icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

skretik
25. zář 2018

@vilmic na tos mela pravo citit se ukrivdena, tohle je proste hnus. Ty budes 100% vedet pohlavi z tech odberu plodovky, ne?! Nebo uz vis ted?

frndafrrr
25. zář 2018

@mattonimeloun Tak jistě, hlavně, že to odkývali v práci, co já.. 😂
@skretik Sergej Omrd to je s prominutím dobrej výmrd s jménem. 😀 Moc pěkná fotka.

skretik
25. zář 2018

@frndafrrr jeste ze ma muz tak skvely kolegy :D , cos jim poslalal za dobrotu, aby Ti to potvrdili :D

vilmic
25. zář 2018

Na 100 % až tý plodovky, ale včera se doktoři tvářili dost předvědčeně. Když tam řešili ten Ascites, tak už řikali holčička chlapeček.

jessulka
25. zář 2018

@skretik Tak já jí vezmu, prďku, ať se na tu svojí sestřičku milovanou, jak o ní pořád mluví, podívá online. Třeba jí zamává 🙂 A přítele asi vezmu teda taky, aspoň nás vyveze 😉 A paní doktorce řeknu to samé co ty, že kdyby se jí něco nezdálo, ať mi to řekne po vyšetření, že je pak pošlu na chodbu.

vilmic
25. zář 2018

@skretik Plodovka by měla být kompletní cca za týden. Muž se včera i ptal jestli už je to 100 % a prej jo, ale znáš to. Takovejch už bylo. 😂

mattonimeloun
25. zář 2018

@frndafrrr já jsem právě myslela že ty toho Olivera chceš 😁 a právě že tvůj moc ne , tak jsem zase blbě četla že 😁

skretik
25. zář 2018

@jessulka jo nam maval o stosest a Verunka si to jiste uzije, domluv se s ni, jestli to chce a treba ji i ukaz jak to bude vypadat

skretik
25. zář 2018

@vilmic no jsem moc zvedava, jestli se tu u nekoho spletou , u nas to vcera bylo opet neprehlednutejny :D , ale jak rikas, co nakonec vyleze je jeste otazka :D

jessulka
25. zář 2018

@skretik JJ, najdu nějaké video na internetu. Kdybych jí totiž ukazovala její 3D, tak tam vypadá jak Zombie a bála by se.
@vilmic Já jsem se teď zamilovala do tý Klárky a jsem šťastná, že to přítel schválil i přesto, že tam je písmeno "R" a vyslovuje se to hůř než jakákoliv jiná jména. Ale beru ho za slovo. Od jeho mamky jsme dostali za úkol vabrat jméno v létě, tak Klárka v létě je. Akorát to jméno nikomu neříkáme, ani našim malým holkám. Máme krycí jména Terezka a Tomášek. Jinak to bude Klárka a nebo Fanoušek.

dominika963852
25. zář 2018

@jessulka To se máš, já to kojení vzdala až moc rychle,což mě zpětně mrzí a teď udělám vše proto,aby to šlo líp...ale kdo ví...
Když už byl prcek velkej a taky se mi zdálo,že mu to moc neteče tak jsem vzala nůžky na nehty a trošku tu dírku poupravila :D

bombat
25. zář 2018

@vilmic Jo, Matěj je taky hezký, to určitě, ale jestli se teď dává hodně (já nevím, jen co jste tu psali, nezkoumala jsem)... "Václav" mi přišel úplně banální a syn je všude jediný - dceru jsme naopak pojmenovali v té době poměrně originálně a během roku, dvou přišel takový boom toho jména, že jsme to už vícekrát olitovali. Nám nešlo hlavně o tu originalitu, měli jsme to jméno v rodině a líbilo se nám, ale stejně je to nepříjemný, když někam přijdeš, třeba na hřiště, a tam tím jménem volají dvě další holčičky ☹.

arielka222
25. zář 2018

@jessulka já pouzivam od narození syna lahvičku MAM anticolic a jsem spokojená. Hezký ji přijal a nemel bolení bříška a do toho jsem i.kojila a v pohodě. Dudlík nemel do pul roku vůbec a teď ho nedá s pusy 😀 Máme různé typy Avent a Nuk zkoseny.

