icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

ajdamajda
26. zář 2018

@jenny888
Jinak ja mam dobre zkusenosti s kalhotovkama Anavy ci Petit lulu newborn se suchym zipem.

Celkove Petit lulu na suchac jsou fajn.

frndafrrr
26. zář 2018

@ajdamajda on ani bobánek není Česká výroba, ale jestli je to přímo dovážená Čína jen s atestem, to nevím. Až tak jsem je nezkoumala.

frndafrrr
26. zář 2018

A tím neříkám, že všechny z alliexpresu jsou špatné, měla jsem pár a k zahození nebyly, ale bylo by mi líto přeplácet.

jenny888
26. zář 2018

@frndafrrr v té skupině nejsem...ale ta moje teta má úplně stejné vzory a jsou z bobánka...tak teď jste mě dostaly :D

jenny888
26. zář 2018

@ajdamajda já mám čtyři kusy novorozeneckých takže ještě nějaké novorozenecké dokoupím...šlo mi spíš o ty větší víš...a myslíš, že cca 30ks by mohlo stačit na nějaký ten začátek?

seveneye
26. zář 2018

Má někdo poznatky ke kočáru zn. Bexa ideal?

seveneye
26. zář 2018

A je tu vůbec někdo,kdo se rozhodl rovnou nelatkovat?kdyz vás tu čtu připadám si jako srabek,ze nemam tendenci to ani zkusit☹

frndafrrr
26. zář 2018

@jenny888 no já koukala na bobanka a hned z kraje našla asi 4 vzory co jsem měla z wish(ty opice obě barvy, krávu, ruz. Bubliny) do 100 Kč a po 360kč 😀 Fakt bych se zkusila zeptat tam, abys fakt jen nepreplacela předprodejci co udělal atest... Marodim, tak mám prd co na práci. 🙈

frndafrrr
26. zář 2018

@seveneye Jestli tě to nějak potěší, já to zkusila, vyhodila 20litrů za X druhů, ozkoušela, ale vybodla se nato. 😂

beruska125
26. zář 2018

@jenny888 já tedy koupila nové ale ty newborn jsou stejně na chvilicku tak bych se nebala ze se ty suché zipy stihnou opotrebovat🙂

jenny888
26. zář 2018

@frndafrrr AHAAAA ty jo diiiiky moc 🙂 asi jsi mi ušetřila hodně peněz... 🙂

beruska125
26. zář 2018

@seveneye neboj u prvního jsem to brzo vzdala a u druhého ani nezkousela. Teď bych ráda vydrzela😜

jenny888
26. zář 2018

@beruska125 a kolik těch newborn je tak třeba? Mám zatím jen 4 a teď nějak nevím kolik jich ještě dokoupit...chjo ja se v těch látkovkách plácám, příjde mi to zbytečně složité

seveneye
26. zář 2018

@frndafrrr a jo vlastně psala jsi:Ono ja hlavně jako prvorodička vlastne nevim co mě s malym čeká,ale hodlám si to co nejvíc ulehčit.navíc praní a sušení přes zimu asi nebude žádná sranda...nemáme ani vymoženosti typu sušička,myčka atd.a přes zimu topinek strizlive,max.23 st.žádný karibik.

jenny888
26. zář 2018

@seveneye tak to máme úplně stejně :D

vilmic
26. zář 2018

@seveneye já!! Ani mě nehne. Nezkoušela jsem to ani u syna, teď to nebudu měnit. Já jsem na to přííííliš pohodlná.

zuzekk
26. zář 2018

@jenny888 tak to jsi se přesně trefila - tu větší hromadu už mám v uložených delší dobu (jakože popřemýšlím) a ty "nové" jsou fakt boží! (lesejk! jo!)
musím si tedy přečíst pečlivě znovu odpovědi od zkušených matek a kdyby vás ještě něco napadlo, dejte mi prosím jakékoliv info - naprostý plenový laik.
např. - jak se liší AIO od těch prvních? nebo je to principielně stejné prosím? chtěla bych co nejmenší množství vkládacích věcí, ideálně vše v jednom, alespoň do začátků.
Ale úplně pro novorozence asi pořídím jednorázovky, než se nějak vzpamatuju a bude mít nějakou standartní velikost, přecejenom nevíme, co z toho vyleze... (co do kg, jinak určitě božánek! 😀 )

frndafrrr
26. zář 2018

@jenny888 Nemáš zač, fakt se radši zeptej zběhlejších, tyhle co jsem poslala se mírně liší, ale najdeš i ty s černým vnitřkem a trošku jiným střihem, takže podle mě to fakt dováží a platíš za logo a atest.
@seveneye Taky jsem neměla sušku, navíc AIO nesmíš sušit, ani dávat na topení, to mi ani nevadilo, když jich bylo dost, ale když se malá začala přetáčet, tak v pamperskách jí to šlo líp a pak už jsem byla pohodlná.

Tak a jdu zkusit zaspat tu hnusnou rýmu s kašlem, tak dobrou děvčata. 😊

vilmic
26. zář 2018

Holky pro pobavení. Pekli jsme s mužem sušenky, vlastně to byla moje premiérka. A v receptu píšou “nechte mezi kuličkami těsta prostor, trošku se roztečou”... hm, tak ok..
😂😂

basice
26. zář 2018

@seveneye neboj, já také nebudu látkovat. Koupila jsem u první dcery celou výbavu, sice z druhé ruky, ale nakonec ani jednou nepouzila.

renulkka
26. zář 2018

@seveneye Taky nelátkuju :D

Holky, potřebuju radu, kterou bundu by ste braly vy? První nebo druhou? 😂 Nemůžu se rozhodnout :D Je to pro starší, strašně se vytáhla a zimní bundy krátký 🙈 Nevím kam roste, to ji je teprve 28 měsíců a nosí 110 😂

vilmic
26. zář 2018

@renulkka Za mě tu první. ☺️

basice
26. zář 2018

@renulkka mě se víc líbí ta druhá😉

renulkka
26. zář 2018

@vilmic
@basice Holky, vy mi dáváte :D Chlap říkal druhou a mě se asi víc líbí ta první 😂

basice
26. zář 2018

@renulkka 😁😁😁

misak48
26. zář 2018

@renulkka mě se líbí ta první 🙂

ajdamajda
26. zář 2018

@jenny888 Pokud mas susicku, 10 kalhotovek mi stacilo. Na noc jsem nedavala. Eko papirovky Naty jsem kupovala

renulkka
26. zář 2018

@vilmic
@basice
@misak48 Tak jsem stihla tu druhou :D Tu první mi vyfoukla jedna paní 😒😂

misak48
26. zář 2018

@seveneye Jen tak pro pobavení - co mě vlastně vede k tomu, zkusit látkové pleny. Nějak mě míjí takové ty všechny "ušlechtilé" důvody, jako třeba méně odpadu a šetření peněz. U mě je to dáno tím, že mám sama velký problém s vložkama. Snesu jediné a to ty, které jsou napuštěné probiotiky. Já to jednou za měsíc přežiju, ale tím, že mám sama takový problém, tak se mi nechce do něčeho podobného balit dítě 24/7... Ale mám doma normálně sušičku, bez ní bych do toho asi nešla...

skretik
26. zář 2018

@seveneye jaaaa, latkovat se nechystam ;)

Strana