Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jessulka tetan bych dala určitě, ale malá ho už určitě má ne, tohle je jen přeočkování? S tím bych teda počkala až na reakci po klisteti radši. Jinak my máme jít s malým zítra na poslední hexu a od noci má přes 38 teploty takže taky budu posouvat.
@ajdamajda Videa s Duškem jsou opravdu k zamyšlení a jeho jako osobnost mám velmi ráda. S tím koloběhem jsi to uvedla na pravou míru. A je to tak. Já když viděla mojí kamarádku, když mazala opruzenou prdelku miminka kortikoidy, tak jsem jen kroutila hlavou. Přinesla jsem jí pak obyčejnou vazelínu bez chemie a bylo po opruzeninách.
@arielka222 Ten je krásnej 😍 Gratuluji k úspěšní kontrole.
@skretik jakého máte meningokoka a kdy jste ho dávali? My taky hodně cestujeme exotiku a chceme začít pak i s dětmi a to jim určitě naockuju jen nevím od kdy 🙂
@arielka222 Zavolám sestře a řeknu jí, že počkáme do zimy. Ono se to nezblázní.
Ještě jsem se chtěla zeptat, máte něco účinného na bradavičky? Verunka má jednu už docela větší. mám s ní jít na kožní až ., objednává bohužel až takhle pozdě. A ona si to drbe a já se bojím, že si to roznese ještě po těle. Neexistuje na to nějaká mastička, aby jí to zmizelo samo od sebe a nemusela jí to Dr. vypalovat, nebo seškrabávat?
@jessulka já myslím ze tinktura vlaštovicniku je na bradavice, ale porad se spis v lékárně jestli to muzou i děti 🙂
@arielka222 Děkuji, zeptám se tedy v lékárně. Vím, že můj táta si vždycky na zahradě patlal vlaštovičníkem bradavičky.
@renulkka Komercka je hrozna. Ja tam mam povinne ucet kvuli hypotece, ale jinak bych to okamzite zrusila. Zkus treba Airbanku..tu si vsichni chvali 🙂
@ajdamajda No jo, klasicka medicina je super na zlomenou ruku, ale s chronickyma obtizema je to horsi. Tak leky neleci pricinu, ale jenom symptomy, coz je velice vyhodne pro farmaceuticky prumysl..zajisti jim to pacienty dlouhodobe :D
Duse K, jsem videla jenom jednu, tu s Radkem Neskrabalem o kraniosakralni terapii, musela jsem si to pustit nekolikrat jak to bylo zajimavy. Sama jsem na tu kranialku chodila pred otehotnenim, fakt super. Chystam se na ni i koncem tehotenstvi..
@ajdamajda
@jessulka taky nejsem zastáncem očkování a děti mají naočkováno jen to povinné a i to bych o raději nedávala. U syna jsem to odkládala co se dalo, takže první hexu měl až v 10 měsících a na MMR půjde až před školou.
Imunitu mají celkem dobrou, dcera bývá nemocná maximálně jednou do roka. Vitamíny typu Marťánci úplně nesnáším, takže se snažím dávat vždy něco přírodního. Exem u syna se u nás léčil protikvasinkovou dietou a i když to chvíli trvalo, tak je čistý 😉
@arielka222 Gratuluji. @seveneye Ty budeš mít Alexe 😀 Holky bez fotek se mi pletete, pardon. 😀
@arielka222 meningokoka ma zatim “B”, davali jsme ho v 6letech a jiny druh nebyl,ted uz delaji i na zbytek typu a to mam zatim v lednici,takze ten dostane v 8letech
@arielka222 gratulace ke krasnemu chlapeckovi 🙂
Hokly tak i my byli dnes na druhem screeningu a vsecko dopadlo dobre. Malicke ma 19,5cm a vazi 350g...vice jsme se nedozvedeli... 🙂 jen to,ze vse je ok...tak mame radost 🙂 a jelikoz jsem nic nekupovala do tohoto scr. tak jsem hned po jela do obchodu a koupila dva bryndacky a jeden satek na zimu...vse v neutral barvach pac nevime copak to bude 🙂
Holky, moc prosím potrebuji pomoct ☹ známá prodává kočárek: baby merc 2016. Víc neví (typ atd) potřebovala bych pomoct s vyhledavanim a recenzemi. Těch typů je hrozně moc a každej jinej. Jsem zoufalá, moc se mi líbí ale ty recenze bych vážně chtěla ...

@renulkka My máme taky komerčku a nestěžujeme si, sice 2x do roka taky prudí s nabídkami, ale manžel je vždycky rychle odpálkuje 😀 . Já rušila cca před měsícem účet u spořky, tam je to fakt děsný.
Jinak dvě karty bych taky uvítala,jenže jsme se k tomu ještě nedokopali 😀 ale určitě to problém nebude.