icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jessulka
24. zář 2018

@vilmic Paráda. Moc gratuluji že jste všichni v pořádku 🍀🌹🌷👶👶

michaelarei
24. zář 2018

@mattonimeloun No jsem na tom stejne už plna komoda ale když vidim ....ted jsem objednala svetříky, mikiny a ta kombinéza v Lidlu ujde je hezka a příjemná

jessulka
24. zář 2018

@dominika963852 Ahojky, nojo, už jsem se taky konečně dočkala druhého screeningu, tak ve tři hodiny na nás můžeš myslet 🙂 Snad bude vše v pořádku a mimísek zase pěkně zamává. Děkuji 🙂

frndafrrr
24. zář 2018

@vilmic Super zpráva, tak ať už jsou všechny kontroly v pořádku. 🌹

@jancaluba Gratulace. 🌹
@mattonimeloun Ty taky?? No nic, tak snad se brzo aklimatizujeme. 🍀

michaelarei
24. zář 2018

@vilmic Tak to je super správa že jste zdravý😍

misak48
24. zář 2018

@vilmic to je super zpráva 🙂
Já se dneska taky trochu uklidnila, byla jsem prvně u Apolináře v poradně u Krejčího (minulý týden to nějak neklapalo) a ty moje neustále bolesti břicha by neměli nic znamenat 🙂 vyšetřoval mě vnitřně a vše v pořádku, mimi je vysoko, výš než mě to bolí. Taky mi vysvětlil, jak poznám jednotlivé bolesti břicha od sebe - jak bolí kontrakce, jak roztahování dělohy. Na dalsi UTZ jdu za 14 dní, budu teď už chodit po těch 3 (max 4) týdnech pravidelně.

jessulka
24. zář 2018

@jancaluba Gratuluji k úspěšné kontrole a k chlapečkovi. Hodně pij teplý čaj s citronem a snaž se udržovat v teple. Ta změna počasí je fakt hrozná.

seveneye
24. zář 2018

holky ještě znovu zkusím nahodit udičku, už jsem tu psala, nemáte někdo zkušenost se sklápěcím přebalovákem s vaničkou 2v1, máme malou koupelnu a v ní sprch. kout, jeví se mi to jako nejlepší varianta, ale jak čtu různé recenze, tak už zase začínám váhat....

jessulka
24. zář 2018

@andelka Pošli mi prosím ty odkazy na ty Emitexové zavinovačky a fusak, co máš po klukách. Moc děkuju. Já když zadala Emitex do vyhledávače, tak mi toho vyjelo strašně moc. Člověk aby se v tom vyznal. Moc děkuji.

vilmic
24. zář 2018

@jessulka @frndafrrr @misak48 @michaelarei Děkuju všem. 😘😘😘 Já už chci klid prosííím.. 😀

@misak48 myslíš, že bys ho mohla trošku reprodukovat??? Já mám totiž takový zvláštní pnutí, ale jako klasický tvrdnutí mi to právě nepřijde.
Jinak já jdu taky na kontrolu za 14 dní v 8:30.

ajdamajda
24. zář 2018

@arielka222 Je bohuzel. Ted udelali nejaky novy eko. Ale slozeni porad nic moc. Weleda ci Alverde jako kompromis

jessulka
24. zář 2018

@seveneye Já jsem to tak chtěla, ale vzdala jsem to, když jsem to viděla u mé kamarádky, která má rovněž malou koupelnu. Ale ta cena, za kterou se tyto sestavy nabízejí je prostě hrozná vůči kvalitě. Já také nemám v koupelně moc místa, máme velkou rohovou vanu se stupínkem. Na který si ani nemohu k miminku kleknout (je rohový a ouzký). Moc místa kolem vany, abych se k miminku ohýbala nemáme. Takže to vyřeším vaničkou se stojanem a miminko budu přebalovat na přebalovacím pultě v obýváku.

mattonimeloun
24. zář 2018

@michaelarei jo taky neumím odolat když vidím něco pěkného no.
@frndafrrr jo taky , taky . Dokonce budu muset posunout o týden kontrolu u gyndaře kterou mám zítra , byla jsem zvědavá co ta dysplazie čípku , ale tak týden ještě vydržím ☺

tynazezu
24. zář 2018

Holky, tak jsem taky padla..od včera mě pěkně řeže v krku, děsně mě bolí hlava a plný nos...ach to blbý počasí ;( tak jsem si nasadila septilen, horké čaje s medem a citronem...Snad budu brzo ok

tynazezu
24. zář 2018

@vilmic mám z vás radost, už žádné šoky!!! Drž se 🙂

skretik
24. zář 2018

Dnes mi prisel balicek 😅, jsme ready na fanouskovani 😅

michaelarei
24. zář 2018

@tynazezu Tak ať se ti uleví. ..bohužel Já už druhý týden, rýma, kašel beru Septilen,něco na kašel,vitamín c čajiky med a pořád nic 😕
@jessulka Jeeej tak úspěšnú kontrolu dnes, Já se těším příští týden po měsíci mám screening aj 3d sono...

