zkusím já, dala větší otáčky a už byl řev jako kjáva. Proč nedělají vysavače, které jsou potichu, sakryš.
@arielka222 U nás se právě vysavač pořídil kvůli nosu, nemáme koberce, takže beru vše mopem, no a s tím amokem ho málokdy vytahuju dodnes.
@mattonimeloun Ono to zas takový masakr není, zkoušela jsem to na svém ucpaném frňáku a žádný výcuk s půlkou mozku se nekonal, naopak to moc nepomohlo. 😀 Spíš přeprat to dítě.. 😀
A kojeneckou váhu máte, nebo budete pořizovat?
@jessulka Budu mit od kamosky, jinak bych ji zatim dopredu asi nekupovala..
@jednaholkaa Já jí u V. neměla. Ale teď bych jí chtěla pořídit. Jen nevím jakou.
@jessulka U nás nato trpím celá famílie, máti několikrát dráty, my nemáme mandle a pořád záněty, sestřenice dokonce ty tyčinky co se implantují, nevím jestli je to očkováním proti pneumokokum?! , ale naše děti mají pokoj, teda mladý 1x píchané měl, ale v 7 letech jednou je ještě fajn.
@jessulka Mam ale totalne rozladenou a po nekolika stehovani kdy s ni stehovaci triskli, naprd. Takze koupim. Hlavne z toho duvodu, ze s mimcem mam trochu jine plany nez je standard a jen ze zajimavosti chci obcas zvazit jak pribira. Syn po kojeni za tyden mel 450 i 750g navrch. A to se narodil pod 3kg a za chvili byl veliky. Za tyden vyrostl i o 3cm, strasne ho to ale bolelo (rustove spurty) takze jsme si uzili sve.
Jinak doma je kojenecka vaha naprd. Nikdy jsem neprevazovala a byla jsem na to alergicka po cisari v porodnici. Po ambu porodu jsem na to kaslala a chodila jen na ty prav.prohlidky. Ted vlastne patrne nebude porod v porodnici tak bych rada lekarce nahlasila porodni vahu a kontrolovala si pokles a pribirani obcas sama
@frndafrrr výcuc s půlkou mozku jo přesně takovou jsem mela představu když jsem to poprvé slyšela 😁😁
@jessulka Ja uvazuji o podobne uz profi. Mozna kouknu na bazar ale hele bojim se z bazaru kupovat kvuli kalibraci. Nikdy nevis komu spadla a jak s ni zachazel. Pak vaha hapruje -_- . Ja jinak mela prvni obyc bez zastaveni ciselniku (normaln digi) kdyz sebou miminko hybalo. To je naprd. Kdyz uz obyc tak aspon aby se cisla(vazeni) zastavilo na urcitem cisle a ne aby to stale preskakovalo

@frndafrrr jo díky ☺
@arielka222