icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jessulka
22. zář 2018

Ahoj holky, tak jsem probrala věcičky po Verunce. Tech nejmenších ve vel. 50,56 mám dost. Dokoupim kdyžtak jen overalky, pul dupacky a soupravicku do porodnice. Tak ted aby to fakt byla ta holčička. Máte nějaký tip na pěknou soupravicku do porodnice? Jeste mi chybi fusak do autosedačky. Holky z Prahy, nevíte, jestli v OC v Letňanech jak je čistírna oděvů, mi vyčistí zimni fusak z beránkem?

frndafrrr
22. zář 2018

Tak, já si po obědě s malou 3 hodiny zdřímla a teď mám roupy. 🙈 Snažím se být produktivní, tak snad je přece jen aspoň trochu klučičí. 🙈 Dneska bude dlouhá noc...

@jenssy Díky, asi taky nějaký lupnu, pokud mi v pondělí nebude dobře, to už nepoležím bez chlapa. 🙂

@misak48 Taky jsem s emitexem odvozila lednového a v pohodě s kombinézou, deka se dá přidat vždycky. 🙂

jessulka
22. zář 2018

@frndafrrr Povedl se ti, jsi moc šikovná

misak48
22. zář 2018

@frndafrrr je krásný 🙂 já si myslela, jak budu dneska šít a nakonec jsem jen roztřídila ten pytel oblečení a pak skončila u žehličky a našeho vypraného prádla ☹ tak snad se mi podaří něco ušít zítra...

frndafrrr
23. zář 2018

@jessulka děkuju. 🌹

@misak48 Já bych zase potřebovala vyžehlit. 😀 Ale asi to odložím na neznámo kdy, je mi fakt na houby... 🙄

1nelinka
23. zář 2018

Holky co se tyce fusaku tak ja 1zimu s dcerkou ktera ja narozena 3.2 pouzivala tuhle zimni zavinovacku od emitexu a hrozne se mi osvedcila..fusak jsem kupovala az do sportaku na dalsi zimu..davala jsem ji jak do autosedacky tak do hlubokeho kocarku..mala jezdila v pizamkovem overalku,kombinezce a zachumlava v teto zavince a nikdy nebyla studena...(jak je korbicka chranena tak se tam udela rychle teplicko )

val333
23. zář 2018

Dobre ráno maminy, tak já zítra valím na kontrolu s podezřením na špatné jaterní testy 😟 od středy mám hrozné svědění celého těla... Nesetkala se tu s tím už některá z vás?

jessulka
23. zář 2018

@1nelinka Ja ji měla a nevim proc, ale mne se neosvedcila. Verunka byla malinká, kdyz se narodila, tak tema nozickama vubec nedosahla do tech nohavic. Pak zacaly ukrutné mrazy, tak musela do fusaku s beránkem a na hare jezdila v jarnim fusaku, co byl součástí kočárku. Hledám ted neco podobného, ale bez tech nohavicek, aby to dole bylo dokukata jako fusak a mohla jsem to použít i do vajíčka. Ale zase aby v tom bylo miminko hezky zachumlane. Tak mi tu právě Domča poradila tu stranku Pinkey.

jessulka
23. zář 2018

@val333 Dobré ránko. Jujky. Mne svědí občas tělo, ale Dr. říká, ze to je tim, jak se rozsiruju. Jak se kuze napíná.

val333
23. zář 2018

@jessulka aha, jenže mě svědí hlavně ruce, dekolt a záda... 😕

mattonimeloun
23. zář 2018

@frndafrrr krásný 😄 to máte velkou výhodu maminky které umíte šít .

@val333 mě taky svědí , včera šílené nohy a obličej .
snad to budeš mít dobré 🍀

renulkka
23. zář 2018

@val333 Ahojky, mně v minulém těhotenství v 29tt neskutečně svědily ruce a nohy, hlavně kotníky a chodidla a celé předloktí... 🙂 Když jsem si to v noci rozškrábala, tak jsme jeli na pohotovost a naštěstí moč i krev ok 🙂 A prý to byla reakce na chlad, dostala jsem prášky na svědění a brala jsem vitamíny B a přešlo to... Tak držím palce, ať jsou testy taky ok! 🍀 Třeba to taky nic nebude a kdyby mělo, tak ať se to ví hlavně za včas 😉

andelka
23. zář 2018

Píše se o tom,že když svědí celé tělo a ne jen bříško které roste,tak to můžou být problémy s játry. Ale všechno se dá řešit,takže šup k Dr a bude dobře.

