icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

frndafrrr
27. zář 2018

@jessulka Ani mi nemluv, sotva vstal po noční, tak buchty letěl do koše... Chytli jsme se jak dlouho ne, celý týden má noční, já chřipku, mladej chřipku, vařím, peču,dodělávám s malým školu, dělám tu ze sebe trubku a on má blbý keců na odmocenej pekáč a mísu od těsta v kuchyni. Nas...! Hlavně, že on vstane.. Tam tchýní pro brambory, tam tchanovy cosi udělat, tam si do fitka a eště bude pindat, no ani podívat se na něho nemůžu. Tak jsem s něma drbla do koše, děcka měly a ten ať nepočítá, že zítra vstane a bude mít něco na stole, naopak, my najezení a kuchyň sklizená bez náznaku o vaření!
@vilmic To je dobrý přístup, přiznat chybu, ale nic víc..

vilmic
27. zář 2018

@frndafrrr Z h&m mi teď napsali, že mi můžou nabídnout 25 % a dopravu zdarma. Aspoň, že tak. Ale měla jsem v tý objednávce takový krásný body s legínkama z výprodeje a to už nemaj. 😡 no, jsou horší věci na světě.

skretik
27. zář 2018

@frndafrrr ach jo, skoda, ze ja na ty buchty neprijela, takova skoda buchty v kosi 😲 ... chlapi jsou proste asi od prirody sobci, jinak to nevidim 🙈

jessulka
27. zář 2018

@cuccinka Tak to máme podobné scénáře. U nás také nemůže jit přítel pod 30tis. čistého. Mne furt říká, jak se budeme muset uskromnit, ale on by měl především zacit u sve dcery a ne u mne, která nepotrebuje boty za 1300Kc, ale vystac s botama do 1000Kc.
@frndafrrr To je od něj pěkně sobecké. Udělala bych to samé co ty. A nepodstrojuj mu, je dospělej a tulení nemoc snad nemá.

jessulka
27. zář 2018

A V. to očko splasklo, tak jsem ráda.

frndafrrr
27. zář 2018

@jessulka To je moc dobře, že splaškové, a neboj, ten dostane školu co za těch 9 let ještě nezažil. 👹

@skretik A hovada 😀

andelka
27. zář 2018

Těch 30 tis je nějakých zakletých, máme to podobně. No taky dáváme skoro půlku za bydlení a auta. A děti budeme mít dohromady čtyři. Taky se něco musí šetřit.

skretik
27. zář 2018

@frndafrrr presneee, jej ja bych mohla vypravet🙈

@jessulka super ze splasklo, si to treba jen nejak blbe prelezela 😉

basice
27. zář 2018

Tak my těch 30 tisíc taky tak plus mínus potřebujeme. Naštěstí manžel ještě pronajímá byt, takže to jsou také příjmy navíc 😉. Ale teď začneme rekonstruovat barák, takže se budeme muset trochu uskromnit.

mattonimeloun
28. zář 2018

@frndafrrr taková škoda , co můj chlap by dal za takové buchty 😋
No nevděčníka máš , nebo se špatně vyspal 😕

mattonimeloun
28. zář 2018

@val333 ahoj , chtěla jsem se zeptat , byla jsi nakonec na ty jaterní testy ? Nebo to svědění přešlo ?
Svědil mě jen obličej a nohy ,ale už me snad svědí celé tělo , nepomůže ani ničím mazat.

frndafrrr
28. zář 2018

Tak pro pobavení.. Zatím co jsem si vařila kafe, tak starší (7) přepíná TV, pak došel, že se v TV narodilo dítě, že to bylo moc pěkný, tak jsem se ho ptala, jestli císařem, nebo normálně, prý jak normálně... Ví jen že sem byla 2x na císaři, tak jsem mu říkala, že normálně se zdravé děti zdravým maminkám rodí prckou, že on taky... Tak seděl.. Čučel a nakonec prohlásil, že to je teda pěkně nechutný a že se chtěl taky narodit císařem a naštvaně odešel... 😀 😀 No už vypadá, že se s tím vyrovná. 😀

mattonimeloun
28. zář 2018

@frndafrrr tak to je dobré 😁 taky si pamatuji jak mladší dcerka kolem toho osmého roku někde v knížce nebo v telce viděla rodící ženu,přišla za mnou a ptala se jak se vlastně rodí to miminko jestli se vykaká ?😁 taky to bylo fajn vysvětlování no😁

andelka
28. zář 2018

My jsme zatím do detailu nezacházeli. Starší je poměrně Mimoň,tyhle věci ho nějak nezajímají. Kdežto mladší 6,5 to řeší a zajímá se. I jak vznikly zvířata na zemi a jak vznikl člověk ( což je pro mě trochu náročné, jednak jsem věřící,jednak historik,a vím že stále probíhají výzkumy a učebnice se přepisují,jednak evoluce má svoje mezery a pochybuju že už víme přesně jak to bylo ..ty miliony a statisíce let zpátky). Tak to budeme mít ještě zajímavé.

