Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
S temi sladkostmi.
Po ...ani nevim kolika mesicich (protoze to nejim) me dohnaly chute na dort. Vetrnik a tak...
No takze jsem koupila 4 zakusky..a zklamana. Neda se to jist. Preslazene..umele. Asi protoze to jinak nejim. Nejsem zvykla. Pritom lidi si cukrarnu chvali. Ja mam opacny nazor..a navic jsem se paradne po...😂
Takze zakusky jsem nahlodala z kazdeho kousek a vyhodila 200
@mattonimeloun někdy se to přehlédnout dá, ale někdy prostě vyletím obzvlášť když dělá ty ksichty a točí očima 😒. Já jsem tedy byla v pubertě jak beránek, občas jsem drzá byla to jo, ale nic hrozného.
@frndafrrr mňam 😋 teda teď taky moc na sladké nejsem , ale takovou buchtu bych si dala 😋
@beruska125 ale já to taky psala s nadsázkou... Bylo to ve srande...
@skretik Beru nakonec 56 a asi se v tom budou chvilku topit. Myslela jsem, že bych vzala od obojího, ale na bazárkách se mi nedaří sehnat, co by se mi zamlouvalo a za ty ceny v obchodech se ni to zase kupovat dvakrát nechce. Těšila jsem se moc, teď h&m neodpovídá a já vůbec nevim. DPD mi dneska napsalo, že to prošetřili a že opravdu je chyba na jejich straně.. vážně, to je mi překvapení. 😡
Koupila jsem overalek vel 50. Má i ty zahrnovaci rukávky. Těch 50 jsem vždycky měla jen pár, vyloženě na první dny,ať se v tom mimco neztrácí ( kluci měli 48 a 50 cm). A moje mamka to viděla,a prý " Ty myslíš že bude tak malý jo?" No,jako snad jo, obříky nerodim. Kluci už pak měli normálně první měsíc 56 a pak do 3 měsíců 62 a takových už mám víc.
Holky, co jsem vám zapomněla ráno napsat. Myslíte si, že by mohla být reakce na to kousnutí klíštěte, že se V. ráno probudila s nateklým okem? Měla ho úplně maličké bez slezného kanálku. A nebo na to Tea tree, jak jsem jí začala ťupkat na ty bradavičky? Ráno šla normálně do školky, tak se modlím, aby jí to splasklo. Ale ze školky nevolali, tak snad je to dobrý.

@skretik
@vilmic Není zač, @skretik neboj, vilmic myslela na dubovou kůru. 😀