val333
23. zář 2018

@andelka jj, právě to jsem taky vyčetla... 😕

1nelinka
23. zář 2018

@jessulka je jasny ze ne kazdemu vse vyhovuje..mase mia mela pri narozeni 2kg a 40cm a me zas vubec nevadilo ze nozicky nema v nozickach aspon jsme zavinku vyuzily jeste ten rok na podzim..🙂 a v ukrutnych mrazech jsme ven stejne nechodily protoze mimco by do velkejch mrazu vubec nemelo

jessulka
23. zář 2018

@1nelinka My jezdíme v zimě pořád na hory, tak někdy bylo potřeba vylézt z chalupy ven na vzduch a dojet pro pečivo do obchodu a zase zpět. Mne se ty nohavičky ani nelíbily, jak z toho vajíčka plandaly dolu. Ted jsem našla krásnou zavinovačku od Little Angel, která se dá nastavovat podle velikosti miminka https://www.littleangel.cz/zavinovacka-multifun... Přijde mi dobrá.

jessulka
23. zář 2018

@val333 To jsem měla ke konci prvního těhu. Málem jsem si udrápala dlaně. Daly mi pak nějaké vitaminy a bylo to v pohodě. Tak moc džím palce.

frndafrrr
23. zář 2018

@mattonimeloun Díky, mezi ty co umí se řadit nemůžu. 🙈 Jsem věčný začátečník.

mattonimeloun
23. zář 2018

@frndafrrr no pro mě teda šití je úplně španělská vesnice 😁 já kdybych si dovedla ušít to co ty , fusak,zavinku,mantinely atd.atd. tak jsem šťastná 😊 udeláš si to pěkně podle svojí představy co se ti líbí a tak.

frndafrrr
23. zář 2018

Chlap přepíná TV malé lásky, šup 10vteřinový přiblížený záběr, jak se baba, která je jako doprovod škrábe na škatuli.. 🙄 Oprvadu to má úroveň.. 👌

jessulka
23. zář 2018

@frndafrrr Taky mi to tu běží jako kulisa a přitom uklízím. Úroveň to opravdu nemá.

dominika963852
23. zář 2018

@frndafrrr No to jsem taky čučela :D fuj tajblík :D

mattonimeloun
23. zář 2018

Já taky jako kulisu u vaření , hele ale jako ta romka to dává dobře .
Jinak já bych teda do toho nešla , přijde mi to divné .
Ale sledovanost mít asi bude 😁

seveneye
23. zář 2018

Ahoj holky, my se právě vratili z obeda,nechtělo se mi vyvářet,ale fuj u nás je venku tak hnusná zima,fuci větr a poprcha,takže z procházky bohužel nic nebude.tak se celkem nudim...jako dělat by co bylo,ale vysávání,žehlení a tak prostě odmítám:-\jinak sledovanost těchto pořadu bude dostatečná,tudíž běží již několikáta rada,i když fakt nechapu,kdo ze "zdravejch lidi" na to může vydržet koukat.

seveneye
23. zář 2018

Joo ještě dotaz k obleckum,od jaké velikosti,myslíte že má na zimní mimco realne cenu kupovat něco s krátkým rukávem???

ajdamajda
23. zář 2018

@seveneye tak vel.74

seveneye
23. zář 2018

@ajdamajda ok diky

renulkka
23. zář 2018

Holky, tak teď jsem koupila tento teplejší set tady na bazárku pro tu naši prcinku 🙂 Tak Doufám, že na kontrole zůstane holčičkou :D Přemýšlím, že by v tom jela z porodnice 🙂 Noo ještě do tý doby uvidím, co vymyslím 😂

silwiin
23. zář 2018

@seveneye no kdyz tak o tom ctu, tak jsem rada, ze nemame doma televizi, bych utady tech reality show blila. Nechapu jak to muze nekoho bavit, mam v okoli par lidi co to sledujou jak telenovelu a musi stihnout kazdej dil... i kdyz ja si zas radsi pustim treba Big bang theory, nebo PS4, to zas taky spousta lidi nechape😹

ajdamajda
23. zář 2018

@silwiin Jsem taky rada ze nemame komercni tv. Mam internet v tv na pousteni pohadek na youtube a na stazene filmy.
Tohle cenzuruju. Vc.zprav, ulice, ordinace a jinych vymyvaren ktere cloveka dostanou do stresu a vytaci ho akorat deni. 😀

Strana