frndafrrr
25. zář 2018

@mattonimeloun Ale jo i chtěla, ale víc Alexe, tohoss myslím ukecala ty, jestli nekecám?! 😀 a toho nechce, ikdyž bych ho asi ukecala, už to nechám tak 😀

dominika963852
25. zář 2018

@arielka222
@jessulka
Jooo MAM anti colic, já napsala MUM :D už mi hrabe z toho kočárku muum :D :D

jessulka
25. zář 2018

@dominika963852 Tak si to třeba teď víc užiješ. Já kojení zbožňovala. Vždycky jsem si s Verunkou u toho povídala. A ona na mne těma jejíma velkýma černýma očima koukala jak panenka.

jessulka
25. zář 2018

@dominika963852 Už ti hrabe 😀

vilmic
25. zář 2018

@bombat On ten Vojta taky neni kdovíjak originální. Stále se drží v 10 nejdávanějších jmen, ale hrozně se mi líbilo a teď si nedovedu představit, že by se jmenoval jinak. Určitě nějakýho Vojtu ve svých budoucích třídách potká. Ale moc ráda bych se vyvarovala jménům, kterých je ročně přes 2 000, což je Jakub, Jan, a pak ty Matýskové, když je sečteš. To totiž na hřišti neslyšíš nic jinýho.
A jak se jmenuje dcera?

frndafrrr
25. zář 2018

Já jsme tentokrát dostala 2 modré mam lahve,vypadají jako nové, tak dokoupím nové savičky, jinak jsem měla avent a tomme tipe obě fajn. Co se týče čaje a dudlu bude asi suavinex, ty jsou takové na parádu, mám je ráda.

dominika963852
25. zář 2018

@jessulka Když už to přestalo bolet,tak jsem kojila ráda,ale malej to moc nedával, měla jsem vydržet což už je teď jedno... Jééé,já už se taky těším na to miminečko zase 🙂
To teda hrabe a pořádně :D

skretik
25. zář 2018

@frndafrrr hele jeste casu spousta, treba se to jeste nekolikrat zmeni :D . Syn chce, aby se jmenoval jako on :D , nejsme s pritelem svoji, tak pry to mimi bude mit moje prijmeni, tak pak muzou mit stejne krestni jmeno :D , holcicku napisem Emu, tu jsme meli i pred tim

bombat
25. zář 2018

@vilmic Amálie. Je to vidět na grafech, jak najednou vylítla nahoru - všichni ji dávali podle nás 😀 . To bys měla skvělý, mít dvojčata holčičku a chlapečka, když jsou dvojčata stejného pohlaví, mají to někdy trochu těžší s vlastní individualitou. (Mimochodem já mám toho nejstaršího syna a druhorozenou dceru po roce a dodnes se mě ptají, jestli to jsou dvojčata 🙂. Klidně by mohli být - dcera byla vždycky úžasně napřed no a syn je... normální kluk 🙂.)

andelka
25. zář 2018

@vilmic kamarádka má Vašíka a Vojtu, mně to přijde super. Různých podob Matýsku je fakt hodně,i Marků. A super je že v den svátku bude mít vždycky volno 🙂
Náš prcek bude asi František Ladislav ( jako F.L.Vek 😀)

frndafrrr
25. zář 2018

@skretik 😃 Ten to vymyslel 😃 Já jsem vyhrožovala, že už jsem si zvykla na Radka (byla to původně spíš nouze, nemohli jsme se jinak domluvit), že můžem přihodit Radima, Radovana, Radomíra, nebo Radmila a budem to mít při jednom 😃 Ráďa-Áďa-Ráďa. 😃 Ema je fajn, já napíšu Ladu, ale měli jsme důkladnou prohlídku nářadíčka na screeningu na vyžádání chlapa, tak se toho nebojím. I do papírů napsala, pohlaví normální mužské.

jessulka
25. zář 2018

@andelka František Ladislav David. Hustýýýýý 😉👏👍

dominika963852
25. zář 2018

@jessulka Hezká cena za ten set teda . Ty lahvičky jsou fakt super, vyvařují se v mikrovlnce, takže nepotřebuješ další serepetičky k tomu.

vilmic
25. zář 2018

@bombat To je krásný jméno. Schválně jsem koukla na data ze statistickýho úřadu. Je to vidět, jak ta oblíbenost stoupá, ale pořád to neni Anička, Eliška, nebo Terezka.

jessulka
25. zář 2018

@dominika963852 Mají i modrý set 🙂 Viď? Asi ho objednám. Cenově to vychází přijatelně.

frndafrrr
25. zář 2018

U nás je obvodní doktor Vilém Vilém, to je hustý říkám mu Vilda Vilda. 😀 A bratranec je Štěpán Štěpánek, ale je to o zvyku. 😀

Strana