Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@mattonimeloun Tak jistě, hlavně, že to odkývali v práci, co já.. 😂
@skretik Sergej Omrd to je s prominutím dobrej výmrd s jménem. 😀 Moc pěkná fotka.
Na 100 % až tý plodovky, ale včera se doktoři tvářili dost předvědčeně. Když tam řešili ten Ascites, tak už řikali holčička chlapeček.
@skretik Tak já jí vezmu, prďku, ať se na tu svojí sestřičku milovanou, jak o ní pořád mluví, podívá online. Třeba jí zamává 🙂 A přítele asi vezmu teda taky, aspoň nás vyveze 😉 A paní doktorce řeknu to samé co ty, že kdyby se jí něco nezdálo, ať mi to řekne po vyšetření, že je pak pošlu na chodbu.
@frndafrrr já jsem právě myslela že ty toho Olivera chceš 😁 a právě že tvůj moc ne , tak jsem zase blbě četla že 😁
@skretik JJ, najdu nějaké video na internetu. Kdybych jí totiž ukazovala její 3D, tak tam vypadá jak Zombie a bála by se.
@vilmic Já jsem se teď zamilovala do tý Klárky a jsem šťastná, že to přítel schválil i přesto, že tam je písmeno "R" a vyslovuje se to hůř než jakákoliv jiná jména. Ale beru ho za slovo. Od jeho mamky jsme dostali za úkol vabrat jméno v létě, tak Klárka v létě je. Akorát to jméno nikomu neříkáme, ani našim malým holkám. Máme krycí jména Terezka a Tomášek. Jinak to bude Klárka a nebo Fanoušek.
@jessulka To se máš, já to kojení vzdala až moc rychle,což mě zpětně mrzí a teď udělám vše proto,aby to šlo líp...ale kdo ví...
Když už byl prcek velkej a taky se mi zdálo,že mu to moc neteče tak jsem vzala nůžky na nehty a trošku tu dírku poupravila :D
@vilmic Jo, Matěj je taky hezký, to určitě, ale jestli se teď dává hodně (já nevím, jen co jste tu psali, nezkoumala jsem)... "Václav" mi přišel úplně banální a syn je všude jediný - dceru jsme naopak pojmenovali v té době poměrně originálně a během roku, dvou přišel takový boom toho jména, že jsme to už vícekrát olitovali. Nám nešlo hlavně o tu originalitu, měli jsme to jméno v rodině a líbilo se nám, ale stejně je to nepříjemný, když někam přijdeš, třeba na hřiště, a tam tím jménem volají dvě další holčičky ☹.
@jessulka já pouzivam od narození syna lahvičku MAM anticolic a jsem spokojená. Hezký ji přijal a nemel bolení bříška a do toho jsem i.kojila a v pohodě. Dudlík nemel do pul roku vůbec a teď ho nedá s pusy 😀 Máme různé typy Avent a Nuk zkoseny.
@mattonimeloun Ale jo i chtěla, ale víc Alexe, tohoss myslím ukecala ty, jestli nekecám?! 😀 a toho nechce, ikdyž bych ho asi ukecala, už to nechám tak 😀
@arielka222
@jessulka
Jooo MAM anti colic, já napsala MUM :D už mi hrabe z toho kočárku muum :D :D
@dominika963852 Tak si to třeba teď víc užiješ. Já kojení zbožňovala. Vždycky jsem si s Verunkou u toho povídala. A ona na mne těma jejíma velkýma černýma očima koukala jak panenka.
@dominika963852 Už ti hrabe 😀
@bombat On ten Vojta taky neni kdovíjak originální. Stále se drží v 10 nejdávanějších jmen, ale hrozně se mi líbilo a teď si nedovedu představit, že by se jmenoval jinak. Určitě nějakýho Vojtu ve svých budoucích třídách potká. Ale moc ráda bych se vyvarovala jménům, kterých je ročně přes 2 000, což je Jakub, Jan, a pak ty Matýskové, když je sečteš. To totiž na hřišti neslyšíš nic jinýho.
A jak se jmenuje dcera?
Já jsme tentokrát dostala 2 modré mam lahve,vypadají jako nové, tak dokoupím nové savičky, jinak jsem měla avent a tomme tipe obě fajn. Co se týče čaje a dudlu bude asi suavinex, ty jsou takové na parádu, mám je ráda.
@jessulka Když už to přestalo bolet,tak jsem kojila ráda,ale malej to moc nedával, měla jsem vydržet což už je teď jedno... Jééé,já už se taky těším na to miminečko zase 🙂
To teda hrabe a pořádně :D
@vilmic Amálie. Je to vidět na grafech, jak najednou vylítla nahoru - všichni ji dávali podle nás 😀 . To bys měla skvělý, mít dvojčata holčičku a chlapečka, když jsou dvojčata stejného pohlaví, mají to někdy trochu těžší s vlastní individualitou. (Mimochodem já mám toho nejstaršího syna a druhorozenou dceru po roce a dodnes se mě ptají, jestli to jsou dvojčata 🙂. Klidně by mohli být - dcera byla vždycky úžasně napřed no a syn je... normální kluk 🙂.)
@skretik 😃 Ten to vymyslel 😃 Já jsem vyhrožovala, že už jsem si zvykla na Radka (byla to původně spíš nouze, nemohli jsme se jinak domluvit), že můžem přihodit Radima, Radovana, Radomíra, nebo Radmila a budem to mít při jednom 😃 Ráďa-Áďa-Ráďa. 😃 Ema je fajn, já napíšu Ladu, ale měli jsme důkladnou prohlídku nářadíčka na screeningu na vyžádání chlapa, tak se toho nebojím. I do papírů napsala, pohlaví normální mužské.
@jessulka Hezká cena za ten set teda . Ty lahvičky jsou fakt super, vyvařují se v mikrovlnce, takže nepotřebuješ další serepetičky k tomu.
@dominika963852 Mají i modrý set 🙂 Viď? Asi ho objednám. Cenově to vychází přijatelně.
U nás je obvodní doktor Vilém Vilém, to je hustý říkám mu Vilda Vilda. 😀 A bratranec je Štěpán Štěpánek, ale je to o zvyku. 😀

@vilmic na tos mela pravo citit se ukrivdena, tohle je proste hnus. Ty budes 100% vedet pohlavi z tech odberu plodovky, ne?! Nebo uz vis ted?