jessulka
24. zář 2018

@skretik Přeji úspěšnou kontrolu a ať je vše v pořádku.
@mattonimeloun To je pravda, je to úžasné, jak se moc těší. Má ale zároveň strach, že jí pak odjedu do porodnice a že tam budu s miminkem sama bez ní. A co si prý beze mne počne. Tak jí říkám, že bude spinkat u babičky a že tam nebudu dlouho a že každý den za mnou přijede s babičkou na návštěvu. Ať je ti líp a jsi brzy fit. Jen hezky čajíčkuj. Mne je v práci také chladno. Mám úplně studený ruce na klávesnici 😀 Když vzpomenu na minulý pátek na těch 30 stupňů. Nojo, hodl si musíme zase rok počkat.

Holky, taky si tak nějak už uvědomujete, že už jen říjen, listopad, prosinec, leden ten uteče hrozně rychle a už tu mezi námi budou?

jessulka
24. zář 2018

@skretik To je kráááááásný 🙂

andelka
24. zář 2018

@jessulka fusak mám tento
http://www.emitex.cz/cz/menu/127/produkty/vyrob...
A zavinovačka to byla myslím tahle,měla jsem ji půjčenou od sestřenice
http://www.emitex.cz/cz/menu/65/produkty/vyrobk...

val333
24. zář 2018

@jessulka no utíká to neskutečně! 😀... Prázdniny se mi vlekly, ale to září sletělo jak nic ... My se teď ještě budem v říjnu stěhovat, takže si teď užívám relativního klidu 😀

michaelarei
24. zář 2018

@jessulka Jo jo utíká to děsne rychle. .ale ať už jsou tu moc se těším..

seveneye
24. zář 2018

@jessulka koukala jsem, že na bazárku se někdy ty pultíky dají sehnat za 12-15 stovek, jinak nový např. chicco asi 2.5 tis. jako je to dost, ale pokud by to za to stálo, asi bych do toho investovala... z koupelny do obývaku to máme přes celý barák a jako stěhovat se s vaničkou plnou vody a přebalovací podložkou dle možností po kuchyni mě moc neláká. ještě hodně lidí píše, že velikost vaničky nic moc... asi budu muset někam, kde to vše uvidím v reálu, jinak se nerozhodnu

jessulka
24. zář 2018

@seveneye Já se s vaničkou do koupelny vejdu v pohodě, hroší už to bude na pohyb kolem vaničky. Ale kvůli teplu v koupelně budu koupat tam. Hold barák ještě není hotov a stěhování zatím nehrozí, tak to musím vydržet s bojovými podmínkami. Ty vaničky jsou opravdu strašně malinké a je to takové fórové. V obýváku budu mít přebalovák a tam si miminko vždy z koupelny přenesu v osušce.

jessulka
24. zář 2018

@val333 Vy se máte, že už se stěhujete. Nám se ta rekonstrukce baráčku tak neskutečně vleče, že si říkám, jestli se vůbec dočkám příštího léta u bazénu na zahradě. Ale když vidím, jak zedníci, elektrikáři, instalatéři mají na všechno moc času a jen nám posouvají termíny, tak si říkám, jestli by spíš nebylo lepší to zadat celé nějaké firmě a bylo by hotovo do jara. Přítel chtěl ušetřit, ale zatím mi přijde, že to není moc znát.

jessulka
24. zář 2018

@andelka Děkuji Káťo, mrknu se.

val333
24. zář 2018

@jessulka no, to vám nezávidím... Stavba nebo rekonstrukce je vždycky na dlouhé lokty a chce to nervy.... Ale pak to za to stojí 😉... To já zas můžu jen závidět... My se stěhujeme do bytu, ale konečně na vesnici 😍... Kde budu mít s malym klidecek...

arielka222
24. zář 2018

@ajdamajda na tu Alvedre juknu. Sem nevěděla že mají i něco pro děti. Kupuju tam občas sobě i dekorativní kosmetiku a fakt je to dobry.

michaelarei
24. zář 2018

@jessulka Přesne to si rikam i ja stavba domu se neskutečne vleče ..těžko řict oni někdy i ty firmy mají čas na vše ...My jsme to rozdelili ,naštěstí když udělají střechu vnitřní věci přijede udělat bratrankova firma tak to snad pofiči líp ale nikdy nevíš co se objevi. .Já už by nejraději bydlela no doufám že do léta to určíte bude ,v byte bojove podmínky ,hlavně málo mista nevím ani kočárek kde bude, zda se bude dát chodit kolem něj

mattonimeloun
24. zář 2018

@jessulka no pravda letí to strašně rychle. Malá bude v pohodě uvidíš ☺ babička to s ní určitě umí a zabaví jí tak aby přišla na jiné myšlenky 😊 taky jsem měla malou u bábi 😊 a naštěstí to není na dlouhou.
Jo a díky už se těším až se mi uleví.

Strana