Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Děvčata máte některá zkušenosti s včelím pylem jako doplňkem stravy?
Holky v čem chodíte ven?druhý den je zima a já už nevím co na sebe navlic,svetříky na tělo jsou obtažený až děs a hlavně vše co bylo krásne do pasu je zoufale krátký!kožená bunda a tričko s dl.rukavem nestačí.ach jo,já chci teplo...:'(
Ještě jak vás tu docitam za cely den,spousta krásných odkazu a tipu,akorát problém vše zpětné dohledat,proto znovu apeluji - nebude vhodný nějaký rychlý přehled,něco jako tabulka od vilmic?
Holky jezdíte ještě na kole? V práci na mě koukaj jak na blazna..
@seveneye No ochladilo se pořádne ráno jsme mněli 3 stupně. .Já naštěstí mám vic podzimních věcí ..svetříky, šaty nebo dlhsi svetříky na leginy a pak mi staci zatím kožena bunda nebo lehši kabát i rozepli. .ale zimní bundu musím sehnat 😕
@jessulka Já si teď v těhotenství mažu bradavice Kolodium forte 🙂 A musím říct, že opravdu zabírá 🙂 Nemělo by to být nic špatného, koukni na složení, je to výtažek z vlaštovičníku a ještě něco 🙂 Bradavici jsem měla na noze tak 2x3cm a opravdu hluboko zašlapanou, že už mě to dost bolelo ... Chodím teda na dusík (zítra snad na posled), ale nikdy se mi neudělal puchýřek a nic se mi nikdy neslouplo :( Za to tady to kolodium mi to krásně postupně vylupovalo, až tam teď nemám skoro nic, jen pár cm, který už se taky vylupujou 🙂 Zkus kouknout na složení 🙂
@jessulka
@dominika963852
@jednaholkaa Jinak děkuji za zkušenosti s tou bankou 🙂
@jednaholkaa No my tu Airbank nemáme... Akorát Českou a Komerční... Ani v druhým městě prd, tam je ještě Fio, ale četli jsme recenze, že mají špatný zabezpečení a občas někomu zmizí peníze 🤔 A další banky jsou až v Brně... A tady zase nejsou pomalu ani jejich bankomaty :/
@seveneye já byla včera v Praze normálně v zimním kabátu už. Mám teda zimní kabáty dva a tenhle je takový min teplý. Když mrzne, nosím ten druhý. Naštěstí ho zatím zapnu, ale knoflíky už se trochu rozviraji. Dnes se mi povedlo zapnout ještě i starou softshellku - ale už jen na tričko, Milča by se nevešla. Až ještě kousek poporostu mám koupenou tu softshellku s vsadkou a až bude velká zima, tak mám od tety slíbený půjčit kabát. Jsem hubenější než ona, takže rukávy jsou mi akorát a v těle je mi normálně volný. Na ten těhotenský pupek ho budu mít akorát.
@frndafrrr Já teda nemám tento, ale máme taky Poláka Tako a za mě super! Už jezdí 2 roky, opravdu skoro dennodenně (2
.dítě) a ještě ani jeden problém 🙂 Nic nevrže, vše drží jak má 🙂 A to jezdíme po polňačkách a v lese a tak 😂 Sice se nedá složit úplně na minimum, ale nám do starší fabie se vleze v pohodě :D A hlavně má velkou hlubokou korbičku 🙂 Teď zase bude vozit mrňousa 🙂 Vypadá pořád jak nový, ani nic nevybledlo 😊
@zuzekk ahoj, já jezdila do včerejška....dnes už byla šílená zima...já zase kolo miluju a jsem zvyklá na každoranních 30km....dr. mi akorát řekl, že si mám dát pozor na velké otřesy...tím ale myslel žádné traily a skoky...já jsem totiž takový trochu kaskadér :D miluju skokánky, projížďky na trailech po lesích a horách atd. :D
@val333 břicho si v pohodě visí, o to se nebojím 😁 kamarád velký cyklista s rostoucím pupkem právě špačkoval, že sportuje x-hodin denně a břicho se jenom pěkně vozí 😉 a roste 😆
Brusle taky říkal kvůli otřesům a taky pádům - z těch se přeci jen padá (zákonitě tehdy, když si zapomenu chrániče), z kola jsem neslítla dobře 15let..
Já toho moc nenasportuju, tak si říkám, že aspoň nějaký pohyb, cesta do práce a zpět, ale kolegyně si klepaly na čelo, ať neblbnu, neriskuju, atd. .. tak mě teda znejistěly.

@cuccinka jo a je to určitě faster style.. Je to napsáno v tom trojúhelníku na konstrukci. 😉 Je jich 1000 barev jako většiny podobných.