icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

vilmic
28. zář 2018

@ajdamajda Ty jo, souhlas. To by si ten můj mohl dovolit. 😡 Naštěstí on je v tomhle zrovna skvělej a kdybych mu řekla ať mi jede pro mekáč, tak by jel. Ale je to chlap, takže to samozřejmě debil je, jen v něčem jiným. 😂😂

seveneye
28. zář 2018

@frndafrrr a nemáš nahodou též recept aby to šlo přát si na stole bez prace😀obojí vypadalo luxusně ale nemam trpelivost, a hlavně ten děs,aby se to neposr... a vysledek byl k jidlu.ale dneska jsem si radne mlaskla k obědu,obalila a osmazila jsem cely patizon,k tomu vareny bramburky,tzatziki a chlap nastolil těžkej kalibr v podobě tatarky...no jsme pekny prasata,nezbylo vuuubec nic🙂

val333
28. zář 2018

@vilmic tak tou poslední větou jste mě dostala 😂😂... prý ale debil to samoszejmne je 😂😂... Jj, kazda ho máme doma 😋 ale co bychom bez nich dělaly 😀😎

jessulka
28. zář 2018

@frndafrrr Moc děkuji, urcite zitra vyzkousime. A recept na buchty muzes také pisnout?

jessulka
28. zář 2018

Debil 😂😂😂😂😂

jessulka
28. zář 2018

@skretik Hmmm ty jsou take luxusní. Teda holky vy mi delate na to sladký chutě. Prosím o recept na muffiny. Děkuji

jednaholkaa
28. zář 2018

@vilmic To on by me jel taky klidne pro mekac 🙂 Ne, ze bych se musela nejak omezovat, ale pak se slusne zepta jestli po porodu zhubnu 🙂) Nastesti se me tohle ani nak nedotyka..holt ma naroky, alespon i na sebe a udrzuje se v kondici. Horsi by bylo kdyby sam byl tlustoch a po me chtel abych byla hubena 🙂) a ze takovy experty znam.. A je to tak, kazdej chlap ma neco. To by clovek musel bejt bez chlapa, coz je samozrejme taky vzdycky varianta 🙂)

frndafrrr
28. zář 2018

@jessulka S buchtama bych kecala, vždycky výberu nějaký z netu s dobrým hodnocením a samo nevím příště, který to byl. 😀
@seveneye 😀 Bohužel, já nesnáším ten bordel okolo toho, takže kynuté taky jednou za čtvrt roku, jen dneska mě dohnal svědomí, že prcci měli po buchtě a pak jsem s němá pizla. 😀 Dobře jste si dali... Domácí tatarku by mi taky někdo mohl udělat.. 👌

jessulka
28. zář 2018

@jednaholkaa Mne by tim teda nasral. Copak ty můžeš vědět na 100% jak ti to hubnutí půjde rychle? Uvědomuje si vůbec, ze jsi zivitelkou vašeho dítě a budes ji ještě tak rok a pul minimálně? Aby se pak hošík nedivil, az nastanou problémy s kojením, protože kvůli němu budes hubnout a cvičit jak magor. A že jsi těhotná si uvedomuje?

jednaholkaa
28. zář 2018

@jessulka Neboj, ja se nepretrhnu 🙂 Na zadny diety se fakt nechystam ;)
Jinak hlasim, ze jsme prave poridili kocar! Z nemeckeho eshopu - vyslo to tak o cca 7 tis. levnejs nez z ceskeho. Nakonec teda TKF sportak, korbicku a Cybex vajicko. Doporucuju.. https://baby-garage.de/ A shipping zdarma..

misak48
28. zář 2018

Holky tak jsem se konečně taky dostala k netu. Dnešek byl teda náročný. Dopoledne jsem na donutila manžela, aby mi pomohl snést a složit postýlku z půdy, protože jsem si ji potřebovala změřit kvůli šití mantinelu a a chtěla jsem si ověřit, že se mi vážně vejde vedle postele. To jsme zvladli skvěle, ale když jsem myslela, že ji zase slozime, tak mi oznámil, že se na miminko těší a postýlka ničemu nepřekáží, takže zůstává už s námi 😀 pak oběd a kafe u tchyně a návštěva babičky. Večer jsem se teda odhodlala konečně sednout k šicími stroji, ale moc od ruky mi to nešlo. Ušila jsem povlečení a ten mantinel, střihla jsem zavinovačky, ale jedna z nich má být do vajíčka, tak asi počkám se šitím až bude vajíčko doma... Zítra mám v plánu sednout ke stroji znovu a vyzkoušet asi střih na bodycko. Uvidím, jestli mi to půjde líp než dnes 😀