val333
28. zář 2018

@mattonimeloun no nakonec jsem nebyla... Doktor mi řekl, že to bylo z toho, že jsem si na barvila hlavu... Na krev jdu za 3 týdny... Tak mu budu věřit... 🤔

val333
28. zář 2018

Holky, tak dneska úplně první sem o miminku... 😀 Zdálo se mi, že už jsem porodila, porod trval tři minuty, při kterých jsem byla skoro v kómatu 😀 a když jsem se pak probrala, zjistila jsem, že místo kluka se nám narodila holčička, kterou manžel bez mého vědomí pojmenoval Petra ( po otci manžela Petr) ... Zuřila jsem jak hurikán... A v tom jsem se probudila 😀😀

mattonimeloun
28. zář 2018

@val333 tak to by mě vůbec nenapadlo....a já se barvila min.týden v sobotu .
Divoký sen 😁
.....
3 min. porod to bych brala.

val333
28. zář 2018

@mattonimeloun no taky mě nenapadlo, že by to mohlo být z toho, ale i sestra říkala, že takových případů už tam měli hodně a prej ještě horší stavy... Že ta černá barva od paleta to dělá nejvíce. ... No 3 minuty bych brala taky 😀 ale ne ,že si manžel vymyslí svoje jméno 😀 to by dopadlo! 😀

frndafrrr
28. zář 2018

@mattonimeloun 😀 Ta je dobrá, kakání ho naštěstí nenapadlo, to by byl asi v těžké depce.
@andelka No na detaily se naštěstí neptal, evidentně byl znechucený už tak dost. Čeho se bojím víc je právě otázka je/ není bůh, s tím už taky došel a naštěstí se mi podařilo zamést pod koberec. Sama věřící nejsem, mám nato svůj názor, ale nechci mu říct ani ne, ani ano, spíš bych chtěla aby si jednou udělal vlastní názor.

jednaholkaa
28. zář 2018

@frndafrrr Buchty v kosi 🙂) Takova skoda, ale dostane teda lekci...Ja jednou vyhodila jednu, kdyz me chlap nechtel nechat dopit kafe, protoze uz musime nekam jit ze jo, takze jsem kafe vylila a buchtu vyhodila. Ale prislo ho to draho pak..cekal se psem v aute a ja litala s jeho kreditkou po obchodaku, ani mi to nebylo blby kvuli ty povidlovy buchte..
Jinak uz se me dneska ptal, jestli pak kojenim zase zhubnu. Ja si jeste ani nevsimla, ze jsem ztloustla. Ale pry jo! Pry mam zadek.. a to jsem si myslela ze se vetsi zadek chlapum libi? Upozornuju, porad nosim velikost 36 a tricka a bundy jeste normalne obliknu svoje XSka. No, a pak, ze na nas ten hubenej image rvou casopisy a modelky...

ajdamajda
28. zář 2018

@jednaholkaa Debil...jeste ze me nikdo nekritizuje. Chtela bych videt tehotnyho chlapa...jak vse zvlada a mimino nosi asi v baglu na zadech aby nahodou nepribral

frndafrrr
28. zář 2018

@jednaholkaa 😀 Tak buchtu za kraditku bych taky vyměnila hned. 😀 Doufám, že si ho poslala do patřičných mezí..

dominika963852
28. zář 2018

@frndafrrr Sakra,já mám takovou chuť na ty buchty :D ☹

frndafrrr
28. zář 2018

@dominika963852 😀 Buchty nemáme, teď jsem dodělala koblížky, když buchty letěl, jsem slaboch. 😀 Teď uklidit bordel okolo a zase 2 měsíce nepeču. 😀

mattonimeloun
28. zář 2018

@frndafrrr ty jedna provokatérko 😋 hele a pořádně to ukliď jo 😁 ne že ve dřezu zase necháš nějakou mísu 😄😄

frndafrrr
28. zář 2018

@mattonimeloun Rozkaz šéfe. 👌

jessulka
28. zář 2018

@frndafrrr Ty vypadaji luxusně. Das recept?

jessulka
28. zář 2018

@jednaholkaa Ses ho mela zeptat, jestli do ukončení tveho sestinedeli bude mit pak pero tak o 5cm delsi a 2cm tlustší.

skretik
28. zář 2018

Taky pecu 🙈,mam tu gang 5 osmiletych fotbalostu 🙈🤦‍♀️

frndafrrr
28. zář 2018

@jessulka Určitě, jsou jednoduchý a vždycky se povedou.
Minutku zapnu troubu, aby se ovlažila, když už není teplo- z trochy mléka, 30g kvasnic a lžíce cukru zadělám kvásek. Jakmile vzejde přidáš 500gr hl. mouky, 40gr.cukr moučka, jedno vejce, 300ml mléka, špetku soli, podle chuti kůru z 1 citrónu, 60gr.změklého másla. Vymíchám těsto a zakryté ho v troubě nechám 20-30min.kynout. Pak klasika rozválet na cca 1cm a vykrajuju větším hrnkem kolečka a smažím. Pak plním, marmeládou, povidlama, nebo pudinkem z poloviny mléka. Ať chutnají.
@skretik Tak to máš veselo, mě naopak řádí všichni na zahradě, tak mám relativně veget 22C máme. 🙂

Strana