Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
A tím neříkám, že všechny z alliexpresu jsou špatné, měla jsem pár a k zahození nebyly, ale bylo by mi líto přeplácet.
Má někdo poznatky ke kočáru zn. Bexa ideal?
A je tu vůbec někdo,kdo se rozhodl rovnou nelatkovat?kdyz vás tu čtu připadám si jako srabek,ze nemam tendenci to ani zkusit☹
@jenny888 no já koukala na bobanka a hned z kraje našla asi 4 vzory co jsem měla z wish(ty opice obě barvy, krávu, ruz. Bubliny) do 100 Kč a po 360kč 😀 Fakt bych se zkusila zeptat tam, abys fakt jen nepreplacela předprodejci co udělal atest... Marodim, tak mám prd co na práci. 🙈
@jenny888 já tedy koupila nové ale ty newborn jsou stejně na chvilicku tak bych se nebala ze se ty suché zipy stihnou opotrebovat🙂
@seveneye neboj u prvního jsem to brzo vzdala a u druhého ani nezkousela. Teď bych ráda vydrzela😜
@beruska125 a kolik těch newborn je tak třeba? Mám zatím jen 4 a teď nějak nevím kolik jich ještě dokoupit...chjo ja se v těch látkovkách plácám, příjde mi to zbytečně složité
@frndafrrr a jo vlastně psala jsi:Ono ja hlavně jako prvorodička vlastne nevim co mě s malym čeká,ale hodlám si to co nejvíc ulehčit.navíc praní a sušení přes zimu asi nebude žádná sranda...nemáme ani vymoženosti typu sušička,myčka atd.a přes zimu topinek strizlive,max.23 st.žádný karibik.
@jenny888 tak to jsi se přesně trefila - tu větší hromadu už mám v uložených delší dobu (jakože popřemýšlím) a ty "nové" jsou fakt boží! (lesejk! jo!)
musím si tedy přečíst pečlivě znovu odpovědi od zkušených matek a kdyby vás ještě něco napadlo, dejte mi prosím jakékoliv info - naprostý plenový laik.
např. - jak se liší AIO od těch prvních? nebo je to principielně stejné prosím? chtěla bych co nejmenší množství vkládacích věcí, ideálně vše v jednom, alespoň do začátků.
Ale úplně pro novorozence asi pořídím jednorázovky, než se nějak vzpamatuju a bude mít nějakou standartní velikost, přecejenom nevíme, co z toho vyleze... (co do kg, jinak určitě božánek! 😀 )
@jenny888 Nemáš zač, fakt se radši zeptej zběhlejších, tyhle co jsem poslala se mírně liší, ale najdeš i ty s černým vnitřkem a trošku jiným střihem, takže podle mě to fakt dováží a platíš za logo a atest.
@seveneye Taky jsem neměla sušku, navíc AIO nesmíš sušit, ani dávat na topení, to mi ani nevadilo, když jich bylo dost, ale když se malá začala přetáčet, tak v pamperskách jí to šlo líp a pak už jsem byla pohodlná.
Tak a jdu zkusit zaspat tu hnusnou rýmu s kašlem, tak dobrou děvčata. 😊
@seveneye Jen tak pro pobavení - co mě vlastně vede k tomu, zkusit látkové pleny. Nějak mě míjí takové ty všechny "ušlechtilé" důvody, jako třeba méně odpadu a šetření peněz. U mě je to dáno tím, že mám sama velký problém s vložkama. Snesu jediné a to ty, které jsou napuštěné probiotiky. Já to jednou za měsíc přežiju, ale tím, že mám sama takový problém, tak se mi nechce do něčeho podobného balit dítě 24/7... Ale mám doma normálně sušičku, bez ní bych do toho asi nešla...

@jenny888
Jinak ja mam dobre zkusenosti s kalhotovkama Anavy ci Petit lulu newborn se suchym zipem.
Celkove Petit lulu na suchac jsou fajn.