dominika963852
29. zář 2018

Že já sem lezu ráno...hladová... 😁 Jste kouzelnice. Já se zmohla max na bábovku, která je už fuc 😂

vilmic
29. zář 2018

@misak48 Týýý jo, jsi šikulka. A taky teda asi rekordmanka v postavení postýlky ze všech termínovek, kde jsem byla.. :D :D Samozřejmě chápu okolnosti, ale vždycky jsem si klepala na čelo, když měly holky povlečeno v 31. tt. To je ovšem jinej případ. Opravdu závidm všem, co si umí něco do výbavičky ušít.

jessulka
29. zář 2018

@frndafrrr Muzu mit ještě maly dotaz, co používáš na plnění tech koblížků? Nějake spesl náčiní? Vůbec nevím, cim tam tu marmeládu prdnu 😂 Dnes se na ně chystám.

frndafrrr
29. zář 2018

@jessulka zdobičkou na dorty, takovou tou plastovou s úzkým nástavcem, ale poslouží i stříkačka, rozpustím to v mikrovlnce a naláduju.

silwiin
29. zář 2018

Teda krasny mantinely a ostatni🙂 ja jdu teprv ted o vikendu vyklizet pracovnu, kde bude pokojicek. Mame tam akurat bordel, susaky s pradlem, kostymy,l a spoustu krabic s barvama a stetcema, platna a malovaci stojan... az na ty barvy to muze byt vsechno na pude.
A paknam to teprve zacne, spravit opadanoz omitku, vymalovat, chci tam novy lustr, natrit police, nastehovat nabytek a utulne zaridit... a pak tam teprv zacit stehovat hracky, postylky a obleceni... ktery jeste budu muset vyprat a vyzehlit, skoro bych si na to radsi objednala nejakou uklizecku😹 Nesnasim prani a zehleni...

frndafrrr
29. zář 2018

@dominika963852 Náhodou, taková bábovka ke kafe. 👌
Právě se chystáme na velký nákup, doma vymeteno, odpoledne oslava, ale asi se hodím marod, nechce se mi a děcka si bere babička.

zuzekk
29. zář 2018

@misak48 krásné! Kde prosím tě kupuješ látky? Už bych taky pomalu chtěla pokoupit a nechť se začne šít. Ale nemůžu sehnat tu nejkrásnější látku🙂 asi jsem moc náročná..

misak48
29. zář 2018

@vilmic No upřímně doufám, že na tomhle ještě zapracuju a milá postýlka zase zmizí 😀 Moje představa je, že jí manžel postaví tak zhruba až budu v porodnici. Jenom jsem jí teď potřebovala vidět, bych věděla, co na té půdě vlastně mám, kdyby se mi náhodou nelíbila, tak abych měla čas sehnat jinou. Všechno co jsem tam na zkoušku dala se bude stejně ještě sundavat a prát...
Já zase koukám, kolik už tady některé máte nakoupeného oblečení. Já skončila u dvou body a té chlupaté kombinézy :D
@silwiin Tohle nás čeká až časem, pokojíček budeme zařizovat zhruba až tak až bude malé rok. Zatím budeme mít jen přeskupenou ložnici 🙂
@zuzekk Látky na tohle šití do postýlky jsem začala shánět někdy kolem prosince, po ZT. Látku, která by se mi líbila jsem objevila v květnu 😀 Takže o náročnosti něco vím 😀 Slony a minky jsem nakonec objevila na https://www.needlelove.cz/. Pak jsem zase nemohla sehnat plátno na povlečení, které by se k nim aspoň trochu hodilo. Obcházela jsem s ústřižkem kamenné prodejny látek a porovnávala. Nakonec jsem sehnala v Praze u Mráze (www.dumlatek.cz). Teď zas pro změnu nemůžu vybrat látky na body a overaly 😀

