Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@smigli Každý jsme upečený z jiného těsta a každému sedí něco jiného. Mohl se ho zeptat v soukromí, když už má takové debilní poznámky. Ještě k tomu, když mne ten člověk vidí poprvé v životě. No nic, schytala to i ta jeho a oba dva čuměli jak když neumí do pěti počítat. Příteli jsem pak řekla, že budu ráda, když takové lidi nebudu muset potkávat.
Ty chlapi jsou fakt nekdy mimo. Muj zas vcera resil, ze se mu nelibi boty ve kterych vencim psa, ze si mam vzit nejake pekne Niky 🙂)) Pritom ja se chci rychle obout, takze nazouvaci boty jsou nejlepsi.. Tyhle boty resi po kazde, schvalne je nosim, protoze me prijde mimo kdyz chlap resi takovou blbost. Kdybych ztloustla, tak bych to mela na taliri asi kazdej den tipuju..
Jinak plány na vikend? Stěhování....konečně do baráčku se zahradou 🙂 ale nebude to jen na jeden vikend...včera jsme ještě vybírali kuchyň, minulý tyden sedačku, takže ještě pár týdnů to bude v režimu nedodelano...každopádně jsem rada, že to stihneme ještě bez obřího pupiku
@jessulka My vyjimecne nikam nejedeme, chlap ma zavody na kole a v nedeli pujdem testovat kocarky 🙂
@arielka222 Jinak co se toho jidla tyka, tak ja vic asi nejim bych rekla. Ale mam porad chut na nejake ty sladke limonady, meloun a podobny nesmysly, takze cukru do sebe urcite dostanu vic. Jo, a taky se me zda, ze mam citlivejsi zaludek, kdyz si dam neco tucneho k obedu jako treba smazak nebo zebra, tak me to vetsinou moc nesedne :/
Pohyb teda mam, s tim psem, ale obcas uz se sotva tahnu, preci jenom 1,5 hodin venceni denne se me zacina trochu zajidat..
Ahoj holky, tak se jdu take pochlubit rostoucim brichem v 19 tt, taky uz z toho mam trochu deprese, jak rychle roste ☹ no a druha fotka je nas novy kocarek, mam z nej hroznou radost, usetrili jsme na dvojkombinaci asi 4 tisice v ramci dnu Marianne 😉 jinak ted chodim 2x tydne na tehu jogu a je to super, kazda je trochu jina 😉
@jenssy Dyt mas pekny brisko..jaky deprese 🙂
@jednaholkaa jen mi připadá trochu velký na 19.tt, ale čekám první, tak to úplně nedokážu posoudit a nemám s čím srovnávat 😉
Holky čtu zpětne tu vaši debatu ohledně váhy a přidám osobní zkušenost třeba vám to trosku pomůže zmírnit depky,sama totiž sleduju co to těhotenství se mnou dela,vždycky jsem se toho bála že budu jak béčka atd.no pozoruji se hodně ale teď už spíš se strachem hlavně aby to malý bylo zdravý.beru to tak jak to je,v tehotenstvi prostě za hvězdu nebudu:-\kdyz zacly moje zdrav. potize se střevem tak než jsem se dostala do rukou dobrých lékařů dotáhla jsem to v 18ti ze své běžné váhy 54kg na pouhých 38kg…anorexie hadra,tělo oslabeny,deficit naprosto všech mineralu,vypadala a cítila jsem se tak na 80.prisla radikální léčba kortikoidy,která po dvou mesicich začla konečně zabírat,ale za cenu toho,že tělo přestalo poslouchat-zrala jsem jako prase,zadržovala veškerou vodu,otikala na břiše a v obličeji,no děs,když jsem s tím svinstvem skončila byla jsem na výsledné váze 68kg,časem jsem opět přirozeně zhubla, ale v počátku meli všichni známí šok z toho jak vypadám...trápila jsem se dlouho,nakonec jsem tuto životní zkušenost nějak přijala a děkuju bohu že jsem opět relativně v poradku
Já už mám podle tabulky dělohu 2cm nad pupíkem, takže mne už se zvedá hned od prsou. A už jsem taky těhotná poněkolikáté. Pamatuju u prvního,to jsem měla jen takový bochánek pod pupíkem v tuhle dobu. Ale nakonec to velké bříško přišlo.
@basice To jo teda, ja uz pojedu max jenom to Vinted 🙂 Pritelovo sestra ted pry ve Spuntiku nechala 16tis.. nechapu, proc nekdo kupuje vsechno jenom nove..?
@basice já jsem na ty bazárky (zejména vinted :D ) šíleně ujetá. Krásné i nové věci za hubičku. Ta třeba něco na parádu i nové ale je to škoda, fakt v těch prvních měsících rostou jak zběsilý .
@dominika963852
@basice
Já tím že jsem doma na neschopence tak mě přijde že od rana do večera nedělám nic jiného než sedím a prijíždím všechny skupiny , bazary atd 😂už jsem z toho úplně zmagorena 😂 naštěstí mám pouze zatím to hnízdečko a zítra si pojedu pro krásný oblečení za 60 kč . A tím končím protože potrebuji vědět pohlavi 😆
@dominika963852
@basice
A i když čekám 1.dite (za to mám 2 synovce a 2netere) tak nevím proč bych měla mít nový a drahý věci, když mimo z toho vyroste raz,dva úplně zbytečný. Ale já sem v tomhle jiná. Vážím si penez a ani sobe jsem nikdy nekupovala nic drahého spíš ze sekacu, ale pěkně a moderne a každý me oblečení chválil a záviděl ☺

@cuccinka Nekupuj predem