icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

frndafrrr
27. zář 2018

@skretik
@vilmic Není zač, @skretik neboj, vilmic myslela na dubovou kůru. 😀

skretik
27. zář 2018

@vilmic ale ze si to ty, prenecham, na me je to moc chlupate :D

jessulka
27. zář 2018

@frndafrrr Ta je krásná, ale bude veliká. V březnu už kolikrát bývá tepleji a do toho mimčo určitě nedoroste.

skretik
27. zář 2018

@frndafrrr ajooo :D :D :D

ajdamajda
27. zář 2018

S temi sladkostmi.
Po ...ani nevim kolika mesicich (protoze to nejim) me dohnaly chute na dort. Vetrnik a tak...
No takze jsem koupila 4 zakusky..a zklamana. Neda se to jist. Preslazene..umele. Asi protoze to jinak nejim. Nejsem zvykla. Pritom lidi si cukrarnu chvali. Ja mam opacny nazor..a navic jsem se paradne po...😂

ajdamajda
27. zář 2018

Takze zakusky jsem nahlodala z kazdeho kousek a vyhodila 200

vilmic
27. zář 2018

@skretik jj, myslela jsem dubovou kůru, ale napsala jsem to blbě. Já budu potřebovat kožísky menší a hlavně dva, takže mám smolíka. Já teda ještě doufám, že se to nějak vyřeší s tím h&m.

basice
27. zář 2018

@andelka dcera byla vlastně 8 let jedináček, vše se točilo okolo ní a je to vidět. Bráchu má moc ráda a na miminko se těší. U táty je stále jedináček a pěkně rozmazlený a doma to s ní někdy stojí za to. Tvrdohlavost a vybušnost má to něm 😒

skretik
27. zář 2018

@vilmic vzdyt ja si taky delam srandu :D , ty budes potrebovat 50,vid?! Snad se to H&M vyresi, nejhorsi je to, ze uz ses tesila vid :/. JInak dubova kura celkem dobry, a nebo bepanthen

frndafrrr
27. zář 2018

@jessulka Já si myslím, že zas tak velká nebude, myslet si, že bude mít prcek aspoň 3,5 tak do ní jdu, ale mám smolík.
Jinak mám dor.. Chuť i na ty buchty😂😂 A to to fakt vůbec nejím. 🙈

basice
27. zář 2018

@mattonimeloun někdy se to přehlédnout dá, ale někdy prostě vyletím obzvlášť když dělá ty ksichty a točí očima 😒. Já jsem tedy byla v pubertě jak beránek, občas jsem drzá byla to jo, ale nic hrozného.

skretik
27. zář 2018

@frndafrrr
@vilmic vy jste hospodynky , ja jsem ted ujeta na jogurty, tvaroh a cokoliv mlecneho, takze kdyby ty buchty byly tvarohove sezeru je i pres tu obrazovku 😃 😃 😃 ... tuhle se mi pritel smal, kdyz jsem po nem vecer chtela nalit sklenici mlika 🙈

frndafrrr
27. zář 2018

@skretik Tak ti přeji dobrou chuť, tvarohové jsou 3 řady odspod. 😂

frndafrrr
27. zář 2018

@skretik Budeš chtít i kakao, když ho budu dělat mladejm? 😀

skretik
27. zář 2018

@frndafrrr :D :D :D ano prosím :D :D :D , asi se stavím na návštěvu :D

basice
27. zář 2018

@frndafrrr buchty vypadají úžasně... Hned bych si dala, ale budu se muset spokojit s čokoládou 😉 Je vidět, že čekám holku, protože teď bych sladké jedla furt a u syna skoro vůbec.

frndafrrr
27. zář 2018

@skretik Musíš rychle, už je fronta. 😀
@basice A já u dcery naopak ani kafe najednou nesladila. 🙂

skretik
27. zář 2018

@frndafrrr a sakra, tak to mam asi smulu :D :D :D

mattonimeloun
27. zář 2018

@frndafrrr mňam 😋 teda teď taky moc na sladké nejsem , ale takovou buchtu bych si dala 😋

jessulka
27. zář 2018

@frndafrrr To je cácorka 🙂 Tak holky dobrou chuť a nechte i něco bráchovi a taťuldovi.

val333
27. zář 2018

@beruska125 ale já to taky psala s nadsázkou... Bylo to ve srande...

vilmic
27. zář 2018

@skretik Beru nakonec 56 a asi se v tom budou chvilku topit. Myslela jsem, že bych vzala od obojího, ale na bazárkách se mi nedaří sehnat, co by se mi zamlouvalo a za ty ceny v obchodech se ni to zase kupovat dvakrát nechce. Těšila jsem se moc, teď h&m neodpovídá a já vůbec nevim. DPD mi dneska napsalo, že to prošetřili a že opravdu je chyba na jejich straně.. vážně, to je mi překvapení. 😡

jessulka
27. zář 2018

@vilmic To naštve 😠

andelka
27. zář 2018

@ajdamajda já vůbec nemůžu zákusky z těch klasických cukráren. Je to umělý jak tchýnin kožich 😕 můžu jen ty dorty z provozu typu Ollies,kde kousek dortu stojí 60 Kč.

skretik
27. zář 2018

@vilmic chyba na jejich strane a? nejaka kompenzace nebo neco? Ja taky brouzdam po bazarcich a uklidnuje me, ze je jeste hromada casu

andelka
27. zář 2018

Koupila jsem overalek vel 50. Má i ty zahrnovaci rukávky. Těch 50 jsem vždycky měla jen pár, vyloženě na první dny,ať se v tom mimco neztrácí ( kluci měli 48 a 50 cm). A moje mamka to viděla,a prý " Ty myslíš že bude tak malý jo?" No,jako snad jo, obříky nerodim. Kluci už pak měli normálně první měsíc 56 a pak do 3 měsíců 62 a takových už mám víc.

jessulka
27. zář 2018

Holky, co jsem vám zapomněla ráno napsat. Myslíte si, že by mohla být reakce na to kousnutí klíštěte, že se V. ráno probudila s nateklým okem? Měla ho úplně maličké bez slezného kanálku. A nebo na to Tea tree, jak jsem jí začala ťupkat na ty bradavičky? Ráno šla normálně do školky, tak se modlím, aby jí to splasklo. Ale ze školky nevolali, tak snad je to dobrý.

vilmic
27. zář 2018

@skretik Maj to v prdeli. Už včera jsem na ně zkoušela, jak k tomu přijdu když to neni moje pochybení a ten slevový kód už neplatí. Jsou to idioti a blbá situace.

skretik
27. zář 2018

@vilmic je mi to jasny 😞... tak snad H&M tam jsou vstricnejsi ne a kdyz jim ukazes mail z DPD kde je to jejich chyba, treba to poslou znova

cuccinka
27. zář 2018

@jessulka tak můj přítel je od 1.11. Bez práce 😉 za pár měsíců budeme splácet hypotéku +stavet a kupovat nabitek,no prostě všechno. Horší je že víme že pod 30 000 čistého jít nemuze . Neměly bychom na zaplacení.. Tak snad ti nasi chlapy něco pořádného najdou 😊

Strana