renulkka
29. zář 2018

@misak48 Máš to moc krásný! 🙂 Já už se taky lekla, že to budete mít takto nachystaný už od teď :D Než jsem to celý přečetla 😂 My chystáme vždycky postýlku až když dojedu z porodnice :D Manžel trochu otře, já povleču a šup mimčo tam :D A ta látka je opravdu luxusní 🙂 Já mám doma látek, že bych něco ušila spíš pro dcery a vůbec nemám čas si k tomu sednout :/ Večer bych je vzbudila a přes den je to nemožný :D
@silwiin Máme to stejný, mám vypraný 3 pračky a nemůžu se dokopat k žehličce :D Jak mě to nebaví 😒😂

andelka
29. zář 2018

@renulkka tak od doby co mám sušičku mi praní vůbec nevadí. Žehlím jen manželovy košile nebo svoje halenky a šaty. I proto se těším na látková ní. Když jsem měla kluky, sušila jsem na balkoně nebo na sušáku u topení. Teď ale nemám balkon.

renulkka
29. zář 2018

@andelka Sušičku nemám, takže žehlit musím :D I když to prostě usuším a není to moc pomačkaný a dalo by se to akorát složit, tak to prostě mám ráda tou žehličkou přejetý :D Já suším normálně venku na zahradě, když prší tak v koupelně, máme ji obrovskou (5,5m x cca 3m) 🙂 Ale prostě to žehlení si musím vytrpět, než časem koupíme sušičku :D Manžel už přeměřoval, že se vleze naproti pračce, ale ještě si počkám 😊 Teď se kupuje to nový auto, tak to ještě rok dva přežiju 😀 Ale nejradši bych se na to někdy vyprdla 😂

renulkka
29. zář 2018

Jinak jsem koupila tento fusak do autosedačky 🙂 Tak snad dobře poslouží 🙂 :D Je z vinted, jednou použitý 🙂 Paní psala, že ho použili také jen když jeli z porodnice 🙂 Tak je top stav a za tu cenu, jsem ho tam nemohla nechat 😂😊 Ty sovičky jsou prostě k sežrání 😍😂

andelka
29. zář 2018

@renulkka já ji mám teprve od přestěhování v únoru, totéž myčka. Super obojí.

jenssy
29. zář 2018

@jednaholkaa taky máme TFK sporťák i korbičku, je super 🙂 jaký máte model? My jsme ho koupili v Malvíkovi, ale v rámci dnů Marianne, takže nás to vyšlo asi o 4 tisíce míň, ale vy jste rozhodně ušetřili ještě víc 🙂

jednaholkaa
29. zář 2018

@jenssy Jo tak to jste taky usetrili!! Ten Trail v premium barve a k tomu korbicku quickfix hnedocernou. Jeste jsme tam ve sleve koupily cybex vajicko..taky levnejsi nez CR. A kdyz platis prevodem daji ti slevu..asi dalsich 40 euro v nasem pripade. Fakt vyhodnejsi..

jednaholkaa
29. zář 2018

@jenssy Jaky mate vy??

jenssy
29. zář 2018

@jednaholkaa my máme TFK joggster adventure 😉 a korbicku stejnou jako vy, vse v sedive barve...vajicko jeste nemame, ale ten nemecky e-shop vypada skvele, diky za tip 😉

jednaholkaa
29. zář 2018

@jenssy Neni za co. Kdyby byl s nima nejaky problem tak dam vedet. Cetla jsem od pani co tam nakupovala, ze vsechno ok. Maji i prislusenstvi.. Ten adventure je mozna lepsi nez ten Trail, co jsem pochopila z recenzi.. tak snad budou oba v poho 🙂

silwiin
30. zář 2018

@misak48 u nas bude mit pokoj odmalicka, hodime tam i postel pro jednoho, budu tam ja nebo muz na stridacku, podle toho kdo nepujde zrovna do prace🙂 aby se zen druhy aspon trochu vyspal. Ale pokojicek bude sousedit s loznici, tak uvidime jak to (ne)bude slyset. Navic nevim jak moc u toho bude vyvadet pes, zatim na plac a rev (u cizich nebo ve filmech) reaguje stekanim. Tak abych do toho pokojicku jeste nedelala nakonec i psi pelech😹

Strana